Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai (VGN) - 8 tema

QUOTE(Lali @ 2010 08 17, 16:21)
Aha, tai ir buriu dabar smile.gif kaip man toki susiorganizuoti savo gimtadienio proga:) bet jai dare ne viena epidura, kelis kartus dure... Ji taip buvo sutarusi. isgimde 4,5 kg berniuka, niekas neplyso, viska stvarkingai. Po triju dienu jau stigsejo smile.gif

A, tai cia su epiduru doh.gif As galvojau kad be.

As be epiduro pirma diena strigsejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 08 16, 18:17)
Sveikos, mielos mamos, as visai neseniai VGN'e turejau planine CP operacija.

Viskas praejo sklandziai, be komplikaciju, gydytojoms, anesteziologei, ir akuserinio akuserems simboliskai atsidekojome po visko, tai nezinau, kodel, bet likau  labai patenkinta ir operacija, ir personalu, ir pogimdyvine prieziura. Visi elgesi labai maloniai, pradedant operacineje, toliau pooperacinej pas anesteziologus, ir galiausiai akuseriniam tiek priziurincios akuserytes, tiek ir vaiku gydytojai.

Gal tik pastarieji galetu siek tiek ilgiau uztrukti per vizitacija, bet, matyt, darbo daug, tai ne visada spedavau visko paklaust, ziu apsisuke jau ir isleke. Ir viena pamainos akuseryte tokia truputi mandagiai ir uztikrintai varanti i nevilti, antra para po CP pradejo mane veikti, kad vaikui truksta skysciu, reik primaitint, kiek cia to priespienio. Bet as atsilaikiau, o kitos akuserytes buvo super, labai moraliskai palaike, ir pienukas po triju paru upeliais pasileido  thumbup.gif

Maistas irgi visai nieko, ypac varskes apkepas, tirstos sriubos ir varskes suris. O siaip koses ivairios, kisieliai, dziuvesiai, matinanciai mamai pats tas. Tik zuvies kotletas man nesivalge  smile.gif

Buvau mokamoje palatoje, po CP vyras pora nakteliu nakvojo kartu, susimokejome 300 Lt i kasa, tikrai apsimoka, labai maloni aplinka, kaip normaliam 2-3 zvaigzdziu viesbutuke, o cia dar ir maista i palata pristato  smile.gif Visa laika skyriau tik savo maziukei, mums reikejo susibendrauti, susipazinti, pienuko fabrikeli uzsivesti, ir tos pageritnos buitines salygos nuteike maloniai ir pagrazino musu pirmasias dieneles.

Jei turit konkreciu klausimu, klauskit per AZ, temos skaityt neturiu laiko  4u.gif Kai kas nuolat prilipes prie kruties  smile.gif

pagaliau gerai nuteikiantis pasisakymas thumbup.gif
nes jau buvau sunerimusi, kad ne ligonine gimdymui pasirinkau, o kazkoki sirsiu lizda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 17, 17:02)
pagaliau gerai nuteikiantis pasisakymas  thumbup.gif
nes jau buvau sunerimusi, kad ne ligonine gimdymui pasirinkau, o kazkoki sirsiu lizda doh.gif

Pries tai buvusiose temose daug geru atsiliepimu, blogi atsirado tik sia vasara
Atsakyti
kai gulejau, man viena valytoja sake kad situacija pasikeite po nauju metu. Nezinau su kuo tai susije g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2010 08 17, 16:21)
Aha, tai ir buriu dabar smile.gif kaip man toki susiorganizuoti savo gimtadienio proga:) bet jai dare ne viena epidura, kelis kartus dure... Ji taip buvo sutarusi. isgimde 4,5 kg berniuka, niekas neplyso, viska stvarkingai. Po triju dienu jau stigsejo smile.gif

O tai kam ten durti kelis kartus? pirma karta nepataike ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(laurynal @ 2010 08 17, 20:31)
O tai kam ten durti  kelis kartus? pirma karta nepataike ar kaip?

vaistai veikia tik apie 1val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 08 17, 22:04)
vaistai veikia tik apie 1val.  smile.gif

bet jau kas 1 val tikrai neduria lotuliukas.gif palieka kateteri, per kuri suleidzia vis vaistus, kai reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglet82: 17 rugpjūčio 2010 - 21:39
QUOTE(eglet82 @ 2010 08 17, 21:38)
bet jau kas 1 val tikrai neduria  lotuliukas.gif palieka kateteri, per kuri suleidzia vis vaistus, kai reikia

aha, blogai surasiau... Jai kateteris buvo paliktas...
Atsakyti
QUOTE(eglet82 @ 2010 08 17, 22:38)
bet jau kas 1 val tikrai neduria  lotuliukas.gif palieka kateteri, per kuri suleidzia vis vaistus, kai reikia

Tai cia ir taip savaime suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 08 17, 17:31)
kai gulejau, man viena valytoja sake kad situacija pasikeite po nauju metu. Nezinau su kuo tai susije  g.gif

as girdejau, kad del krizes labai personalo sumazejo po nauju metu... matomai likusiems daugiau darbo teko.
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 08 18, 10:37)
Tai cia ir taip savaime suprantama  mirksiukas.gif

va cia jau aisku, o tai galvojau kad bade vargse kas valanda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(laurynal @ 2010 08 18, 10:11)
va cia jau aisku, o tai galvojau kad bade vargse kas valanda smile.gif

smile.gif As turbut sutikciau buti ir kas valanda badoma smile.gif Kad tik nereikt kartoti to paties, ka patyriau su pirmaja sad.gif
Atsakyti