Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(oracle @ 2010 08 13, 11:07)

Nemaloniausia buvo, kai jau gimdymo pabaigoje, pries stumima atejo meistras daryti irangos (kedes ir pan) technini aptarnavima smile.gif sutepinejo detales tepalais ir pan.

Patiko jusu linksmoji dalis, bet nelabai reali man pasirode, nes gimdykla kaip operacine, pasaliniu juk negali vaikscioti mirksiukas.gif , o dar tepaluotas meistras, kur viskas privalo buti sterilu.

Del pirkimo - cia kaip su mokejimais gydytojams i kisene, vienas pradejo, po keliu metu tai tapo norma. Cia irgi - kazkoks bumas, rodos, taip turi but. Islepinam patys tuos gydytojus, o kodel jiems nepataupius paskui musu saskaita.

Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2010 08 14, 10:06)
Patiko jusu linksmoji dalis, bet nelabai reali man pasirode, nes gimdykla kaip operacine, pasaliniu juk negali vaikscioti  mirksiukas.gif , o dar tepaluotas meistras, kur viskas privalo buti sterilu.

Del pirkimo - cia kaip su mokejimais gydytojams i kisene, vienas pradejo, po keliu metu tai tapo norma. Cia irgi - kazkoks bumas, rodos, taip turi but. Islepinam patys tuos gydytojus, o kodel jiems nepataupius paskui musu saskaita.

drinks_cheers.gif
bet pries pusantru metu , VGN tai nebuvo norma ,matyt svieziai pripratinti biggrin.gif pasinaudojo galingu zodziu KRIZE biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 14 rugpjūčio 2010 - 09:18
QUOTE(ciuke @ 2010 08 14, 11:06)
Patiko jusu linksmoji dalis, bet nelabai reali man pasirode, nes gimdykla kaip operacine, pasaliniu juk negali vaikscioti  mirksiukas.gif , o dar tepaluotas meistras, kur viskas privalo buti sterilu.

drinks_cheers.gif
aha, kuo toliau tuo labiau, man cia fantastikos zona, tai ka ir per CP taip gali buti? eisiu kita savaite i konsultacini centra pasiklausiu, nes jau baisu darosi g.gif
Atsakyti

Nemaloniausia buvo, kai jau gimdymo pabaigoje, pries stumima atejo meistras daryti irangos (kedes ir pan) technini aptarnavima smile.gif sutepinejo detales tepalais ir pan.
Nors atsiprasinejo, bet musu tai nelabai guode

NEGALIU PATIKET TUO KA SKAITAU blink.gif VA CIA TAI VIRSUNE doh.gif
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 08 13, 17:44)
Tai ir reikia tų visų "šlangučių", vaistų nereikia.

MUMS IR VAISTUS LIEPE PIRKT
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 14, 12:26)
eisiu kita savaite i konsultacini centra pasiklausiu, nes jau baisu darosi g.gif

manu tai yra geriausias variantas. Nueiti ir pačiam sužinoti ir as ketinu daryti kokia savaite vaiksciojimus po vilniaus gimdymo namus ir issirinkti geriausia ax.gif
Atsakyti
koks mielas straipsnis wub.gif VGN kad viskas taip ir būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 08 14, 20:54)
koks mielas straipsnis  wub.gif VGN kad viskas taip ir būtų  biggrin.gif

Tik realybe biski skiriasi,kazkaip pamirso pamineti,kad vaistukus reikia visus susipirkti ir kad palata vyrui liekant seniai ne 250lt., o 300lt. biggrin.gif Ir dar kad su daktarais asmenisko atsiskaitymo negali buti ne kalbos,va cia prajuokino,juk beveik kitaip niekas ir nedaro,labai mazai i kasa kas moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2010 08 15, 08:13)
Tik realybe biski skiriasi,kazkaip pamirso pamineti,kad vaistukus reikia visus susipirkti ir kad palata vyrui liekant seniai ne 250lt., o 300lt. biggrin.gif Ir dar kad su daktarais asmenisko atsiskaitymo negali buti ne kalbos,va cia prajuokino,juk beveik kitaip niekas ir nedaro,labai mazai i kasa kas moka biggrin.gif

drinks_cheers.gif Paskaiciau ta straipsni doh.gif Davai kokia graziau rasanti atsaka i ta straipsni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 14, 11:26)
:eisiu kita savaite i konsultacini centra pasiklausiu, nes jau baisu darosi g.gif

Gali ir kasdien vaiksciot, jie tau snekes kaip tame Delfi straipsnyje
Atsakyti
g.gif
Papildyta:
įdomu iš kur tas žmonių amžinas nepasitenkinimas viskuo
Atsakyti
QUOTE(Evelina*** @ 2010 08 15, 17:27)
g.gif
Papildyta:
įdomu iš kur tas žmonių amžinas nepasitenkinimas viskuo

Sotus alkano niekada nesupras... mirksiukas.gif
O man niekaip nesuprantamas kaltinimas meluojant, kurios papasakoja apie nekokia patirti. Atrodo, kad jeigu tau viskas gerai buvo tai kitoms negali buti blogu patirciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 15 rugpjūčio 2010 - 16:40
gal kas žinot, jei turiu savo ginės siuntimą echoskopijai, galiu važiuot į vgn ir nemokėt?
kai kraujavau, lėkiau į vgn su siuntimu ir nieko nemokėjau. o dabar pasiskambinau į konsultacinio registratūrą, ir man aiškino, kad jie su mano gine sutarties nesudarę, todėl nebus nemokamai unsure.gif g.gif
Atsakyti
sotus ar alkanas... g.gif ,juk visko gyvenime pasitaiko,tikrai vien gerai nebūna, bet reiktų iš ties neperdėti su savo blogom patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti