Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

user posted image

Kapadokija
user posted image

Pamukale
user posted image

Antalija
user posted image
http://lt.wikipedia.org/wiki/Antalija
Alanija
user posted image
http://lt.wikipedia....anija_(Turkija)
Side
user posted image
http://en.wikipedia.org/wiki/Side
Kemeras
user posted image
http://lt.wikipedia....meras_(Turkija)
Bodrumas
user posted image
http://en.wikipedia.org/wiki/Bodrum
Marmaris
user posted image
http://lt.wikipedia.org/wiki/Marmaris
Kusadasis
user posted image
http://en.wikipedia....wiki/Kuşadası

Diskutuojam, džiaugiamės ir grožimės Turkija wub.gif

Keliaujančiųjų į Turkiją 2010 m. sąrašą rasite čia. (Ten pat ir registruojamės)
Papildyta:
Rekomenduojamos lauktuves is Turkijos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 19 birželio 2010 - 07:01
QUOTE(malta81 @ 2010 06 20, 13:02)
jo mes buvom AKKA ANTEDON praeita rudeni,vaikui buvo 1,8m,daug zalumos,ramu!su vaiku pati geriausia vieta,vaikiskas restoranas vaikui igi patiko,zaidimo kambaris kaip limpopo akropoli,daug veiklos vaikui,batutas,2 vaikiski baseinai drinks_cheers.gif ,liepos menesi vel ten vaziosim,tai su mazu vaiku rekomenduoju!
Papildyta:

manau kad 2 metu vaikuj akvaparkas dar nereikalingas,o del smelio tai mes turejom specialiu batukus,be to vaikuj daugiau patiko baseinai ir prie juros net jis nenorejo buti!

smile.gif Kiekvienas turi savo poreikiu.
Mes vaziuojame su dviem vaikais-11 ir 3 metu. Vyresnis eina i kalnelius, mes su mazaja einame prie juros-mirkti baseine chloruotame nematau prasmes nuvaziavus prie tokios nuostabios juros. O bateliai b 4u.gif et kokiu atveju reikalingi, net jei ten smelis- jis labai karstas, gali nudeginti vaikui padus.
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2010 06 20, 15:36)
Ačiū už tokius išsamius atsakymus  4u.gif  O pakrante paplaukioti irgi verta? Kiek laiko tai trunka?

O aš galiu papasakoti apie kitokį variantą nei rituliukas25 biggrin.gif Manęs visai nevilioja mintis apie supimąsi ant vandens vos ne visą dieną wacko.gif Todėl mes pasirinkom nedidelę jachtutę, su kuria apiplaukėm iškyšulį su jo piratų, meilės ir fosforine olomis, buvo galimybė trumpai pasimaudyti, jokių pietų ir jokių animatorių biggrin.gif Išvyka truko maksimum 2 valandas, ir man buvo to per akis ax.gif Paprasčiausiai atėjom iki uosto, priėjau vos ne prie pirmos pasitaikiusios jachtos (tik žiūrėjau, kad joje būtų daugiau žmonių ir mažiau laukt reiktų, kol užsipildys ax.gif ), sumokėjau 20 dol ir mes jau plaukiam bigsmile.gif Tik prieš pasirinkdami dar galit užklaust, kokia kalba vyks ekskursija. Aš neužklausiau, teko vokiškai klausytis biggrin.gif Ne viską supratau blush2.gif
Plaukėm štai su tokia mazge biggrin.gif
user posted image

Dar kiek pamenu, yra kažkokie pasiplaukiojimai iki Manavgato krioklių ar panašiai g.gif Kažkur turėjau pernykščių lankstinukų, pasižiūrėčiau, bet po persikraustymo nežinau, kur nukišau juos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 20 birželio 2010 - 15:47
Na va, kas ieško, tas randa biggrin.gif Radau, kad tezai pernai siūlė išvyką jachta Manavgato upe. Kainos - suaugusiam 40 dol, vaikui - 30 dol, iki 6 metų nemokamai. Įeina maudynės jūroje ir upėje, pietūs, o taip pat vietinės gamybos alkoholiniai bei gaivieji gėrimai (neteko susidurt, kad gėrimus duotų, paprastai pirkt reikėdavo g.gif ). Apytikslė trukmė - 9:00 - 17:00.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 20 birželio 2010 - 16:04
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 20, 16:45)
O aš galiu papasakoti apie kitokį variantą nei rituliukas25 biggrin.gif Manęs visai nevilioja mintis apie supimąsi ant vandens vos ne visą dieną wacko.gif Todėl mes pasirinkom nedidelę jachtutę, su kuria apiplaukėm iškyšulį su jo piratų, meilės ir fosforine olomis, buvo galimybė trumpai pasimaudyti, jokių pietų ir jokių animatorių biggrin.gif Išvyka truko maksimum 2 valandas, ir man buvo to per akis ax.gif Paprasčiausiai atėjom iki uosto, priėjau vos ne prie pirmos pasitaikiusios jachtos (tik žiūrėjau, kad joje būtų daugiau žmonių ir mažiau laukt reiktų, kol užsipildys ax.gif ), sumokėjau 20 dol ir mes jau plaukiam bigsmile.gif Tik prieš pasirinkdami dar galit užklaust, kokia kalba vyks ekskursija. Aš neužklausiau, teko vokiškai klausytis biggrin.gif Ne viską supratau blush2.gif
Plaukėm štai su tokia mazge  biggrin.gif
user posted image

