Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(charizsma @ 2011 06 15, 19:01)
Nu jau,nu jau  doh.gif  lotuliukas.gif is kur tokios zinios? ax.gif esu dabar ketvirtoke rasoj,abituriente.Galit klaust per tiek metu tikrai zinau kaip kas.Ir neklausykit kas ka sako is pasaliniu.Nes jau kas,kas tai nuogirdos yra pats negeriausias dalykas.Knygos visiem vienodos,nei jaunesnes ,nei senesnes.As kartu su universitetinem klasem gaudavau tokias pacias knygas ir naujesnes ir senesnio leidimo.Ir mokytojai man deste tie patys kaip universitetinese klasese,cia nera skirstoma pagal tai.Skirtumas VDU klases ir paprastos yra tas jog cia surenkami itin gabus ir motyvuoti mokiniai.BET jiems nera taikoma kazkokia kitokia ar pazangesne mokymosi programa.Mokosi taip pat kaip ir visa gimnazija,palei tuos pacius planus.Kai prasideda profiliavimas (is 2 pereinant i 3 klase) tie patys VDU klases mokiniai kartais paralelinese klasese buna sumaisomi su paprastom gimnazijos klasem.Man yra teke kartu mokytis trecioj klasej su mokiniais is universitetines klases.Vyko kartu ir sokiu ,ir biologijos, ir geografijos pamokos.Visus metus turejau geografijos pamokas su dvyliktokais,nes kursas buvo tas pats.Ka gauna VDU klases mokiniai ko negauna paprasti (bent jau taip buvo anksciau) tai ne 1,o 2 balus priedo stojant i VDU universiteta,.Zodziu atsipalaiduokit ir nesiekit taip karstlygiskai istot i VDU klases.Skirtumo jokio,nu nebent jums patiems savimeile tai paglostys.Jei neturint zemesnio nei 8 vidurkio galit but ramus istosit i paprasta klase.I mano klase metu eigoj dar netokiu nevykeliu pirmoj ir antroj klasej buvo ileista kurie anglu vos mekeno,is lietuviu vos 4 vede.Bukit ramus. Dabar va perejus i ketvirta klase esu labai laiminga,kad buten sia gimnazija siais metais baigsiu.Nuostabi mokykla,geri mokytojai aisku yra visokiu,bet siaip atmosfera,renginiai liuks.Jei kyla klausimu,apie koki mokytoja norit paklaust,klauskit drasiai,nes su mokytojais per tuos metus sugebejau ne tik pasilabint ,bet ir su visais pasimokyt hihihi.gif

Del atmosferos tai sutinku. O del vadoveliu tai pats chemijos mokytojas sake , VDU klases gavo naujesnius. Saip tu kalbu neissigalvojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 06 15, 19:01)
Nu jau,nu jau  doh.gif  lotuliukas.gif is kur tokios zinios? ax.gif esu dabar ketvirtoke rasoj,abituriente.Galit klaust per tiek metu tikrai zinau kaip kas.Ir neklausykit kas ka sako is pasaliniu.Nes jau kas,kas tai nuogirdos yra pats negeriausias dalykas.Knygos visiem vienodos,nei jaunesnes ,nei senesnes.As kartu su universitetinem klasem gaudavau tokias pacias knygas ir naujesnes ir senesnio leidimo.Ir mokytojai man deste tie patys kaip universitetinese klasese,cia nera skirstoma pagal tai.Skirtumas VDU klases ir paprastos yra tas jog cia surenkami itin gabus ir motyvuoti mokiniai.BET jiems nera taikoma kazkokia kitokia ar pazangesne mokymosi programa.Mokosi taip pat kaip ir visa gimnazija,palei tuos pacius planus.Kai prasideda profiliavimas (is 2 pereinant i 3 klase) tie patys VDU klases mokiniai kartais paralelinese klasese buna sumaisomi su paprastom gimnazijos klasem.Man yra teke kartu mokytis trecioj klasej su mokiniais is universitetines klases.Vyko kartu ir sokiu ,ir biologijos, ir geografijos pamokos.Visus metus turejau geografijos pamokas su dvyliktokais,nes kursas buvo tas pats.Ka gauna VDU klases mokiniai ko negauna paprasti (bent jau taip buvo anksciau) tai ne 1,o 2 balus priedo stojant i VDU universiteta,.Zodziu atsipalaiduokit ir nesiekit taip karstlygiskai istot i VDU klases.Skirtumo jokio,nu nebent jums patiems savimeile tai paglostys.Jei neturint zemesnio nei 8 vidurkio galit but ramus istosit i paprasta klase.I mano klase metu eigoj dar netokiu nevykeliu pirmoj ir antroj klasej buvo ileista kurie anglu vos mekeno,is lietuviu vos 4 vede.Bukit ramus. Dabar va perejus i ketvirta klase esu labai laiminga,kad buten sia gimnazija siais metais baigsiu.Nuostabi mokykla,geri mokytojai aisku yra visokiu,bet siaip atmosfera,renginiai liuks.Jei kyla klausimu,apie koki mokytoja norit paklaust,klauskit drasiai,nes su mokytojais per tuos metus sugebejau ne tik pasilabint ,bet ir su visais pasimokyt hihihi.gif

