Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

NickaD, aciu labai. 4u.gif Mane domina shimeris blondinems. bigsmile.gif O jie graziai ant veiduko atrodo ? Nes as tik guerlain branzanta blondinems naudoju, shimerio niekada nesu bandziusi.
Eisiu siandien i Panorama, gal ka rasiu. g.gif
Atsakyti
lauryna,
gaila Panevėžy nėr Sun Club kolekcijos verysad.gif , taigi išbandyti taip ir negaliu, bet per youtube pasižiūrėjau... na liux... wub.gif
Atsakyti
man tas Sun club shimmer'is irgi superinis, as turiu 01ibiza sun, tai man jis net geresnis nei kokia EZ, nes ir ta turiu, bet beveik nenaudoju, nes atspalvys visiskai netinka, o vat sis daiktas visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magija499 @ 2010 07 24, 12:38)
man tas Sun club shimmer'is irgi superinis, as turiu 01ibiza sun, tai man jis net geresnis nei kokia EZ, nes ir ta turiu, bet beveik nenaudoju, nes atspalvys visiskai netinka, o vat sis daiktas visai kitas reikalas  thumbup.gif

Pramones Maximoj jau ju vakar nebuvo unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 07 23, 21:02)
nu bet sakykit ką norit, nenormalu čia nuolatiniai tų kolekcijų keitimai. Randi sau tinkamą produkta, ir opa nebėra.  Nesąmonė

Man tai kaip tik patinka kai gamintojai isleidzia limituoto leidimo gaminius, nes kai reguliarus buna tai daznai praeini pro ta stenda, nes jau buna nusibode ir matyti visi gaminiai, o kai limituoto buna, tai visada demesi stendas pritraukia, todel manau ir yra gaminamos limituoto leidimo kolekcijos ax.gif O siaip yra laaabai panasus dalykas kaip essence to blush'o, atrodo taip: user posted image oriflame svytintys perlai veidui ir kunui. Jokiu pavieniu blizguciu neturi, tik dar didesni ta svytejima turi negu essence. Kaina kiek pamenu ~26lt., tik dabar nezinau ar yra pardavime, kiek pamenu tai dazniausiai per Kaledas tam laikotarpy atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios negaunate blusho to Crazy, jus pasiklauskite Eurokose gal turi, nes man buvo variantas, pradejau zvalgytis, pardaveja paklause ko ieskau, as paaiskinau, ji su mielu noru atnese man is sandeliuko bigsmile.gif
Atsakyti
Vilniuje vakar maciau gal 5 tuos blush Mados eurokose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 07 23, 21:40)
as panoramos eurokos nemazai ju maciau, tik padeta ne ant essence stendo

QUOTE(-Jzh- @ 2010 07 23, 21:52)
Kad Puikiausioji is Kauno  ax.gif

Kaune buvo identiska situacija eurokos, kuri yra prie fontano.Nauja kolekcija sudeta ne i stenda, o prie kasos kazkur.Tai jau tik isheidama netycia pamaciau smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau prieš kelias dienas tą Eclipse blizgesį raudoną, nu labai patiko, tik kad tik vieną kartą teko pasitept, paskui pasidėjau kažkur, ir pati jau kelias dienas nerandu, tikriausiai kai tikrai prireiks rasiu, arba čia kažkokia vampyriška mistika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 07 27, 12:06)
Nusipirkau prieš kelias dienas tą Eclipse blizgesį raudoną, nu labai patiko, tik kad tik vieną kartą teko pasitept, paskui pasidėjau kažkur, ir pati jau kelias dienas nerandu, tikriausiai kai tikrai prireiks rasiu, arba čia kažkokia vampyriška mistika biggrin.gif

o seseliu nebandei parduotuvej? as tik viena karta buvau uzjus ir labai skubejau,tai net ant rankos nepasibandziau,idomu man kaip tie seseliai smile.gif
Atsakyti
Eclipse seseliai man pasirode labai grazus wub.gif tepliojausi ant rankos - tokie su smulkiais smulkiais blizguciais, spalva ganetinai pigmetuota pasirode wub.gif as manau per ispardavima prigriebsiu keleta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 27 liepos 2010 - 15:27
Dar truputis "realių" Eclipse nuotraukų thumbup.gif
http://www.nailjunki...-trend-edition/
Dar labiau užsimaniau blizgių verysad.gif
Atsakyti