Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kirbe @ 2010 07 09, 15:09)
apie torto paruošima dengimui mase jau ne karta aiškino Asseni ir Olesta ir kitos....nepatingekite pasiskaityti ir nereikia pykti ,kad y nnnnn-tajy karta aprašyta klausima niekas nenori rašyti ir aiškinti.....
sviestiny kremuka sumsaišykite su persijotai medučio arba  biskvito trupinukais ir aptepkite torta...puikiai užmaskuoja visus nelygumus...dekite y šaldytuva ir palikite ,kad kremas sušaltu....išemus iš šaldytuvo,aptepkite sviestiniu kremuku be trupiniu...plonu plonu sluoksniuku ir tada dengiam mase.......sekmes.....
Ačiu Asseni už pamokeles......
skanutis ir gražiai atrodantis torčiukas..... essen.gif

Ačiū 4u.gif , jau po kelioliką kartų viskas perskaityta, atrodo būtent taip viską ir darau, bet kažkas vistiek kliūva mastau.gif o kokio tiksliai storio pas jus gaunasi sviestinio kremo sluoksnis, prieš dengiant masę? (nes įtariu, kad pas mane torto kremas pramuša sviestinį ir todėl atsikelia pūslės g.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 15:20)
eina peklon...atrodo paprastai, bet man puses dienos darbo  blink.gif ir vistiek ne taip, kaip norejau...

Mielas vestuviukas 4u.gif
O su tuo puošimu tai tikrai - pusdienis minimum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 07 09, 15:50)
Ačiū  4u.gif , jau po kelioliką kartų viskas perskaityta, atrodo būtent taip viską ir darau, bet kažkas vistiek kliūva  mastau.gif  o kokio tiksliai storio pas jus gaunasi sviestinio kremo sluoksnis, prieš dengiant masę? (nes įtariu, kad pas mane torto kremas pramuša sviestinį ir todėl atsikelia pūslės  g.gif

na tikrai nestoras luoksniukas gaunasi.....be to va taip per du kartus aptepus ir po pirmo patepimo pašaldžius,labai gerai užsidengia torto kremukas.....
o del pusliu tikrai nežinau....man kažkaip taip nera buve..... g.gif
Atsakyti
Pusles as praduriu su adata...ir isleidziu ora, tada priglunda mase...
Atsakyti
Man kartais kaip išeina - kartais aptepu sviestiniu ir dengiu MMG, o kartais aptepu - pašaldau, aptepu ir dengiu - nėra buvę jokių puslių. Šiaip masė prilimpa labai gerai, jei reikia nuimti, tai jau su kremu ji lupasi.

Nu bet bezė doh.gif ir burbulai pučiasi, ir lašas kietut kietutėlis ir tortas sviestiniu apteptas - nu nesilaiko ji man nors tu ką. Bandau ir bandau, bet man kažkokia mistika. Jei darau pagal Meian su sviestu - gaunasi super, bet man pats skaniausias ir fainiausias vistiek - bezė.

-----------

Pasirodau -torto papuošimas derintas prie suknytės - didelės ramūnės. Šiaip MMG, Cipciuko cukrinė masė gėlėms ir aisingas. Viduje - biskvitas Asseni vyno torto, pertepta varškės kremu su persikais.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 09 liepos 2010 - 15:34
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 07 09, 13:20)
4u.gif

rodausi su sios dienos tortuku  ax.gif  Paprastut paprastutis...bet... blush2.gif

user posted image

Puosimai sokoladas ir sausainukai blush2.gif  o vidus "karamelinis tikriukas"

Gal galetumet smulkiau parasyti,kaip taip virsu padarote,nes man tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 09 liepos 2010 - 16:45
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 15:20)
karsta.gif

Medaus tortas, Meian mase su cukrumi, figureles - pastilazas, visoki dzibukai- aisingas... eina peklon...atrodo paprastai, bet man puses dienos darbo  blink.gif ir vistiek ne taip, kaip norejau... del nieko nesiteisinsiu, kas nesigavo, bet va padekla tai sudirbau biskiuka... apipurskiau pearl purskalu, ir pradejo terliotis, nuo kiekvieno prisilietimo, tad cia didele klaida... zodziu..  unsure.gif

user posted image

user posted image

gal kas turit gulbiu iskarpas(sparnu),buvau radus nete,bet pameciau
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 07 09, 17:45)
Gal galetumet smulkiau parasyti,kaip taip virsu padarote,nes man tai  wub.gif

4u.gif aciu...
Bet kad cia visiskai nieko ipatingo blush2.gif
Pasidarai sokoladini glaju (100gr sokolado + 3 v.s. gritineles + 1v.s. sviesto) ant garu voneles...ir uzpili ant tortuko....po to issitirpini balta...ir "piesi" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 09, 17:49)
gal kas turit gulbiu iskarpas(sparnu),buvau radus nete,bet pameciau

As pati piesiau smile.gif ir turiu tiesiog pasidarius kartonines iskarpeles smile.gif
Atsakyti
user posted image

Viduj medutis. Puošta šokoladine marshmelow mase, gelytės pieštos sviestiniu kremu smile.gif Labai norėjau išbandyt ''siuvinėjimą'' ant tortuko... Ale prieš darant aisingą, pabandžiau su sviestiniu kremuku, ir manau, kad man pavyko (kaip pirmą kart darant)... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 09, 16:09)

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 09, 16:26)

smile.gif+2010 07 09, 16:27-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2010 07 09, 16:27)

Ačiū visoms 4u.gif šyvakar bandysiu laimę dar kartą ax.gif jei pavyks nugalėti tas pūsles - girsiuosi biggrin.gif
Atsakyti
O cia tortas mano vyrui gimtadienio proga biggrin.gif nu vaikiskas, juokingas, ale bus gerai biggrin.gif spekit kokia mintis sio torto biggrin.gif kaimyne pasake, tai net juokiausi lotuliukas.gif

Ambasadoriu medutis, puosta grietinele, aplikacija - sokoladine. Realiai ryskesnis...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kepejele @ 2010 07 09, 13:27)
kartais tik tokiu budu imanoma kazko pasiekt,nes i mano klausimus nepirma karta niekas neatsako schmoll.gif suprantama kad maloniau aikcioti del tikrai nuostabiu senbuviu sedevru nei padeti pradedanciom verysad.gif negerai merginos,o pyktis nenoriu nono.gif

pakartokit prašau klausimą, matyt praleidau pro akis, pasistengsiu atsakyti, jei bus mano galioj, kiek supratau kažkokios bėdos su marcipanu g.gif neignoruojam, mane tai erzina, kad atėjus neberodo paskutinės mano skaitytos žinutės favorituose ir aš kol atseku, kada ką skaičiau, tikrai neturiu laiko skaityti viską iš eilės, peržiūriu mergaičių darbus ir dažnai tarpueilių neskaitau blush2.gif bet tikrai dėl laiko stokos, o ne todėl, kad ignoruočiau naujokes 4u.gif gyvenam draugiškai 4u.gif

prisėdau kelioms minutėms ir žiūriu kiek naujų gražių tortų pridėjusios thumbup.gif atskirai nevardinsiu, bet gražumėlis thumbup.gif
Atsakyti