Man kažkas sakė, kad metų gale pirmūnai važiuoja į kažkokią stovyklą, čia tiesa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teddi_Bear @ 2011 06 15, 19:56)
Del atmosferos tai sutinku. O del vadoveliu tai pats chemijos mokytojas sake , VDU klases gavo naujesnius. Saip tu kalbu neissigalvojau  schmoll.gif

Koks chemijos mokytojas?Gal kartais kokia Zineviciene?As tave galiu uztikrinti,kad ne velnio VDU klases labiau naujesniu vadoveliu negavo,nei paprastos.Praeitais metais mano klasiokai kurie yra pasirinke chemija A ar B lygiu gavo tokius pat vadoveliu kaip ir universitetines klases.Kartais patys mokytojai taip nusikliedi,kad ojojoj. ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 15, 20:07)
Man kažkas sakė, kad metų gale pirmūnai važiuoja į kažkokią stovyklą, čia tiesa? smile.gif

Taip tai visiskai tiesa, ji vadinas Perpetuum mobile.Keletas mokytoju issiveza gabiausius mokinius i kur nors Kauno pakrastyje esancia poilsine keletai dienu,ir jie ten visokias uzduotis atlikineja,zodziu linksminasi.Kiek zinau vidurkis negali but mazesnis nei 9,5 berods.Mano vienai klasiokei teko ten pabuvot,as deja taip gerai neprisimokiau,kad isvaziuociau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 15 birželio 2011 - 22:31
Tai kaip suprantu čia keliauja į tą "stovyklą" pirmūnai, kurie ten rasos tinklapy surašyti?

http://www.rasa.kaun...t...8&Itemid=69
Atsakyti
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 16, 11:13)
Tai kaip suprantu čia keliauja į tą "stovyklą" pirmūnai, kurie ten rasos tinklapy surašyti?

http://www.rasa.kaun...t...8&Itemid=69

taip 4u.gif
Atsakyti
Spėju turėtų būti visai smagu smile.gif
Tik kad vidurkių labai aukštų reikia.. Aš gyvenime nesu turėjus didesnio vidurkio nei 9,2 blush2.gif
Bet reikės pasistengti, nes visai norėčiau ten smile.gif
Aš pastebėjau, kad mokykla kaip ir skatina mokytis įvairiais prizais, pvz. metų klasės rinkimai (ar kažkas panašaus), kai laimi gauna kelionei 1000Lt (lygtais), dar ta stovykla g.gif Ir čia gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 16, 15:22)
Spėju turėtų būti visai smagu smile.gif
Tik kad vidurkių labai aukštų reikia.. Aš gyvenime nesu turėjus didesnio vidurkio nei 9,2  blush2.gif
Bet reikės pasistengti, nes visai norėčiau ten smile.gif
Aš pastebėjau, kad mokykla kaip ir skatina mokytis įvairiais prizais, pvz. metų klasės rinkimai (ar kažkas panašaus), kai laimi gauna kelionei 1000Lt (lygtais), dar ta stovykla  g.gif Ir čia gerai biggrin.gif

jau vien del to motyvacija yra mokintis,kuomet nenori likti pats paskutinis klasej pazangumu.O pirmais metais ta konkurencija,kas geresnis,kas greitesnis labai jauciasi,tai neleidzia uzmigt.Jei klase labai vieninga,tai zinoma tokiu apdovanojimu kaip metu klases rinkimai yra labai smagu,nes visi isvien bando buti kuo geresniais.Man su klase nepasiseke,ir niekada nebuvo jokios motyvacijos buti geriausiais mokykloj,pvz siais metais mes treciokai berods likom kazkur gale.Linkiu ,kad klase butu nesusiskaidziusi ir vieninga! 4u.gif
Atsakyti
O kokių rasoj renginių būna? Kokie būreliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evūtė @ 2011 06 16, 21:46)
O kokių rasoj renginių būna? Kokie būreliai?  bigsmile.gif

