Įkraunama...
Įkraunama...

Smidras

QUOTE(Nettle @ 2010 07 15, 18:53)
o kas per žydėjimas, kaip atrodo? g.gif

Pradzioje tokie mazulyciai bumbuliukai susiformuoja, o po to prazysta smulkiais ziedeliais, miniatiuriniais. Vaizdo ypatingo jokio, bet zydi kiekviena vasara. Mano smidras truputi kitoks nei jusiskis, pas mano sakos ir spygliukai....
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 07 15, 20:48)
Pradzioje tokie mazulyciai bumbuliukai susiformuoja, o po to prazysta smulkiais ziedeliais, miniatiuriniais. Vaizdo ypatingo jokio, bet zydi kiekviena vasara. Mano smidras truputi kitoks nei jusiskis, pas mano sakos ir spygliukai....

geras, su tuo žydėjimu, nes vat pas mane jis trys metai, nei karto tų vadinamų žiedų nebuvo, pas tetą augo jau uoj kiek laiko, svečiuodavomės kiekvieną savaitė pas ją, nu irgi nemačiau, kad žydėtų g.gif g.gif gal nevisi žydi? arba kažkas netinka ir nežydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2010 07 16, 12:41)
geras, su tuo žydėjimu, nes vat pas mane jis trys metai, nei karto tų vadinamų žiedų nebuvo, pas tetą augo jau uoj kiek laiko, svečiuodavomės kiekvieną savaitė pas ją, nu irgi nemačiau, kad žydėtų g.gif  g.gif  gal nevisi žydi? arba kažkas netinka ir nežydi g.gif

Tokio nesu auginusi, tai nežinau ar žydi. bet pas mane žydėdavo smidras-egliukas. nežinau tikslaus jo pavadinimo - egliuku vadinom blush2.gif Seniau juo ir karstus, ir nuotakų puokštes puošdavo doh.gif Tai žydėdavo kas vasarą, o jau smarvė doh.gif Kambary būt neįmanoma blink.gif Tik kai ruošiaus remontui - atidaviau, o ir nuo katės kentėjo doh.gif
Bet dabar auginu kitos rūšies.
user posted image

Nuotrauka daryta prieš metus, dabar dar didesnis bigsmile.gif Mano galva, tai pati neįnoringiausia gėlė thumbup.gif Stovi žiemą vasarą vienoje vietoje kambaryje pietų pusėje. Nereikia tik persistengti su laistymu, nes šaknyse yra daug gumbų, kurie kaupia vandenį.
Beje, šis smidras nežydėjo schmoll.gif Gal tikrai ne visi žydi, o gal turi sulaukti tam tikro amžiaus g.gif Bet žiedų tikrai nelaukiu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 17 liepos 2010 - 13:11
Va cia kaip jis pradeda zydejima, o gal cia po zydejimo g.gif , nu nezinau, vienu zodziu va kaip atrodo biggrin.gif
user posted image
O maniskis ir yra kaip varna575 sake turejusi, egliuku as irgi ji vadinu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 17 liepos 2010 - 13:52
Čia taip atrodo smidras prieš žydėjimą, daug miniatiūrinių pumpurėlių...žydėjimas, mano galva, parodo, kad augalai viskas idealiai gerai, vis sąlygos - vieta, šviesa, oro drėgmė, substratas tinkamai subalansuoti. Taigis, mano kokius 8 kartus padidėjęs maksiminis smidrinukas nei nepanašus į suvargėlį, kokį parsinešiau, jau 3 kartus persodintas ir dabar jo šakos krauna žiedelius - laukiu nesulaukiu aš jų...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 15, 16:01)
Čia taip atrodo smidras prieš žydėjimą, daug miniatiūrinių pumpurėlių...žydėjimas, mano galva, parodo, kad augalai viskas idealiai gerai, vis sąlygos - vieta, šviesa, oro drėgmė, substratas tinkamai subalansuoti. Taigis, mano kokius 8 kartus padidėjęs maksiminis smidrinukas nei nepanašus į suvargėlį, kokį parsinešiau, jau 3 kartus persodintas ir dabar jo  šakos krauna žiedelius - laukiu nesulaukiu aš jų...

Tikriausiai labai pas Jus patiko thumbup.gif , o mes lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigis, žadėtos foto:

Smidras žydi:

user posted image

Iš arčiau žiedeliai:

user posted image

va ir visas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 19 rugpjūčio 2010 - 20:12
Ištraukiau seną temutę į dienos šviesą..ir noriu paklaust, gal kuri Kaune (tinka zona ir tarp Kauno ir Elektrėnų) turite plunksnašakį smidrą pardavimui? Gal jums tiesiog jis atsibodo ar vietą užima.. mielai įsigyčiau smile.gif

P.S. foto yra pirmame puslapyje..skolinuosi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 14 spalio 2010 - 12:51
QUOTE(Edexa @ 2010 10 14, 14:48)
Ištraukiau seną temutę į dienos šviesą..ir noriu paklaust, gal kuri Kaune (tinka zona ir tarp Kauno ir Elektrėnų) turite plunksnašakį smidrą pardavimui? Gal jums tiesiog jis atsibodo ar vietą užima.. mielai įsigyčiau smile.gif

P.S. foto yra pirmame puslapyje..skolinuosi.. smile.gif

Turiu Kaune. pavasari persodinsiu. Jei iki tol neisigysi,galesiu pasidalinti. Persodinsiu balandzio pradzioje. Foto yra Senoviniu geliu temeleje.Jei reikes,kovo men.i AZ primink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 19, 21:52)

Smidras žydi:

Labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 10 14, 15:59)
Turiu Kaune. pavasari persodinsiu. Jei iki tol neisigysi,galesiu pasidalinti. Persodinsiu balandzio pradzioje. Foto yra Senoviniu geliu temeleje.Jei reikes,kovo men.i AZ primink smile.gif

Ačiū labai 4u.gif turėsiu mintyje. Jei iki to laiko neatsiras kitų siūlančiųjų, pasinaudosiu jūsų pasiūlymu smile.gif
Atsakyti
ar cia tas pats smidras, kur mociutes darzeliuose augindavo? ar cia tik kambarinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evolvente: 05 gegužės 2011 - 09:49