QUOTE(ernesin @ 2010 06 23, 22:46)
Merginos, norėčiau atsiliepimų apie Aubrey Organic kondicionierius jei kurios esate bandžiusios
Turejau AO GPB balzama, o dabar turiu AO su zaliaja arbata (cia tas kur riebesniems plaukams)..
Kaip balzamai, tai man abu faini.. Tik GPB yra labai riebus, reikia ziuret, kad nepadauginti, nes tada man apsunkina plaukus, o su zaliaja arbata galiu ir daugiau uztepti ir nesuriebina plauku

Bet labai greitai naudojasi sis su zaliaja arbata.. Atrodo neseniai pirkau, o jau puse isnaudojau.. O GPB uzteko kokiem 9 menesiams
Del kvapu, tai aisku kiekvienam skirtingai yra, bet man tai GPB skaniau kvepia nei su z.arbata.. bet jau baigiu ir prie sio kvapo priprasti...
Kita kart mano planuose Madaros plauku balzamai, labai jau norisi isbandyti
Beje isbandziau Madaros ranku krema, tai labai patiko

Pirksiu artimiausiu metu.. nusprendziau, kad laikas rankas palepinti, nes niekada neturejau ranku kremo.. Esu tik is megineliu bandzius Weledos saltalankiu ir su granatais ranku kremus ir Omnia Botanica kazkoki, tai Madaros labiausiai patiko

Riebus pasirode, kvepia vysniu kauliukais, bandziau tik viena karta - parduotuveje, bet ispudi paliko gera..
Dar noriu parasyti ir apie Feniqia skutimuisi skirta muilo pasta su rozmarinais.. Dovanojau draugui, tai sake, kad muilo pasta nuostabi ir labai malonu skustis