QUOTE(avieciuks @ 2006 05 28, 23:56)
na cia tema tokia tai ir paprotinsiu biski...vairas ir taip sukas o kam ta hidraulika pakelti ji nesikilnoja!!!
Žinau, kad juokauji

O jei rimtai, tai kai šalčiai geri, tai vairas nelabai sukasi kol gerai nepašildai, tokia jau ji

Buvo man šią žiemą toks nelinksmas juokelis. Važiuoju į paskaitas anksti ryte. Kadangi iš garažo, tai mašinytei viskas gerai. Važiuoju ir jau netoli univero jaučiu, kad vos įsuku į posūkius. Užšąla skysčiai visi. Šiaip taip nuvažiuoju iki univero ir skambinu vyrui ar man geriau nelėkti namo, o tai ką darysiu kai grįžti negalėsiu. Mane jis nuramino, kad ilgiau pašildysiu ir bus gerai, tik liepė kas 2-3 val. nors kiek užkurti. Aš pasižadėjau ir per tas paskaitas pamiršau per pertrauką iki jos nulėkti. Jau ruošiuosi namo ir staiga prisiminiau, kad jos nepamaloninau jau kokias 6 val. Na galvoju, dabar tai man bus. Einu ir žiūriu, kad tik kelios mašinos, o ir tos su kaldrom apklotos. Vieną tokią neapklotą, jau po kiemą stumdo. Ir aišku mano vargšiukė. Jokių vilčių, kad užkursiu. O ji net nesispiriojo, tačiau dega lepa STOP ir neleidžia pajudėti, tai kaitinau apie 10 min. ir nieko, parvažiavau, dar vieną kursioką pertempiau (nesakysiu kokia mašina, kad reputacijos nesugadinčiau

)