QUOTE(eglet82 @ 2010 07 27, 14:49)
manes irgi asmeniskai paklause, o, kai sutikau, tada nuejo vyras pasirasyti.
Siaip VGN man paliko gera ispudi. Skaiciau cia daug neigiamu komentaru, bet, man atrodo, viskas nuo poziurio priklauso. Jei tikiesi, kad kaip apie karaliene tupines, tai to tikrai nebus. Nors as gimdziau susitarusi, gulejau mokamoj palatoj, apie mane niekas netupinejo ir pagalbos nesiule, bet man to ir nereikejo.
Del maitinimo, atejo sesute, parode, kaip maitinti ir viskas. Gal mums pasiseke, kad viskas gerai ejosi ir problemu nebuvo, bet, jei butu buve, manau, buciau sulaukusi pagalbos. Ir vaiku gydytoja i klausimus normaliai atsake.
Buvo problemu su tarpviete, tai ir dezinfekuodavo ir zelionka patepdavo, tik Diclofenac zvakuciu savo reikejo turet.
Maistas buvo skanus ir geras. Kaip ligonines maistas, tai tikrai super.
Tik viena neigiama dalyka galiu pasakyt, kas man nepatiko. Atvaziavus nakti apie 2 val, budinciai gydytojai pasakiau, kad esu susitarusi, tai ji sako - tai skambink savo gydytojai. Nors buvo tik 3 cm atsidarymas ir as puikiai supratau, kad laukia ilgos saremiu valandos ir gydytojai dabar vaziuoti ir prie manes sedeti nera jokios prasmes, as jai neskambinau iskart. O ta budinti vis uzeidavo ne paziureti, kaip man sekasi, o paklausti, ar paskambinau jau savo gydytojai ar ne
del to skambinimo: as atvaziavau su pilnu atsidarymu, sako jau viskas stumt reikia. ar esat susitarus, ar skambinsit gydytojai? vienu zodziu supratau taip, kad jei buciau buvus susitarus buciau dar valanda kankinusis ir gydytojos laukus
Papildyta:
QUOTE(gamzatti @ 2010 07 27, 15:22)
Sveikos panelytes!
Siandien buvau nuvaziavus i VGN informacijai na ir siaip aplinkai apziureti. Kalbejausi su moterimi priemimo skyriuje. Nu ka as galiu pasakyti, viskas man patiko, su manim buvo elgiamasi labai mandagiai ir ramiai buvo isaiskinta visa mane dominanti informacija. Likau labai patenkinta ir nemanau keisti savo sprendimo gimdyti butent ten.
Siek tiek smulkiau, ka prisimenu:
Jei gimdymas praejo sklandziai, laiko tik 2 paras, artimam zmogui dalyvauti gimdyme jokiu problemu, pasake tik, kad tu zmoniu neturetu buti daug

, tureti savu paluciu. Kiekviena diena jie israso apie 10-15 pagimdziusiu, reiskias tikrai nemazai, del to ir palatu bei gimdyklu apziuret nebuvo galimybes, taciau labai mandagiai pasiule asilankyti dar karta, gal tuomet bus galimybe apziureti, mokamu paslaugu sarasas kabo ten pat, tai kad jokiu kliuciu susipazint. Prisimenu cia forumuose skaiciau, jog labai nemegsta jie, kai nera susitarta su tam tikra gydytoja ir tuomet pradeda burbet... tai vat, pasiteiravau ir del sito, man paaiskino, jog tik tuomet jei pazistate kazkokia gydytoja, galite tartis, o jei ne, tai kam jums to reikia? pas mus visi gydytojai kompetetingi ir profesionalus, nereikia jokiu susitarimu. Siap tarimasis su gydytoja kainuoja apie 600lt, akusere - apie 300lt (tiksliu kainu neuzfiksavau), super geros palatos po 200lt, vienvietes paprastos po 100lt, uz vyro nakvyne palatoje 100lt. Lankymai iki 20 val, neprisimenu nuo keliu, bet nuo ryto. Nu kas dar... i ligonine kreiptis, jei jau praejo terminas, uz savaites, t.y. 41 nestumo savaite, na ir zinoma jei nejauciat vaisiaus judesiu.
Na, kaip ir tiek, jei dar ka prisiminsiu, pridesiu...
tik nesupykit, bet ka tikejotes isgirsti: taip mes nemegstam nesitarianciu ir bapkiu i kisene nekisanciu, taip, geriau neturekit problemu, nes niek ju nespres jei pinigeliu nepakisit

Cia panasiai kai turguj perka moteriskes braskes ir klausia pardavejos, ar skanios jusu braskes, lyg ji saziningai atsakys kad ju skonis kaip plastmases