QUOTE(Humbega @ 2010 07 15, 18:32)
Humbega,
berods 5lt ar 6lt... Tiksliai nepasiziurejau, nes nepirkau.

Pudra 10lt
Seseliai 10lt.
Lakas 6lt.
Blizgis 7lt.
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 07 16, 11:44)
toks labai panasus yra is crazy about colour bet ten blush

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 07 16, 10:44)
as toki turiu, bet man jis nepatinka, nesu ne karto naudojusi,tai taip ir guli jau metai
QUOTE(myglle @ 2010 07 16, 15:15)
as toki turiu, bet man jis nepatinka, nesu ne karto naudojusi,tai taip ir guli jau metai
o kodel nepatinka??
gintut77 toki jau isigijau ir man jis labai patinka

Buvau ir aš šiandien apžiūrėt šios kolekcijos ir niekas neužkabino
Galvojau gal tą blizgią pudrą įsigyt, bet pasibandžius ant rankos pamaniau, kad blizgučių bus pilni visi rūbai nuo jos
Kažkaip netvirtai ant kūno laikosi.

Manęs irgi niekas neužkabino...blizgesiai gražūs, bet labai jau blizgučių daug, o aš tokiais nelabai dažausi. Nagų lakų spalvos irgi neblogos, bet turiu panašių...šešėliai galėtų būti pigesni
O blizgi pudra visiškai nedomino. Dar akių pieštukus žiūrinėjau, bet konsultantė už nugaros stovėjo tai bijojau pradaryt ir pažiūrėti, kaip jis ten atrodo...tuo viskas ir pasibaigė

QUOTE(smaggiuke @ 2010 07 16, 18:25)
Manęs irgi niekas neužkabino...blizgesiai gražūs, bet labai jau blizgučių daug, o aš tokiais nelabai dažausi. Nagų lakų spalvos irgi neblogos, bet turiu panašių...šešėliai galėtų būti pigesni
O blizgi pudra visiškai nedomino. Dar akių pieštukus žiūrinėjau, bet konsultantė už nugaros stovėjo tai bijojau pradaryt ir pažiūrėti, kaip jis ten atrodo...tuo viskas ir pasibaigė 

Piestukai irgi su blizguciais

siandienos dziaugsmeliai .Lakas super miela spalva vasarai,gaivus ir kosmetinuke is crazy about colors... radau ispardavima keliu kolekciju KLaipedoje

QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 07 17, 00:59)
Crazy about color jau išparduoda?

QUOTE(dontstop @ 2010 07 17, 13:59)
Kaune tai tikrai ne