Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

Viqai, 8,7 be dailės, muzikos, kuno kultūros ir technologijų (darbų), o su šitais tai nepamenu.
Papildyta:
ŽuŽu, tai sveikinu 4u.gif Nu mano nuotaika gera. Aš patekau į paprastą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazmozis: 23 birželio 2010 - 14:21
Patekau į universitetinę klasę. 4u.gif
Taip dabar džiaugiuosi, net oras ne toks bjaurus atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 23, 15:19)
Viqai, 8,7 be dailės, muzikos, kuno kultūros ir technologijų (darbų), o su šitais tai nepamenu.
Papildyta:
ŽuŽu, tai sveikinu  4u.gif Nu mano nuotaika gera. Aš patekau į paprastą  thumbup.gif

Sveikinu - nes mano dukra neįstojo... g.gif
Atsakyti
Įstojau į VDU klasę. Nr. 12!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theoc4ever: 23 birželio 2010 - 14:33
Man gėda čia šnekėt... Visi susirinkę įstoję į VDU blush2.gif Na bet man ir į paprastą gerai. ok.gif Aš NR.63

Sveikinu IEVU ir THEOC4EVER 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazmozis: 23 birželio 2010 - 14:35
Sveikinu ;]]]
Aš 45 numeriuku :>
Pateko ir mano labaiiiiii nemėgstamas klasiokas, toks visiškas mėmė. Blem, kad tik nepatektume į vieną klasę. Jis mums [visoms panoms] vieną kartą sakė, kad mes esam prasčiokės. Taiiiip nekenčiu jo.
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 23, 15:34)
Sveikinu ;]]]
Aš 45 numeriuku :>
Pateko ir mano labaiiiiii nemėgstamas klasiokas, toks visiškas mėmė. Blem, kad tik nepatektume į vieną klasę. Jis mums [visoms panoms] vieną kartą sakė, kad mes esam prasčiokės. Taiiiip nekenčiu jo.

Tai gal kaip nors nusidėjot jam>? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu visus kurie pateko į VDU, gal būsim bendraklasiai, nes ir aš VDU thumbup.gif
Atsakyti
Vigai, o tai koks jūsų dukros vidurkis?
Atsakyti
Nu kad ne.
Bet jis toks labai keistas žmogus yra.
Jis toks visiškas moksliukas. Jam visas gyvenimas tai tik mokytis. Jis nemėgsta atostogų, jis skaito vien enciklopedijas. Neturiu draugų ir laisvalaikio.
Šiaip labai keistas žmogus. Atrodo kaip antrokas ir yra visiškai asocialus. Su juo neįmanoma bendrauti. Jis kaip koks robotas. Jo smegenų pusrutlis kuriam loginis mąstymas labai išvystytas, o jausmų išvis nedirbantis. Nenorėčiau tokia būt niekada gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Mazmozis @ 2010 06 23, 15:39)
Vigai, o tai koks jūsų dukros vidurkis?

8 be visų dailių
Atsakyti
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2010 06 23, 15:39)
Nu kad ne.
Bet jis toks labai keistas žmogus yra.
Jis toks visiškas moksliukas. Jam visas gyvenimas tai tik mokytis. Jis nemėgsta atostogų, jis skaito vien enciklopedijas. Neturiu draugų ir laisvalaikio.
Šiaip labai keistas žmogus. Atrodo kaip antrokas ir yra visiškai asocialus. Su juo neįmanoma bendrauti. Jis kaip koks robotas. Jo smegenų pusrutlis kuriam loginis mąstymas labai išvystytas, o jausmų išvis nedirbantis. Nenorėčiau tokia būt niekada gyvenime.

Oh well, visokių yra visokių ir reikia. Geriau pasidžiaugiam!!! So excited! Sveikinu šiaip visus! wub.gif cool.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti