Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

zyliuk - oi, nekreipk tu demesio. Tikrai ne sterilus namuciai, o labai gyvi, jaukus ir grazus. Man asmeniskai - taip is gero prancuzisko gyvenimo budo zurnalo wink.gif Laikyk baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 21, 20:52)
cia ta mano dekupazinta
kur darbo kambary stoves smile.gif

Grazu.
Atsinaujinu namus. Ar patartumete? Ieskau kietmedzio stalo. Azuolas per brangu. Kokia miediena rekomenduotumete? Norisi dekopazu pagrazintu.
Atsakyti
Labas rytas, gražių namų turėtojos 4u.gif , parodykite, prašau, kokias duonines turite? Man reik duoninės, bet neturiu fantazijos, kokia ji turi būti doh.gif . Dabar tai turiu tokia baisuoklę plastmasinę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 21, 20:52)

Zyliuk, vien dėl tavo namučių nuotraukų seku šitą temą. Labai mieli ir jaukūs wub.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 21, 21:52)
nuotraukoj jis gal ir ratas, bet gyvai labai dailus elegantiskas laikrodis.

Viskas tvarkoj ir tikrai vietoj ten pas tave mirksiukas.gif Čia tik man su akim negerai biggrin.gif Net pačiai juokinga pasidarė, kai taip pagalvojau. Bet čia tik iš pirmo žvilgsnio taip pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
jei nieks neprieštaraus - nauja temele ax.gif 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=644275
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 09 22, 09:25)
jei nieks neprieštaraus - nauja temele  ax.gif  4u.gif
http://www.supermama...howtopic=644275

valpurgija, įdėkit naujoje temoje nuorodą į šią temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 22, 08:23)
Labas rytas, gražių namų turėtojos  4u.gif , parodykite, prašau, kokias duonines turite? Man reik duoninės, bet neturiu fantazijos, kokia ji turi būti  doh.gif . Dabar tai turiu tokia baisuoklę plastmasinę  blush2.gif

Ai mano duonine tai stalcius. Bu vis turim viskokiu branku, duoniuku, tai netilptu i duonine, tai skirtas visas stalcius smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mari @ 2010 09 21, 20:58)
zyliuk - oi, nekreipk tu demesio. Tikrai ne sterilus namuciai, o labai gyvi, jaukus ir grazus. Man asmeniskai - taip is gero prancuzisko gyvenimo budo zurnalo wink.gif Laikyk baliona  4u.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 09 22, 09:14)
Zyliuk, vien dėl tavo namučių nuotraukų seku šitą temą. Labai mieli ir jaukūs  wub.gif  friends.gif

QUOTE(Juma81 @ 2010 09 22, 09:19)
Viskas tvarkoj ir tikrai vietoj ten pas tave  mirksiukas.gif Čia tik man su akim negerai  biggrin.gif Net pačiai juokinga pasidarė, kai taip pagalvojau. Bet čia tik iš pirmo žvilgsnio taip pasirodė  biggrin.gif

dekui mergytes smile.gif
tiesiog akivaizdu zmogus nemates nei nuotrauku, nezino nei kiek mes gyvenam cia ir nuo ko prasidejo viskas. ima drebteli tokius va zodelius. kiekviena ryta atsikeliu ir kaifuoju nuo savo namu, ideju pilna, gyvybes cia irgi per akis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Diana 29 @ 2010 09 21, 21:20)
Grazu.
Atsinaujinu namus. Ar patartumete? Ieskau kietmedzio stalo. Azuolas per brangu. Kokia miediena rekomenduotumete? Norisi dekopazu pagrazintu.

sveiki, tai kad, dekuopazui vos ne visi pavirsiai tinka ypac medis.
tik jei jis lakuotas tuomet atitinkamai paruost reiktu.
jei domina kas tiksliau, klauskit jau gal kitoj temukej, nes sita tuo bus CLOSED. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 22, 11:05)
Ai mano duonine tai stalcius. Bu vis turim viskokiu branku, duoniuku, tai netilptu i duonine, tai skirtas visas stalcius smile.gif

Papildyta:
dekui mergytes smile.gif
tiesiog akivaizdu zmogus nemates nei nuotrauku, nezino nei kiek mes gyvenam cia ir nuo ko prasidejo viskas. ima drebteli tokius va zodelius. kiekviena ryta atsikeliu ir kaifuoju nuo savo namu, ideju pilna, gyvybes cia irgi per akis smile.gif
Papildyta:
sveiki, tai kad, dekuopazui vos ne visi pavirsiai tinka ypac medis.
tik jei jis lakuotas tuomet atitinkamai paruost reiktu.
jei domina kas tiksliau, klauskit jau gal kitoj temukej, nes sita tuo bus CLOSED. smile.gif

Aha, aš irgi galvojau, gal reikės skirti stalčių, kai turėčiu virtuvės baldus kada nors ax.gif . Ačiū už atsakymą 4u.gif .

O dėl tavo namučių, tai gal tu nuomonių visokių gali būti. Gali kažkam kažkas ir nepatikti. Tik man būtų įdomu sužinoti, kame ten buvo tas sterialumas g.gif . Man tavo namai tiesiog šviesūs ir tvarkingi, bet sterialiais nepavadinčiau... Matyt kažkas pasigedo kokių numestų kojinių biggrin.gif . matyt tada pasimatytų, kad ten TIKRAI kažkas gyvena biggrin.gif

Asmeniškai man tikrai labai fainuoliški namučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 22, 11:11)
Aha, aš irgi galvojau, gal reikės skirti stalčių, kai turėčiu virtuvės  baldus kada nors  ax.gif . Ačiū už atsakymą  4u.gif .

O dėl tavo namučių, tai gal tu nuomonių visokių gali būti. Gali kažkam kažkas ir nepatikti. Tik man būtų įdomu sužinoti, kame ten buvo tas sterialumas  g.gif . Man tavo namai tiesiog šviesūs ir tvarkingi, bet sterialiais nepavadinčiau... Matyt kažkas pasigedo kokių numestų kojinių  biggrin.gif . matyt tada pasimatytų, kad ten TIKRAI kažkas gyvena  biggrin.gif

Asmeniškai man tikrai labai fainuoliški namučiai  wub.gif

tai va kas tas sterilumas. Lyg pincetu, zirkliu ir operacines lempos nera biggrin.gif
Juokauju.
Sterilus man namai buna modernistiniai kur viskasblizga , pavirsiai glazuruoti, balta, visur plokste ir stiklas. baisu net prisiliest. o cia....ai nesvarbu. zinoma gali kazkam ir kitaip pasirodyt nei mum wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti