Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(Diaaa @ 2010 07 05, 11:22)
konkreciu dienu nera, tiesiog kada sumastysi kad nori nuvaziuot paziuret pries vaziuodama pasiskambink i VGN ir paklausk ar galima, ar yra laisvu gimdyklu ir palatu kad butu galima apziuret.mes neseniai organizavomes kelios nestukes tokia "eksursija" bet per kelias dienas nepataikem kad butu laisvu gimdyklu ar palatu, istisai uzimtos, girdejau siuo metu ten irgi nemenkas bumas, taip kad laimes dalykas jei papulsi kad butu nors viena gimdykla laisva 4u.gif

Sveikos esamos ir busimos mamytes. Svarstau ir as apie gimdyma VGN. Labai naudinga tema. Aciu smile.gif

Noriu pasikalbinti ir kitas planuojancias ten gimdyti ir susiorganizuoti "ekskursija". Nors man dar daug laiko (stebuklelio laukiam lapkricio 19d), bet jau rupinuosi. Butu smagu, jei kas noretu palaikyti kompanija. parasykit i AZ. Susiorganizuokim smile.gif gal ir gimdyti kartu teks smile.gif

Dar skaiciau sitam forume, kad kai kurios tariates is anksto su gydytojais. Pries kiek laiko tariates? Man tai pirmas vaikelis, noriu, kad viskas butu labai gerai, koki gydytoja patartumete?

Atsakyti
Jei visą nėštumą lankysiesi savo MK, tai tartis reikia ne anksčiau 36 sav., jei priežiūra bus VGN-nuo 12 sav. Gyd. pasirinkimas-labai individualu. Paskaityk atsiliepimus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėčiau gimdžiusių VGN paklausti kelių dalykų:

Ar leidžia gimdymo metu prigesinti šviesą?

Ir ar būtina kojas ant "lėktuvo" užsikelti ar galima tisiog ant lovos padėjus (kaip nuo senų senovės būdavo) gimdyti?

Dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2010 08 03, 14:45)
Sveikos 4u.gif

Ir ar būtina kojas ant "lėktuvo" užsikelti ar galima tisiog ant lovos padėjus (kaip nuo senų senovės būdavo) gimdyti?

Man leido patamsy, o koju niekur kelt ir nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 03, 14:46)
Man leido patamsy, o koju niekur kelt ir nereikia  g.gif

Niu nereikia, cia gal jums nereikejo. Daugumai moteru uzkelt kojytes reikia ne siaip sau, o tam, kad lengviau isstumtu maziuka, o dar ir medikai taip geriau viska ka jiems reikia mato mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2010 08 03, 14:45)
Sveikos 4u.gif

Kol nebuvau gimdzius ir man tas skambejo patraukliai.
Realiai gimdymo metu norejosi, kad akusere matytu ka daro. O be pagr..sviesos bei spec.lempu nemaciau ten kokiu mazu lempuciu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 03 rugpjūčio 2010 - 14:05
QUOTE(chile0 @ 2010 08 03, 15:00)
Niu nereikia, cia gal jums nereikejo. Daugumai moteru uzkelt kojytes reikia ne siaip sau, o tam, kad isstumtu maziuka  mirksiukas.gif

Man asmeniškai atrodo daug patogiau stumti jaučiant pėdom tvirtą pagrindą. Na labai tikiuosi, kad turėsiu pasirinkimo laisvę rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(chile0 @ 2010 08 03, 15:04)
Realiai gimdymo metu norejosi, kad akusere matytu ka daro. O be pagr..sviesos bei spec.lempu nemaciau ten kokiu mazu lempuciu  schmoll.gif

Man atrodo, akušerės jau ir užsimerkusios galėtų vaiką priimt biggrin.gif O jei rimtai, tai tiesiog manau leliukui daug mažesnis stresas iš tamsos išnirt į prieblandą, o ne į ryškią šviesą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 08 03, 15:04)
Niu nereikia, cia gal jums nereikejo. Daugumai moteru uzkelt kojytes reikia ne siaip sau, o tam, kad lengviau isstumtu maziuka, o dar ir medikai taip geriau viska ka jiems reikia mato  mirksiukas.gif
Papildyta:

O tai gimdoma ant ginekologines kedes? Va kada suzinojau, o galvojau, ji naudojama tik per apziura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 03, 15:14)
O tai gimdoma ant ginekologines kedes? Va kada suzinojau, o galvojau, ji naudojama tik per apziura  doh.gif

Na aš žiūrėjau laidą apie VGN ir ten matėsi prie gimdyklų lovų pritvirtinti tie "įtaisai" kojoms susikelti, tai ir pasidarė įdomu, ar būtina kelti, ar darai, kaip tau patogiausia rolleyes.gif Kitos gi ir keturiom gimdyt pageidauja ir realiai neturėtų to drausti g.gif
Atsakyti
Zinokit meginos tris vaikus pagimdziau, tai dabar ir taip ir siaip mastau, kaip butu buve jei koju neuzsikelus buciau gimdzius, tai zinokit man atrodo kad uzsikelus tikrai patogiau blush2.gif Kojas kai uzkeli, pedomis gauni isiremt ten i tokius, nu kaip cia pavadinus, nu metalus tokius ir stumi... o atsigulus ir kojas pasidejus, tai net neisivaizduoju, kaip tas gautis turetu...
Atsakyti
QUOTE(wiccan @ 2010 08 03, 15:24)
Zinokit meginos tris vaikus pagimdziau, tai dabar ir taip ir siaip mastau, kaip butu buve jei koju neuzsikelus buciau gimdzius, tai zinokit man atrodo kad uzsikelus tikrai patogiau  blush2.gif  Kojas kai uzkeli, pedomis gauni isiremt ten i tokius, nu kaip cia pavadinus, nu metalus tokius ir stumi... o atsigulus ir kojas pasidejus, tai net neisivaizduoju, kaip tas gautis turetu...

Bet gi šimtmečius moterys gimdydavo namuose ant lovos ir pagimdydavo, tai nežinau, kaip gali neišeiti smile.gif Aišku gal gimdant ir užsinorėsiu užsikelt, bet bent jau dabar norėtųsi žinoti, kad tikrai nelieps, jei nenorėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2010 08 03, 15:26)
Bet gi šimtmečius moterys gimdydavo namuose ant lovos ir pagimdydavo, tai nežinau, kaip gali neišeiti smile.gif Aišku gal gimdant ir užsinorėsiu užsikelt, bet bent jau dabar norėtųsi žinoti, kad tikrai nelieps, jei nenorėsiu rolleyes.gif

Jei gimdysi tolko piesnia, tai galesi pasipriesint, na o jei snekesi jau su kitu pasauliu, tai vistiek daktarai padarys, kaip jiems patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 08 03, 15:30)
Jei gimdysi tolko piesnia, tai galesi pasipriesint, na o jei snekesi jau su kitu pasauliu, tai vistiek daktarai padarys, kaip jiems patogiau  biggrin.gif

Na taip, bet va priešintis ir konfliktuoti norisi mažiausiai, nes aš labai degtukas esu, jei man kažko neleis ir dar skaudės tuo momentu, galiu labai nemandagi pasidaryt biggrin.gif Todėl ir norisi iš anksto žinoti, ar turiu pasirinkimo laisvę, kad vienu gražiausių gyvenimo momentų nereiktų su niekuo pyktis rolleyes.gif
Atsakyti