QUOTE(charizsma @ 2011 06 15, 19:01)
Nu jau,nu jau
is kur tokios zinios?
esu dabar ketvirtoke rasoj,abituriente.Galit klaust per tiek metu tikrai zinau kaip kas.Ir neklausykit kas ka sako is pasaliniu.Nes jau kas,kas tai nuogirdos yra pats negeriausias dalykas.Knygos visiem vienodos,nei jaunesnes ,nei senesnes.As kartu su universitetinem klasem gaudavau tokias pacias knygas ir naujesnes ir senesnio leidimo.Ir mokytojai man deste tie patys kaip universitetinese klasese,cia nera skirstoma pagal tai.Skirtumas VDU klases ir paprastos yra tas jog cia surenkami itin gabus ir motyvuoti mokiniai.BET jiems nera taikoma kazkokia kitokia ar pazangesne mokymosi programa.Mokosi taip pat kaip ir visa gimnazija,palei tuos pacius planus.Kai prasideda profiliavimas (is 2 pereinant i 3 klase) tie patys VDU klases mokiniai kartais paralelinese klasese buna sumaisomi su paprastom gimnazijos klasem.Man yra teke kartu mokytis trecioj klasej su mokiniais is universitetines klases.Vyko kartu ir sokiu ,ir biologijos, ir geografijos pamokos.Visus metus turejau geografijos pamokas su dvyliktokais,nes kursas buvo tas pats.Ka gauna VDU klases mokiniai ko negauna paprasti (bent jau taip buvo anksciau) tai ne 1,o 2 balus priedo stojant i VDU universiteta,.Zodziu atsipalaiduokit ir nesiekit taip karstlygiskai istot i VDU klases.Skirtumo jokio,nu nebent jums patiems savimeile tai paglostys.Jei neturint zemesnio nei 8 vidurkio galit but ramus istosit i paprasta klase.I mano klase metu eigoj dar netokiu nevykeliu pirmoj ir antroj klasej buvo ileista kurie anglu vos mekeno,is lietuviu vos 4 vede.Bukit ramus. Dabar va perejus i ketvirta klase esu labai laiminga,kad buten sia gimnazija siais metais baigsiu.Nuostabi mokykla,geri mokytojai aisku yra visokiu,bet siaip atmosfera,renginiai liuks.Jei kyla klausimu,apie koki mokytoja norit paklaust,klauskit drasiai,nes su mokytojais per tuos metus sugebejau ne tik pasilabint ,bet ir su visais pasimokyt 

Del atmosferos tai sutinku. O del vadoveliu tai pats chemijos mokytojas sake , VDU klases gavo naujesnius. Saip tu kalbu neissigalvojau