Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 21, 10:50)
To pačio tavęs norėjau klaust biggrin.gif
Mano 8,8.  blush2.gif
Bet tie kur surinko virš 90, tai nebūtinai labai aukštas vidurkis turi būt, gal pasisekė tiesiog biggrin.gif Bet visvien, jei vidurkis koks 9, o surenki 90, tai balas gaunasi 18,0  blink.gif  blink.gif
O dėl įstojimo, tai tu įstosi, garantuoju smile.gif

Nu aš labai tikiuosi, kad įstosiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 21, 10:50)
To pačio tavęs norėjau klaust biggrin.gif
Mano 8,8.  blush2.gif
Bet tie kur surinko virš 90, tai nebūtinai labai aukštas vidurkis turi būt, gal pasisekė tiesiog biggrin.gif Bet visvien, jei vidurkis koks 9, o surenki 90, tai balas gaunasi 18,0  blink.gif  blink.gif
O dėl įstojimo, tai tu įstosi, garantuoju smile.gif

Nu aš labai tikiuosi, kad įstosiu. 4u.gif
Atsakyti
O koks tavo vidurkis?
Atsakyti
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 21, 13:28)
O koks tavo vidurkis?

9,5 smile.gif
Atsakyti
Tai aukštas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fructis @ 2011 06 21, 16:55)

labai geras thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, gal ir aukštas vidurkis, bet dar nereiškia, kad pateksiu į VDU, nes iš testo mažai surinkau. verysad.gif O į VDU labai norėčiau.
Atsakyti
Na į paprastą tai garantuotai pateksi, o į VDU turi irgi labai didelius šansus, ypač jei tavo balas siekia 15 smile.gif O kiek iš testo surinkai - daug ar mažai - nesvarbu, svarbiausias yra tas galutinis balas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cookie_cookie: 22 birželio 2011 - 09:35
QUOTE(cookie_cookie @ 2011 06 22, 09:33)
Na į paprastą tai garantuotai pateksi, o į VDU turi irgi labai didelius šansus, ypač jei tavo balas siekia 15 smile.gif O kiek iš testo surinkai - daug ar mažai - nesvarbu, svarbiausias yra tas galutinis balas  4u.gif

Tu manai, kad aš turiu šansų į VDU patekt??? Tikiuosi...
Atsakyti
Manau, manau smile.gif
Atsakyti
Baikit panikuot dėl tos rasos. Nemanau, kad kas nors ten labai pasikeis. Tai labai priklauso nuo to, kokius mokytojus gausit. Skučo ir Gineto negausit. Jie abu turi būsimus trečiokus. Linkiu gauti Preikšienę. Ir tikrai nuoširdžiai pavydžiu tiems kas ją gaus. :/ Nors man mano auklėtoja praeina. Fainutė tokia biggrin.gifD
Take it easy, paprastos klasės nekažką skiriasi nuo VDU. Norėčiau iš tikro būti e klasėj, o ne c :/ O kaip matot e paprasta, c - vdu. Vau.

Neišeinu į kitą mokyklą, nes antroj klasėj ateiti į kitą mokyklą yra tikrai labai nekažką, tuo labiau, kad visur yra tas pats tik, kad aš labai daug tikėjausi, nes čia buvo mano sesės laimingiausi metai.... Tai va. Visiems skirtingai pasiseka ;D
Atsakyti
Yee, patekau į 1a klasę smile.gif
Tokia laiminga dabar.
O auklėtoja tai lyg ir Bartuševičienė kažkokia. smile.gif
Atsakyti
cookie_cookie, sveikinu!!! smile.gif
Aš 1B!!!!!!!!! Net nesitikėjau!!!!!
Atsakyti