Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

ne i tema turiu esence nagu galiuku lakiuka plonu sepeteliu lip painter, tai galiu pasakyt nevykes pirkinys, kaip ir lipdukai, nagu galiukams dazyti doh.gif
Atsakyti
kazko man nuorodoje ne ta bronzanta rodo doh.gif doh.gif blush2.gif
ieskau va sio http://www.beautyadd...eyes-face-body/ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 07 15, 18:32)
Po kiek eclipse akių pieštukai? wink.gif

Humbega,
berods 5lt ar 6lt... Tiksliai nepasiziurejau, nes nepirkau. g.gif
Pudra 10lt
Seseliai 10lt.
Lakas 6lt.
Blizgis 7lt.
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 07 16, 11:44)
kazko man nuorodoje ne ta bronzanta rodo doh.gif  doh.gif  blush2.gif

toks labai panasus yra is crazy about colour bet ten blush smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 07 16, 10:44)
kazko man nuorodoje ne ta bronzanta rodo doh.gif  doh.gif  blush2.gif

as toki turiu, bet man jis nepatinka, nesu ne karto naudojusi,tai taip ir guli jau metai
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 07 16, 15:15)
as toki turiu, bet man jis nepatinka, nesu ne karto naudojusi,tai taip ir guli jau metai

o kodel nepatinka??
gintut77 toki jau isigijau ir man jis labai patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Buvau ir aš šiandien apžiūrėt šios kolekcijos ir niekas neužkabino ax.gif Galvojau gal tą blizgią pudrą įsigyt, bet pasibandžius ant rankos pamaniau, kad blizgučių bus pilni visi rūbai nuo jos 4u.gif Kažkaip netvirtai ant kūno laikosi.
Atsakyti
Manęs irgi niekas neužkabino...blizgesiai gražūs, bet labai jau blizgučių daug, o aš tokiais nelabai dažausi. Nagų lakų spalvos irgi neblogos, bet turiu panašių...šešėliai galėtų būti pigesni biggrin.gif O blizgi pudra visiškai nedomino. Dar akių pieštukus žiūrinėjau, bet konsultantė už nugaros stovėjo tai bijojau pradaryt ir pažiūrėti, kaip jis ten atrodo...tuo viskas ir pasibaigė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 07 16, 18:25)
Manęs irgi niekas neužkabino...blizgesiai gražūs, bet labai jau blizgučių daug, o aš tokiais nelabai dažausi. Nagų lakų spalvos irgi neblogos, bet turiu panašių...šešėliai galėtų būti pigesni  biggrin.gif  O blizgi pudra visiškai nedomino. Dar akių pieštukus žiūrinėjau, bet konsultantė už nugaros stovėjo tai bijojau pradaryt ir pažiūrėti, kaip jis ten atrodo...tuo viskas ir pasibaigė  biggrin.gif

Piestukai irgi su blizguciais doh.gif Pudra irgi nepatiko, del to paties, ka paraset. Tai nusipirkau raudona ir sviesu blizgi ir laka sviesu ir metalini smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

siandienos dziaugsmeliai .Lakas super miela spalva vasarai,gaivus ir kosmetinuke is crazy about colors... radau ispardavima keliu kolekciju KLaipedoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 07 17, 00:59)
radau ispardavima keliu kolekciju KLaipedoje biggrin.gif

Crazy about color jau išparduoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 17, 13:59)
Crazy about color jau išparduoda? ax.gif

Kaune tai tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti