Laba visoms
Praeita savaitgali buvom su vyru
"Galioj". Padovanojau jam si malonuma, ta romantiska savaitgali dviems uz 340 Lt, pasirinkau labiausiai del kainos, nes man buvo prieinama.
Kas patiko: Personalas malonus, kambarys sakyciau virsijo mano lukescius gerokai, maisto pakankamai, pirtele ir baseinas tiesiog superitraukta buvo i kaina. Masaza padare, kaip zadejo, maloni tokia moteriske-gydytoja, likom abu patenkinti. Duse buvo karstas vanduo normaliai, ranksluosciai buvo, WC veikia, pakankamai silumos. Atejus kambary randi Alitos sampano, kazkokiu nematytu saldainiu dezute.
Kas nepatiko: nera plauku dziovintuvo, chalato, kavine- tikrai dvelkianti sovietmeciu, rusy, be langu, nejauki. Labai atsiprasinejo, kad turi didele grupe ir vakariene atnes i kambari. Mes ir nepriestaravom, nes kambary mums valgyt pasirode jaukiau. Taip buvo abu vakarus. Del tos pacios grupes, mes negalejom gauti vakare laiko i pirti, todel ejom 11 val ryte sekmadieni. Labiausiai nepatiko, kad melomanu savaitgaliui skiriamas kambarys su dviem sustumtom lovom ir dviem kaldrom

Manau, tai tiesiog absurdas tokiam pasiulymui

Noriu pabrezti, kad paciai direktorei parasiau e-mail, kad lova butu mums skirta vientisa, bet deja

Siek tiek parodo, kiek kriepia demesi i klienta
Siaip likom patenkinti, nes tikrai nedaug isleidom, papildomai uzsisakem vonias druskininku gydykloje, buvom gruto parke, pasivaiksciojom ir tas laikas prabego akimirksniu. Dabar ieskau vel variantu vaziuoti, bet ziuriu, kad brangoka. Turbut vel rinksiuos GALIA, nes mano skrandziui maistas tiko, kambariai grazus, o Egleje vietu nera

Klauskit, jei kas neaisku
Gyvenkime čia ir dabar