Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Gal kuri matėt dar prekyboj šitų? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 08 01, 20:28)

Jie birus? kur juos galima naudot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 01, 22:37)
Jie birus? kur juos galima naudot? bigsmile.gif

Turiu as juos smile.gif. Taip jie birus, galima naudoti viskam, bet as naudoju akims.
Atsakyti
Įdomu jų Panevėžy yra? g.gif
būtų neblogai įsigyti.
Atsakyti
Skaičiau Essence temą gerą valandą, ir tiek visko užsinorėjau iš čia!(nors buvau "nurašius" pigią kosmetiką, bet matau, kad čia yra vertų dėmesio produktų) biggrin.gif doh.gif Dabar esu ne Lietuvoje, bet kai grįšiu, tai jaučiu nusiaubsiu Eurokos bigsmile.gif Kaip manot ar po poros savaičių bus dar galima rasti Eclipse, Sunclub, Crazy about colours, moonlight kolekcijų produktų? g.gif Tikiuos, kad taip biggrin.gif Turiu dar vieną klausimą, ar Lietuvoje atsirado ta nagų dekoravimo su štampukais kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 08 01, 23:40)
Skaičiau Essence temą gerą valandą, ir tiek visko užsinorėjau iš čia!(nors buvau "nurašius" pigią kosmetiką, bet matau, kad čia yra vertų dėmesio produktų)  biggrin.gif  doh.gif Dabar esu ne Lietuvoje, bet kai grįšiu, tai jaučiu nusiaubsiu Eurokos bigsmile.gif  Kaip manot ar po poros savaičių bus dar galima rasti Eclipse, Sunclub, Crazy about colours, moonlight kolekcijų produktų? g.gif  Tikiuos, kad taip  biggrin.gif  Turiu dar vieną klausimą, ar Lietuvoje atsirado ta nagų dekoravimo su štampukais kolekcija?

Nu vat kaip gerai, kad atradai gerą kosmetiką. mirksiukas.gif
Eclipse manau rasi pavaikščiojus po įv. parduotuves mirksiukas.gif, crazy about colour irgi, mirksiukas.gif bet žiūrint, kada jau bus kita kolekcija išleista, (Essence - return to paradise) nes žada, kad bus rugpjūčio pradžioj. Sun club yra vasaros kolekcija, tai ji ir turėtų būti iki vasaros pabaigos. Dėl moonlight labiausiai abejoju, nes ši jau kolekcija senoka, bet galėsi pasiskambinti į parduotuves ir paklausti ar turi.
Ir šeip visad reikia pataikyti ant prekių papildymo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 08 01, 20:28)
user posted image

Maciau Kaune Pramones pr. maximos eurokose 4u.gif
Atsakyti
buvau uzbegus i klp akropolio eurokos pasizvalgyt, naujos kolekcijos dar nera schmoll.gif verysad.gif , crazy about skaistaliuku ir nematyti blink.gif , sake nuo rugpjucio 7 bus senu kolekciju ispardavimai, tai va netrukus ir turetu pasirodyti essence return to paradise kolekcija, o jau kaip laukiu jos bigsmile.gif tiek daug esu susiplanavus susipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 08 02, 09:54)
sake nuo rugpjucio 7 bus senu kolekciju ispardavimai

Lauksim!!! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 08 02, 14:45)
Lauksim!!! bigsmile.gif  thumbup.gif

Aš tai labai tikiuosi, kad išpardavimas reiškia naujos kolekcijos pasirodymą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 08 02, 15:45)
Lauksim!!! bigsmile.gif  thumbup.gif

QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 02, 17:26)
Aš tai labai tikiuosi, kad išpardavimas reiškia naujos kolekcijos pasirodymą  bigsmile.gif

jei anksciau pamatysiu pranesiu 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Senų kolekcijų išpardavimai bus tik Klaipėdoj ar visuose eurokos? smile.gif
Atsakyti