Dar kiek pamenu, yra kažkokie pasiplaukiojimai iki Manavgato krioklių ar panašiai g.gif Kažkur turėjau pernykščių lankstinukų, pasižiūrėčiau, bet po persikraustymo nežinau, kur nukišau juos doh.gif

Taip, visiskai pritariu tokiam variantui. Bet pas mus buvo biski kitokia situacija. Kadangi gyvenome ne pacioje Alanijoje, o Obos miestelyje ( apie 3km nuo Alanijos), tai mums buvo paprastesnis musu variantas. Nors tikrai mieliau rinkciausi Idomios varianta, kadangi maniskiai i keliones pabaiga jau pradejo bambeti, kad nusibodo. Beje, musu visai nesupo, nors pries kelione laivo animatoriai visiems isdalino tabletytes nuo supimo (gal cia priklauso nuo laivo dydzio) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 20, 17:03)
Bet pas mus buvo biski kitokia situacija. Kadangi gyvenome ne pacioje Alanijoje, o Obos miestelyje ( apie 3km nuo Alanijos), tai mums buvo paprastesnis musu variantas

Na o pas dar kitoks variantas lotuliukas.gif Mes išvis gyvenom apie 30 km iki Alanijos ir 2-3 km iki Avsalaro, tai su sūnum sėdom vieną rytą į dolmušą ir atidardėjom iki miesto biggrin.gif Nebūtumėm turėję tiek laiko, kad visą dieną su jachta plaukioti, bet aš ir nenorėčiau visą dieną - nusibostų blush2.gif
O pasupo mus vienu metu nuo šono ant šono tai neblogai doh.gif Teko ir pasimelst mintyse lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Įdomi,2010 06 20, 17:09]
Na o pas dar kitoks variantas lotuliukas.gif Mes išvis gyvenom apie 30 km iki Alanijos ir 2-3 km iki Avsalaro, tai su sūnum sėdom vieną rytą į dolmušą ir atidardėjom iki miesto biggrin.gif Nebūtumėm turėję tiek laiko, kad visą dieną su jachta plaukioti, bet aš ir nenorėčiau visą dieną - nusibostų blush2.gif
O pasupo mus vienu metu nuo šono ant šono tai neblogai doh.gif Teko ir pasimelst mintyse lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 20, 11:40)
Labukas 4u.gif

Aš siūlyčiau Žaliąjį kanjoną wub.gif Turbūt mažai yra abejingų jo grožiui ax.gif Taip pat iki pačios Alanijos galit nuvažiuot, į Sidę 4u.gif Tik į Alaniją savarankiškai važiuokit, ne per agentūrą, išvengsit visokių aukso ir odos centrų aplankymo biggrin.gif Eisit, kur norėsit ir būsit, kiek norėsit smile.gif
Yra dar visokie raftingai, pasilakstymai su džipais ir pan. Čia jau priklauso nuo šeimos pomėgių, mes su sunūmi tokiomis ekskursijomis nesižavim blush2.gif

Aciu.
Dabar renkames ekskursijos.Tik si karta noreciau,kad butu jachtoje ALL INCLUSIVE biggrin.gif ,nes uzpernai Kemere buvo tik pietus.Alus,vanduo,ledai uz babkes.Nemazai isejo.

Idomi ar siais metais tau iseina "sirgti"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 20 birželio 2010 - 16:17
QUOTE(Gulia @ 2010 06 19, 22:42)
Sveki
Kas buvote Alanijoje-i kokias ekskursijas verta vaziuoti g.gif aciuks

vakar gryzom is Turkijos, buvom netoli Alanijos, tai emem dvi keliones, apzvalgine po Alanija ir i Zaliaji kanjona wub.gif Vaziavom su lietuviais, bet nesigailim nei kiek, nors ir permokejom aisku 4u.gif bet gidai nuostabus, viskas tiko ir patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2010 06 20, 17:16)
Idomi ar siais metais tau iseina "sirgti"?

Tu čia apie turkinligę? g.gif biggrin.gif Jei taip, tai išeina puikiai lotuliukas.gif Bent jau man ji nepagydoma schmoll.gif O dar žinant, kad šiemet ten nevažiuosiu, "stogą rauna" nerealiai doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Udriau, labuka 4u.gif
Neklausiu, kaip Daima biggrin.gif , klausiu kaip turkija, ar nenuvyle labai jau? biggrin.gif
Manau gultu neisvengei, taciau ka dar gero nuveikei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheillana @ 2010 06 20, 17:38)
vakar gryzom is Turkijos, buvom netoli Alanijos, tai emem dvi keliones, apzvalgine po Alanija ir i Zaliaji kanjona wub.gif Vaziavom su lietuviais, bet nesigailim nei kiek, nors ir permokejom aisku 4u.gif bet gidai nuostabus, viskas tiko ir patiko drinks_cheers.gif

Kur buvote Alanijoje?
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 20, 17:46)
Tu čia apie turkinligę? g.gif  biggrin.gif Jei taip, tai išeina puikiai lotuliukas.gif Bent jau man ji nepagydoma schmoll.gif O dar žinant, kad šiemet ten nevažiuosiu, "stogą rauna" nerealiai doh.gif  rolleyes.gif

Turejau omenyje ar iseis siais metais ten vaziuoti biggrin.gif
pernai man stoga nurove biggrin.gif
Atsakyti