Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais 4u.gif tai man kilo klausimas gal kas esate buve SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Kas skridote šiais metais į Turkiją su Fly lal: ar jie leidžia šeimai vieną didesnį lagaminą ar būtina 2 vnt neviršijantys 20 kg?
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2010 06 21, 09:30)
Kas skridote šiais metais į Turkiją su Fly lal: ar jie leidžia šeimai vieną didesnį lagaminą ar būtina 2 vnt neviršijantys 20 kg?

Galima dviems zmonems viena iki 32 kg tureti.
Mes siemet taip skridom. Mano ir vaiko daiktai dideliam virs 20 kg sverianciam. Zmonos mazesnis iki 20 kg. Atgal skrendant zmonos svere 21. Nieko nesake. Bet reikalui esant galejom dali daiktu permest i musu ax.gif
Atsakyti
Galima važiuoti ir su vienu lagaminu, tačiau jis neturi sverti daugiau nei 32 kg.
Atsakyti
Udriau 4u.gif ar bus fotoreportažas ?
P,S kiek laiko jus važiavot nuo Antalijos oro uosto iki Daimos? bandau apskaičioti kelinta mus paims iš viešbučio kai važiosim atgal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 21 birželio 2010 - 10:10
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 21, 11:09)
Udriau 4u.gif ar bus fotoreportažas ?
P,S kiek laiko jus važiavot nuo Antalijos oro uosto iki Daimos? bandau apskaičioti kelinta mus paims iš viešbučio kai važiosim atgal g.gif

Nelabai apskaičiuosit, mus pvz. pristatė į oro uostą likus 3 val. iki skrydžio, dar valandą laisvai galėjom pamiegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 21, 08:09)
Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais  4u.gif  tai man kilo klausimas gal kas esate buve  SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai?  ax.gif

Paziurejau, kad nelabai kokie atsiliepimai apie sita viesbuti.. galetu buti geras, bet toks nera apibendrinant ax.gif
Atsakyti

QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 21, 08:09)
Cia ziuriu labai daug patyrusiu Turkijos klausimais  4u.gif  tai man kilo klausimas gal kas esate buve  SALINAS BEACH Bodrume? Kokie atsiliepimai?  ax.gif
*

Paziurejau, kad nelabai kokie atsiliepimai apie sita viesbuti.. galetu buti geras, bet toks nera apibendrinant ax.gif

O kur Jus ziurit atsiliepimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 21, 10:24)
O kur Jus ziurit atsiliepimus?  4u.gif

Cia ax.gif
http://www.tripadvis...gean_Coast.html
Atsakyti
http://www.kekovapan...n/transfer.html

Radau įdomią nuorodą, bet nemoku anglų kalbos blush2.gif manau verta dėmesio, mes plaukėm su jachta, man rodos, pro šitą vietovę, tai atrodė pakankamai įspūdingai, bet mūsų agentūros turbūt neveža ten?
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 06 21, 15:38)
http://www.kekovapan...n/transfer.html       

Radau įdomią  nuorodą,  bet  nemoku anglų  kalbos  blush2.gif  manau  verta  dėmesio,  mes  plaukėm  su  jachta,  man  rodos,  pro šitą  vietovę,  tai  atrodė  pakankamai  įspūdingai,  bet mūsų  agentūros  turbūt  neveža ten?

šį gegužį buvome Kemero regione, tai mes su vietine kelionių agentūra važaivome į Myrą-Kekovą, plaukėme jachta ir būten šiuos vaizdus matėme thumbup.gif Į tą gyvenvietę mūsų neplukdė, matyt, į kelionę neįeina, bet praplaukėm pro šalį ir nusprendėm, kad norėtume ten gyventi bigsmile.gif
O ar veža lietuvių agentųūros - net nesidomėjom blush2.gif Nes mums pigiau pasirodė su vietiniais. Už 4 asmenis sumokėjom 100 USD, kelionė truko nuo 7 ryto iki 7 vakaro, gavome pietus.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 21, 11:47)
Maniškis iš baseino po 2-3 valandas neišlipa, o baseinai retai kur būna pavėsiuose smile.gif Visa laimė, kad jis tamsiaodis, Turkijoj už vietinį priimamas hihihi.gif

Tai istraukiat susiraukslejusi kaip kempinuka ? biggrin.gif Neisivaziduoju kaip reiktu vaikui leist mirkti bent valanda. Pusvalandukas maksimum, ir tai su kepure, istepta kremu. Tada i pavesi, atsigert, susilt. Po to jei noredavo dar karta 15-20 minuciu leisdavau. Nebent Jusu vaikas jau didelis.
Atsakyti