Įkraunama...
Įkraunama...

Toms kurios nori viską žinoti.

QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 30, 22:48)
paciam virsuje, smulkiom raidem tai parasytatransporto priemoniu draudimas nuo nelaimingu atsitikimu, bet cia paciam virsuje. o poto mano info. ir poto masinos verte 23700Lt. draudimo imoka 1858,36Lt,dar papildomos draudimo salygos : vairuotojo ir keleiviu draudimo nuo nelaimingu atsitikimu susijusiu su apdrausta tr.priemone salygos Nr. 0212      10000Lt , jos imoka 43,64Lt. ir bendra suma 1902Lt
draudimas iskaitant nusidevejima, draudimas nekintama draudimo suma ir remontas organizuojamas draudiko pasirinkimu..
tai gal cia A ir B ir gal C blush2.gif

Hmm, niu as manau, kad cia ne vienas is tu neieina i ta ABC g.gif Nes tas ABC yra tik tai, nuo ko draudies, vagyste, avarija ir tos kitos nelaimes. O sitie, ka jus isvardinot yra ir mano sutarti, bet jau visai atskirai jie eina. Nu kiekvienam draudime yra skirtumu, bet siaip daug negali skirtis g.gif Cia jau reik gerai suprast tuose reikaluose, kad zinot viska iki galo ax.gif
Atsakyti
na manau kad cia pilnas draudimas, nes www.ld.lt paskaiciau, kad yra KASKO EKO, kuris atlygina nuostolius, kai padarai avarija tau..
Papildyta:
na tai kad raidziu parasyta nera tai faktas, belieka tiketis kad nieko masinai neatsitiks, tada ir problemu nebus... ir kitas faktas, jei butu nepilnas, tik tarkim de lavarijos, tada juk neklaustu signalizacijos ir rakteliu sk. ar vistiek kai nepilnas kasko irgi klausia ir yra signalke?
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 30, 22:58)
na manau kad cia pilnas draudimas, nes www.ld.lt paskaiciau, kad yra KASKO EKO, kuris atlygina nuostolius, kai padarai avarija tau..

Niu pagal draudimo kaina, tai irgi manyciau, kad pilnas ax.gif O del tu rakteliu tai nzn, nes mes visad draudziam pilna kasko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 30 kovo 2007 - 21:03
QUOTE(cavalli @ 2007 03 30, 22:02)
Niu pagal draudimo kaina, tai irgi manyciau, kad pilnas ax.gif

na tik idomu kokia bus draudimo i uzsieni kaina tam 93m masiniukui.. sakau reiks per visus draudimus palakstyti, nes jei 3000Lt i metus, nors sakau man tai uz nepilnus 600Lt apdraude... nesuprasi tu draudimu.. vieniems pigiau kitiems brangiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 30, 23:04)
na tik idomu kokia bus draudimo i uzsieni kaina tam 93m masiniukui.. sakau reiks per visus draudimus palakstyti, nes jei 3000Lt i metus, nors sakau man tai uz nepilnus 600Lt apdraude... nesuprasi tu draudimu.. vieniems pigiau kitiems brangiau.. smile.gif

Cia tai nesuprantu as schmoll.gif O tai gal cia kartais kasko uz tuos 3000lt.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 03 30, 22:07)
Cia tai nesuprantu as schmoll.gif O tai gal cia kartais kasko uz tuos 3000lt.? g.gif

nu ne as KASKO draudziau pas direktore ir pirma tai civiline draudziau ir sakiau kad jis pradetu galioti po menesio nes buvau ergo menesiui, nes reikejo masinos registracijai, o KASKO nuo kitos dienos pradejo galioti ir pasirasiau du atskirus pinigu davimo lapus...
pati draudeja pasake, tikrai pritaikiau didele nuolaida sitai mergaitei smile.gif
man net ne i galva, kad ten i uzsieni dar bus draudimas. kai neseniai pamaciau tai apsidziaugiau, nes realiai tai koki 1000lt sutaupiau, nes civilinis man tiek kainuotu gal brangiau (menesiui ergo mokejau 73Lt).. nu vienu zodziu islosiau.. tik idomu kaip bus vasara su kita masina..
jei nepaslapitis kiek jus mokejot uz draudima i uzsieny...
ergo puslapyje raso, apie zalia korta, kad suma priklauso nuo salies i kuria vystama draudimo nustatytu imoku, bet juk nesamone, gal as per metus 10saliu busiu su masina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 30, 23:11)
jei nepaslapitis kiek jus mokejot uz draudima i uzsieny...
ergo puslapyje raso, apie zalia korta, kad suma priklauso nuo salies i kuria vystama draudimo nustatytu imoku, bet juk nesamone, gal as per metus 10saliu busiu su masina smile.gif

