Sveikos, mielos mamos, as visai neseniai VGN'e turejau planine CP operacija.
Viskas praejo sklandziai, be komplikaciju, gydytojoms, anesteziologei, ir akuserinio akuserems simboliskai atsidekojome po visko, tai nezinau, kodel, bet likau labai patenkinta ir operacija, ir personalu, ir pogimdyvine prieziura. Visi elgesi labai maloniai, pradedant operacineje, toliau pooperacinej pas anesteziologus, ir galiausiai akuseriniam tiek priziurincios akuserytes, tiek ir vaiku gydytojai.
Gal tik pastarieji galetu siek tiek ilgiau uztrukti per vizitacija, bet, matyt, darbo daug, tai ne visada spedavau visko paklaust, ziu apsisuke jau ir isleke. Ir viena pamainos akuseryte tokia truputi mandagiai ir uztikrintai varanti i nevilti, antra para po CP pradejo mane veikti, kad vaikui truksta skysciu, reik primaitint, kiek cia to priespienio. Bet as atsilaikiau, o kitos akuserytes buvo super, labai moraliskai palaike, ir pienukas po triju paru upeliais pasileido
Maistas irgi visai nieko, ypac varskes apkepas, tirstos sriubos ir varskes suris. O siaip koses ivairios, kisieliai, dziuvesiai, matinanciai mamai pats tas. Tik zuvies kotletas man nesivalge
Buvau mokamoje palatoje, po CP vyras pora nakteliu nakvojo kartu, susimokejome 300 Lt i kasa, tikrai apsimoka, labai maloni aplinka, kaip normaliam 2-3 zvaigzdziu viesbutuke, o cia dar ir maista i palata pristato

Visa laika skyriau tik savo maziukei, mums reikejo susibendrauti, susipazinti, pienuko fabrikeli uzsivesti, ir tos pageritnos buitines salygos nuteike maloniai ir pagrazino musu pirmasias dieneles.
Jei turit konkreciu klausimu, klauskit per AZ, temos skaityt neturiu laiko

Kai kas nuolat prilipes prie kruties
nes jau buvau sunerimusi, kad ne ligonine gimdymui pasirinkau, o kazkoki sirsiu lizda