Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(GinCherry @ 2010 08 20, 15:22)
Tikrai,kad noretus anksciau matyt biggrin.gif
Grande, nerasho nei prie inbound, nei prie outbound nieko apie bagaza  g.gif

1 x (1st Checked Bag (15kg)) 52.50 LTL

ai,tai greičiausiai bus taip, kad kai darysi chek in, galėsi pasirinkt, kad nori tam skrydžiui kur skrisi, o ne atgal, nes kodėl rašo 1st.. tai reiškias, kurį pasirinksi, ir bus pirmas.
nu bent jau man taip atrodo..
jei nėra niekur kitur. svarbu sumokėjai, jau tau rodo, tai kai darysi jau cjek in prieš pirmą skrydį, nepamiršk pažymėt lagamino, ir viskas.
na,jei tau labiau rekia nuksrendant, o ne parskrendant.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 08 20, 07:57)
Plaukų lako negalima vežtis. Atėmė iš manęs. Neaerozolinį irgi. Degus daiktas.

Iš manęs neatėmė. Nei Kaune, nei Charleroi smile.gif . Net neprisikabino... Turėjau mažos talpos flakoniuką nusipirkus, 50 ml.
QUOTE(Renaya @ 2010 08 20, 09:19)
Taip ir maniau, o be jo man  schmoll.gif

QUOTE(a79 @ 2010 08 19, 22:37)
Dėl plaukų lako.....aš dezodoranto flakonėlį "paaukojau" 
reikėjo mažiuką nusipirkt - man problemų nekilo 
Butu pirkti mazos talpos ir neaerozolininis, neverkciau cia biggrin.gif

Yra ir mažų neaerozolinių mirksiukas.gif . Esu mačius Eurokose 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu vyksta Ryanair'o bilietu ispardavimai, lapkriciui nuo 5 ltl thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 20 rugpjūčio 2010 - 19:12
Nesuprantu nuo kada atsirado Taxes / Fees: 20.37 EUR perkant ryanairo bilietus? bilieto kaina sumazinta o mokeciai prisidejo, cia taip buna? kiek esu pirkus nera buve tokiu jokiu mokesciu g.gif
Atsakyti
Noriu ir aš nusipirkt į Barseloną, bet nė karto nesu to darius. Einu skaityt forumą, gal rasiu patarimų, nes gėdinuos ir klaust ax.gif
Atsakyti
I Barselona nusipirkti nera sudetinga, nes nereikia sukti galvos del persedimu thumbup.gif Tik siuo metu ziuriu jau kainos ne tokios patrauklios. Pries daugiau kaip men pirkau uz 180 Lt. su visais mokesciais ir su rankiniu bagazu smile.gif
Atsakyti
o dbr rašo, kad 56 Lt, o kokie dar mokesčiai? O kas per kortelės aptarnavimo mokestis?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 08 22, 16:41)
o  dbr rašo, kad 56 Lt, o kokie dar mokesčiai? O kas per kortelės aptarnavimo mokestis?

bandykite bilieta "nusipirkti", t.y. veskite visus savo duomenis iki pat galo... ir pamatysite tikraja kaina
Atsakyti
nu ir kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2010 08 20, 21:12)
Siuo metu vyksta Ryanair'o bilietu ispardavimai, lapkriciui nuo 5 ltl  thumbup.gif

Nesu dar skridusi, tai gal galit kas nors atsakyti smile.gif

As "bandau" nusipirkti tuos bilietus uz 5lt ir zemiau bilieto kainos matau parasyta:
Online Check-In: 0.00 LTL
Taxes / Fees: 0.00 LTL

Tad galutine suma gaunasi 10 lt.

Tai cia taip gali buti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfe @ 2010 08 22, 19:28)
Nesu dar skridusi, tai gal galit kas nors atsakyti smile.gif

As "bandau" nusipirkti tuos bilietus uz 5lt ir zemiau bilieto kainos matau parasyta:
Online Check-In:  0.00 LTL
Taxes / Fees:  0.00 LTL

Tad galutine suma gaunasi 10 lt.

Tai cia taip gali buti?  blink.gif

Dar plius 17.50 Lt. uz kiekviena bilieta. Ir cia, zinoma, skrendant tik su rankiniu bagazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 08 22, 22:29)
Dar plius 17.50 Lt. uz kiekviena bilieta. Ir cia, zinoma, skrendant tik su rankiniu bagazu  mirksiukas.gif

Tai jeigu turiu Entropay, tai korteles mokesti apeinu, del bagazo tai aisku smile.gif

O daugiau jokiu papildomu mokesciu "neislenda" ?
Atsakyti