Nebesuprantu g.gif Nu mes kai draudem, tai nereikejo atskirai drausti, kad vykt i uzsieni. Civilinis yra su ta vadinama zalia korta, o kasko galioja visoj geografinef europoj. Dar klause, ar vaziuojat i uzsieni, nes jei ne, tai butu draudimas biski pigesnis. Siaip mes niekur daug nevaziuojam, bet ir ta pati Latvija jau yra uzsienis draudime ax.gif Nu ir kiek zinau, tai Ld yra brangiau viskas. Pernai as skambinaus i visas pagrindines bendroves del civilinio, tai visur kainavo apie 320-340lt., o LD net 720lt. Tai skirtumas yra nemazas. O kuris draudimas geras, o kuris blogas nezinosi, kol savo kailiu nepatirsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 30 kovo 2007 - 21:21
QUOTE(cavalli @ 2007 03 30, 22:20)
Nebesuprantu  g.gif Nu mes kai draudem, tai nereikejo atskirai drausti, kad vykt i uzsieni. Civilinis yra su ta vadinama zalia korta, o kasko irgi ieina i ta suma. Dar klause, ar vaziuojat i uzsieni, nes jei ne, tai butu draudimas biski pigesnis. Siaip mes niekur daug nevaziuojam, bet ir ta pati Latvija jau yra uzsienis draudime ax.gif Nu ir kiek zinau, tai Ld yra brangiau viskas. Pernai as skambinaus i visas pagrindines bendroves del civilinio, tai visur kainavo apie 320-340lt., o LD net 720lt. Tai skirtumas yra nemazas. O kuris draudimas geras, o kuris blogas nezinosi, kol savo kailiu nepatirsi ax.gif

na zalia korta galioja tik 45d., o jei ilgiau tai kaina jau kinta gerokai, jau ne vienas bande visaip apeiti..
ir juk jei draudiesi paprastu civiliniu draudimu tai juk tas pats kur, juk draudimas mokes ne tau o tam kuriam ivaziuosi, tai reik ziuret kur pigiasiai..
na kadangi man uz beveik 600lt apdraude ir i uzsieni metams, tai nesigilinu ar kasko turejo ieiti civilinis ar ne, jei nebtu metines zalios kortos, tada butu pinigu gaila...
Papildyta:

esu girdejus kad LD yra patikimas ,bet taip pat BRANGUS draudimas...
Atsakyti
Na va issiaiskinau, mano masiniukas draustas pilnu kasko +10000Lt zmonems avarijos metu jei kas atsitiks...
na uz tokia suma, tai islosiau smile.gif
Atsakyti
nezinau kurioj temoj paklaust 4u.gif matau daug masinu su LRS numeriais(anksciau tai seimunu tik tokie numeriai buvo, o dabar zinau tikrai, kad ne seimo nariai vazineja tongue.gif ), sakykit, o kur ju nusipirkt galima, ar galima?ir dar- gal kas zino kiek kainuoja tie numeriai su vardu? ax.gif ta prasme, kai vardas vietoj tu ABC 123 ir pan 4u.gif
Atsakyti
As draudziausi privaluomuoju draudimu, kuris galioja uzsienyje - tai kainavo apie 1100lt, tiksliai nepamenu. Ir KASKO galiojanciu uzsienyje, ta prasme kai masina beveik visa laika eksplotuojama ne Lietuvoje ( bet tik nuo avariju, Peugeot 2005metu ) kainavo apie 1300lt.
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 10:58)
nezinau kurioj temoj paklaust 4u.gif matau daug masinu su LRS numeriais(anksciau tai seimunu tik tokie numeriai buvo, o dabar zinau tikrai, kad ne seimo nariai vazineja tongue.gif ), sakykit, o kur ju nusipirkt galima, ar galima?ir dar- gal kas zino kiek kainuoja tie numeriai su vardu? ax.gif ta prasme, kai vardas vietoj tu ABC 123 ir pan 4u.gif

ten kur registruoja mašinas - REGITROJ.
Atsakyti