Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti.

QUOTE(Radvyle @ 2006 12 14, 19:55)
As cia gal ne visai i tema, bet prisimenu kaip vienoj masinoj buvom uztrenke raktelius bagazynei, o atsarginio rakto nebuvo  doh.gif  teko kviest spynas atrakinancias firmas  doh.gif  blink.gif Todel visada pasidarykit antra rakta, kad nebutu bereikalingu islaidu  4u.gif

Šiaip tai visada būna atsarginis raktelis. Nebent tuo atveju jo nėra, kai jis paprasčiausiai pametamas.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 14, 21:49-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 14, 21:49)
Šiaip tai visada būna atsarginis raktelis. Nebent tuo atveju jo nėra, kai jis paprasčiausiai pametamas.

Na viena is musu turetu masineliu buvo musm parduota tik su vienu rakciuku. Signalizacijos nebuvo tai net nebuvome umaste, kad sugebesim ta vieninteli uztrenkt kaip nors viduj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2006 12 14, 14:54)
Sveikos.As vis savo masyna remontuojosi.Renaul Safrane 95 metu.Tai va varyklio kapremontas,tepalu keitimas,dirzelio keitimas,tasolo keitimas man kainavo pas pazystama 870lt.Nes varykli buvau perkaitinusi.Tai teko remontuoti.Tai va jai reikes gero varykliu ar pakabos meistro tai turiu jo telefona.Jis issiemes patenta ir turi nuosava garaza-dirbtuve.Vaikinukas jaunas bet padaro gerai.Gyvena senojoj Seskinei.Kol kas juo nesiskundziu.Daro ilgokai bet gerai. Tai va.Siandien vel pas ji vaziuoju nes reikia pakeisti sviesu perjungymo rankena.As ja vakar radau per skelbima kainavo 100lt.Ne nauja.Tai va. doh.gif

Turim Renaul Laguna,deja variklis streikuoja,gal galeciau gauti Jusu meistro tel.,nes servisas mazai pagelbejo doh.gif nevaziuoja.
As vairuoju Suzuki Vitara,deja vakar mano suzuke pasisiukslino doh.gif truko vamzdelis,isbego ausinimo skystis,pamaciau kai pradejom garuoti blush2.gif,vel su prasymu:gal zinot servisiuka arba meistra,kur galima butu perziureti laidus, vamzdelius ir t.t. pries ziema,nes tokie siurprizai doh.gif
Dekoju biggrin.gif
Atsakyti
Pajunge man siandien mageli masinyteje sokiai.gif tik vat nuemus skydeli mazyte raudona lempute blykcioja. unsure.gif Cia taip turi buti? Akumas neissikraus? Instrukcijose apie ja parasyta: sviesos diodo lempa... g.gif
Sorry uz trenktus klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2006 12 16, 11:28)
Pajunge man siandien mageli masinyteje  sokiai.gif  tik vat nuemus skydeli mazyte raudona lempute blykcioja.  unsure.gif  Cia taip turi buti? Akumas neissikraus? Instrukcijose apie ja parasyta: sviesos diodo lempa...  g.gif
Sorry uz trenktus klausimus  4u.gif

Taip turi būti. Neišsikraus, kadangi šio diodo srovės stipris labai menkas.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 16, 13:10-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 16, 13:10)
Taip turi būti. Neišsikraus, kadangi šio diodo srovės stipris labai menkas.

Taip ir maniau. Aciu uz nuraminima 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis.Maidana jai tu susitarsi su mano remontininku ir jis jums padaris butinai parasyk cionais savo komentara del remonto ir man bus idomu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2006 12 16, 22:01)
Labas vakarelis.Maidana jai tu susitarsi su mano remontininku ir jis jums padaris butinai parasyk cionais savo komentara del remonto ir man bus idomu. drinks_cheers.gif

Sveika JurSan biggrin.gif ,Jusu meistriukui dar neskambinom,pirmiausia reikia susiremontuoti suzuki dzipuka,po to laguna doh.gif .Taip dar nebuvo:seimoj trys masinos ir visos vienu metu sugriuvo,audine dar siaip ne taip vaziuoja verysad.gif .
Butinai pasidziaugsiu,kai susiremontuosim thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.Na kaip ziemuzele jusu masynitems?Ar viskas gerai veikia?Mano tai taip dureles uzsalo kad iki siol ju negaliu atidaryti.Tai i darba varau pescia. lotuliukas.gif .Lauksiu siltesniu laiku.
Atsakyti
Mašinytė tai veikia. Niekas neprišala ir kitokių bėdų nėra, nes ji pas mane lepinama, mat šiltame garaže gyvena ax.gif Bet va rudenio viduryje nuo langų plovimo bakelio, apačioje, nusimovė šlanga ir taip lygi šiol neužsidedu blush2.gif mazochismas be langų valymo skysčio važinėti, bet niekaip neprisiruošiu. O į servisą vežti, tai gaila pinigų, pati bandysiu. Neprisiruošiu, nes nėra jau toks paprastas priėjimas. Reikia ir gerai parūdijusius kelis varžtus atsukti ir aišku prieš tai gerai nuplauti. Ai, žinau ką daryti, bet va tinginė ir tiek blush2.gif Gal man kokį spyrį in minkštąją ar ką? blush2.gif
Atsakyti
Kai kitam ivaziuosi ir bus tau spyris i sikna biggrin.gif O ka mes tau daugiau galim patarti
Atsakyti
QUOTE(Dafnė @ 2007 01 31, 16:39)
Kai kitam ivaziuosi ir bus tau spyris i sikna  biggrin.gif  O ka mes tau daugiau galim patarti

blush2.gif kam taip skaudžiai spardytis blush2.gif Einu į garažą mašinos tvarkyti ax.gif
Atsakyti