na manau renginiai nesiskiria nuo visu kitu viduriniu mokyklu,kaip visada simtadieniai,paskutinis skambutis,lietuvos minejimai,mokytoju diena.Plius vyksta krikstynos:antrokai krikstija pirmokus,labdaros vakaras kurio metu renkami pinigai,teveliams pardavinejami mokiniu darbeliai uz kaina kokia imanoma brangesne lotuliukas.gif pvz paprastas nertas krepselis pamenu buvo parduotas uz 150lt ir visi tokiom kainom darbeliai parduodami.Aisku labdaros vakare dalyvauja tik tie mokiniai kurie per talentu atranka pateko i ji,t.y:soka ,dainuoja,sako eiles ir t.t. As ten buvau mergyna kuri pristatinejo tuos darbelius lotuliukas.gif europos kalbu dienos vyksta,daug susirinkimu turesit bendru visu klasiu pirmoj ir antroj klasej.Pirmoj aiskins kaip nebijot pasiskust jei ka spirs i sikna ir t.t. o antros klases bendruose susitikimuose aiskins kaip is paskutiniuju stengtis nespirti pirmokui i sikna lotuliukas.gif na toliau ten tos kulturos dienos,einant i spektaklius,ar sporto sventes i miska palakstyt.Lyg ir viskas,tik va sios gimnazijos renginiu lygis yra ziauriaaaai aukstas,niekuo nesiskiria nuo kokiu nors instituciju.
Bureliai yra ivairus;garsus choras ,,Gaja'' verta cia eit.Daug keliauja,daug keliauja per koncertas,daug islygu,va pvz nenori muzikos pamokos lankyt,eini i chora.Bet jei matys,kad neeini i chora ir neeini i pamoka,tai greit pargrazins lankyt muzikos pamokas.Sokiu burelis,gerai jie ten varo,grazius sokius stato,labai faina mokytoja.Va trecioj klasej turesi galimybe pasirinkt sokiu ir turet dvi savaitines sokiu pamokas pas ja,per ja ismokt sokt tikrai imanoma ir neblogai 4u.gif dramos teatras ,kuria jeginius spektaklius,tikrai mazai kuo skirias nuo profu,labai jie ten tam atsidave.Krepsinis vaikinimas ir merginu komanda yra kiek zinau.Na ir aisku bureliai ,,einam parukyt per ilgaja pertrauka'' ! Tai patariu geriau pasirinkt viena is bureliu uzmusinet laika,o ne pastaraji.Cia vyksta ne tik uniformu ir velavimo reidai,taipogi vyksta ir rukymo reidas,neduok dieve pagaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teddi_Bear @ 2011 06 13, 19:50)
Į paprastą tikrai turėtum patekt  thumbup.gif Aš su 8,5 (neskaitant dailės, kūno kultūros ir muzikos) patekau į paprastą ir mokytojai tikrai stiprūs smile.gif Man rodos kad dauguma mano klasės mokytojų taip pat yra VDU klasės mokytojai. Ir šiaip daug kas aiškina kad nelabai yra to skirtumo ar VDU klasė ar paprasta  g.gif Na tik tiek, kad VDU klasės kažkiek daugiau privilegijų turi, naujesni vadovėliai ir t.t. ax.gif

QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 14, 13:48)
Ai, visvien nelabai tikiu biggrin.gif
Gal ir nėra, tiesiog manau, kad į VDU surenkami stipresni mokiniai smile.gif

Seriously? vadovėliai? :DDD Gi visus tuos vadovėlius į vieną krūvą krauną. VDU klasės ir skiriasi tuo, kad mokiniai susirenka stipresni. Nes gi stojama pagal balus ir vidurkius. O mokytojai tai nesiskiria...
Šiaip mokytis nepasakyčiau, kad sunku. Iš tikro ne kažką mes čia ir mokomės... Tik matematiką ir geografiją. Kitus labaiiii ne kažką mokytojus mes gavom... ai žodžiu, nepatinka man rasa, labai nusivyliau aš ja ;D o tiek tikėjausi. bet visiems skirtingai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalia**: 17 birželio 2011 - 14:41
QUOTE(Dalia** @ 2011 06 17, 15:34)
Seriously? vadovėliai? :DDD Gi visus tuos vadovėlius į vieną krūvą krauną. VDU klasės ir skiriasi tuo, kad mokiniai susirenka stipresni. Nes gi stojama pagal balus ir vidurkius. O mokytojai tai nesiskiria...
Šiaip mokytis nepasakyčiau, kad sunku. Iš tikro ne kažką mes čia ir mokomės... Tik matematiką ir geografiją. Kitus labaiiii ne kažką mokytojus mes gavom... ai žodžiu, nepatinka man rasa, labai nusivyliau aš ja ;D o tiek tikėjausi. bet visiems skirtingai..

reikejo stot i KTU gimnazija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia** @ 2011 06 17, 15:34)

Nu dėl vadovėliu tada nusišnekėjo biškutį mokytojas g.gif Nu o man tai laabaai patinka. Mes viska labai gerai mokinamės, na geografijos gal kažkiek jau tikrai per daug doh.gif Nu bet šiaip viskas labai šaunu thumbup.gif Nesigailiu, kad perėjau į RASĄ
Atsakyti