QUOTE(kava @ 2006 03 14, 10:21)
Gal kas buvote apsistoję SPA viloje? Kokie įspūdžiai iš ten?
Paskutinį kartą lepinausi Vilnius Spa gruodį, tai tuo metu dar SPA vila buvo neremontuotas sovietinis pastatėlis. Tikrai yra geresnių vietelių Druskininkuose. O gal kas pasikeitė per tą laiką. jei jau rizikuot, tai tik šiltuoju metų laiku.
3 kart per metus važiuoju pailsėt/ pasigražint į Druskininkus, tai mano manymai būtų tokie:
1. jei metas romantiškam savaitgaliui dviese - "Druskininkai", vila Regina ar vila Violeta (man ypač patinka) - super
2. jei metas pasisveikatinti - Vilnius Spa. Ir tik ne savaitgaliais. Aš praktikuoju atvykimą sekmadienį ir malonų sugrįžimą į Vilnių penktadienį. Ir baseinas tada tuščias, ir masažuotojai nepavargę, ir voniose paburbuliuoti leidžia 5 - 10 min ilgiau (et, dabar administracija perskaitys ir griečiau kontroliuos...) Kažkas minėjo, kad masažai Spa nekokie. Nieko panašaus. Tik reikia žinot, pas ką užsirašyt. O pas ką užsirašyt, paklauskit gydytojos ar spa centro mergaičių. Jei nebus daug žmonių aplinkui, tikrai pasakys...
3. jei norisi sveikatintis ir pinigėlių mažiau - Eglė. Pati ten nebuvau (ech, man tik miesto centrą duok, nesvarbu kur), o mano studentės labai gyrė. Po truputėlį remontuojasi, gyvent ir pavalgyt komfortabiliai galima, voniose į nukritusias plyteles galima ir nežiūrėt... Na, dar tie tikrieji sanatorininkai skatina sava sveikata laiku pasirūpint...