Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais
tai man kilo klausimas gal kas esate buve SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai?
Kas skridote šiais metais į Turkiją su Fly lal: ar jie leidžia šeimai vieną didesnį lagaminą ar būtina 2 vnt neviršijantys 20 kg?
QUOTE(elevin @ 2010 06 21, 09:30)
Kas skridote šiais metais į Turkiją su Fly lal: ar jie leidžia šeimai vieną didesnį lagaminą ar būtina 2 vnt neviršijantys 20 kg?
Galima dviems zmonems viena iki 32 kg tureti.
Mes siemet taip skridom. Mano ir vaiko daiktai dideliam virs 20 kg sverianciam. Zmonos mazesnis iki 20 kg. Atgal skrendant zmonos svere 21. Nieko nesake. Bet reikalui esant galejom dali daiktu permest i musu
Udriau
ar bus fotoreportažas ?
P,S kiek laiko jus važiavot nuo Antalijos oro uosto iki Daimos? bandau apskaičioti kelinta mus paims iš viešbučio kai važiosim atgal
P,S kiek laiko jus važiavot nuo Antalijos oro uosto iki Daimos? bandau apskaičioti kelinta mus paims iš viešbučio kai važiosim atgal
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 21, 11:09)
Udriau
ar bus fotoreportažas ?
Nelabai apskaičiuosit, mus pvz. pristatė į oro uostą likus 3 val. iki skrydžio, dar valandą laisvai galėjom pamiegot
QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 21, 08:09)
Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais
tai man kilo klausimas gal kas esate buve SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai? 
Paziurejau, kad nelabai kokie atsiliepimai apie sita viesbuti.. galetu buti geras, bet toks nera apibendrinant
QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 21, 08:09)
Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais 4u.gif tai man kilo klausimas gal kas esate buve SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai? ax.gif
*
Paziurejau, kad nelabai kokie atsiliepimai apie sita viesbuti.. galetu buti geras, bet toks nera apibendrinant ax.gif
Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais 4u.gif tai man kilo klausimas gal kas esate buve SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai? ax.gif
*
Paziurejau, kad nelabai kokie atsiliepimai apie sita viesbuti.. galetu buti geras, bet toks nera apibendrinant ax.gif
O kur Jus ziurit atsiliepimus?
http://www.kekovapan...n/transfer.html
Radau įdomią nuorodą, bet nemoku anglų kalbos
manau verta dėmesio, mes plaukėm su jachta, man rodos, pro šitą vietovę, tai atrodė pakankamai įspūdingai, bet mūsų agentūros turbūt neveža ten?
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 06 21, 15:38)
http://www.kekovapan...n/transfer.html
manau verta dėmesio, mes plaukėm su jachta, man rodos, pro šitą vietovę, tai atrodė pakankamai įspūdingai, bet mūsų agentūros turbūt neveža ten?
šį gegužį buvome Kemero regione, tai mes su vietine kelionių agentūra važaivome į Myrą-Kekovą, plaukėme jachta ir būten šiuos vaizdus matėme
O ar veža lietuvių agentųūros - net nesidomėjom
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 21, 11:47)
Maniškis iš baseino po 2-3 valandas neišlipa, o baseinai retai kur būna pavėsiuose
Visa laimė, kad jis tamsiaodis, Turkijoj už vietinį priimamas 
Tai istraukiat susiraukslejusi kaip kempinuka ?