Įkraunama...
Įkraunama...

Blynų/vaflių keptuvė

O gal zinot kaip angliskai ta cirviniu blynu keptuve vadinasi? Paieskosiu ebay ar kokioj vietinej parduotuvej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 25, 06:34)
O gal zinot kaip angliskai ta cirviniu blynu keptuve vadinasi? Paieskosiu ebay ar kokioj vietinej parduotuvej  ax.gif

tai irgi butu waffle maker turbut reikia tik ziureti ir atsirinkti kokios nori, as amazonej maciau ir tu, bet cia amerikonishkam ju puslapi, gl ir uk amazonej butu
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 25, 19:52)
tai irgi butu waffle maker turbut reikia tik ziureti ir atsirinkti kokios nori, as amazonej maciau ir tu, bet cia amerikonishkam ju puslapi, gl ir uk amazonej butu

Bent elektrine cirviniu blynu kepykle mes turim, bet skonis kitoks nei su ta ant ugnies skirta (nezinau is ko tiksliai ji padaryta, nes labai seniai turim, bet sunki yra). Nors turetu but ir paprastu keptuviu pirkt. Jei ne, tai per atostogas LT tikrai ras temos autore - teko matyt ju turguj pardavinejant.
Atsakyti
Bandykite ieškoti "Old fashioned 5 Heart Waffle" arba "antique" vietoj "old fashioned"

user posted image

Gal pasiseks ax.gif

Aš tai ALDI pirkau elektrinę ir vaikai džiaugiasi, nesako, kad tie blynai kokie kitokie, nei LT kepdavom su tą ant ugnies.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 24, 04:54)
O jus pastebejau visur pasijuokt, pasisaipyt tik. Nebandau nieko irodyt - sudejau foto, kad visoms butu aisku apie ka tiksliai kalbama ir nebutu maisaties su terminais. Is esmes, tai tokios kaip jus ikelet vaflines vistiek kitokios nei tos mano vadinamos rusiskos, kur vaflis kiek storesnis buna. Paciai nereikejo, neieskojau ir tikrai nezinojau, kad kazkas panasaus yra prekyboj. O parduotuvese nei vienoj neuzmaciau (t.y. nei 'best buy', 'target' ir pan - arba aplink mane visos jos atsilike ir tokiu daiktu neuzsiveza). O tikrai pamenu, kad sm'e buvo vajus uzejes vafliniu, nes kazkas kepiniu temoj juos idejo, tai paskui ieskanciu tokiu vafliniu n zmoniu buvo ir kiek pamenu is tu diskusiju, tai prekyboje ju nebuvo.

Mishgirl tik tai ir sugeba daryti , senai i ja nebekreipiu demesio.....visazine tik ji, o visi kiti ..... doh.gif apgailetina ir tiek....kitu nuomone nieko neverta pagal ja, tik ji gali pasisakineti ir pati protingiausia.... bigsmile.gif
o vafliniu uk tikrai yra, galima rasti lidl parduotuveje ....nevisada buna , bet galima rasti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 25, 11:34)
O gal zinot kaip angliskai ta cirviniu blynu keptuve vadinasi? Paieskosiu ebay ar kokioj vietinej parduotuvej  ax.gif

na kaip vadinasi , nepasakysiu dabar , bet as pirkau cirvine lidl 15£ mokejau ir dabar maciau , karts nuo karto buna....tik reikia "uztaikyti" smile.gif
Atsakyti
Kokio bieso cia ilindau g.gif prireike dabar man cirviniu blynu keptuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 07 19, 04:44)
Mishgirl tik tai ir sugeba daryti , senai i ja nebekreipiu demesio.....visazine tik ji, o visi kiti ..... doh.gif apgailetina ir tiek....kitu nuomone nieko neverta pagal ja, tik ji gali pasisakineti ir pati protingiausia.... bigsmile.gif

pirma, tai ne Mishgirl smile.gif o antra, nereikia but visaziniu, kad zinot ka matai parduotuvese cia tiek metu gyvendamas, tai jei as pasidalinau tuo ka matau tai reiskia ir zinau ta doh.gif , kitu nuomones as nemenkinau man rods, nes tai ne nuomone net, o faktai, kad cia tokiu keptuviu YRA ir tiek. As bent jau kaip tamstele kitu zmoniu (visai nepazistamu) charakteriu nenagrineju garsiai - per daug bobishka tas tongue.gif ir ne i tema visai. Tetule teiseja mat atsirado doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif demesio i mane seniai mat nekreipia bet blynu temoj apie mane raso.... savo nosies geriau reikia ziureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 07 19, 20:54)
pirma, tai ne Mishgirl smile.gif o antra, nereikia but visaziniu, kad zinot ka matai parduotuvese cia tiek metu gyvendamas, tai jei as pasidalinau tuo ka matau tai reiskia ir zinau ta  doh.gif , kitu nuomones as nemenkinau man rods, nes tai ne nuomone net, o faktai, kad cia tokiu keptuviu YRA ir tiek. As bent jau kaip tamstele kitu zmoniu (visai nepazistamu) charakteriu nenagrineju garsiai - per daug bobishka tas tongue.gif ir ne i tema visai. Tetule teiseja mat atsirado  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif demesio i mane seniai mat nekreipia bet blynu temoj apie mane raso.... savo nosies geriau reikia ziureti wink.gif

DEJA NE I JUS ,PONIA, biggrin.gif SIOJE TEMOJE KREIPIAUSI...
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 07 20, 12:31)
DEJA NE I JUS ,PONIA, biggrin.gif  SIOJE TEMOJE KREIPIAUSI...

bet blynu temoj apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Net nuėjau dar kartą MichGirl žinutes paskaityti ir nieko nesupratau iš kur tas asmeniškumas kylo. Nebent kažkada anksčiau dėl kažko pešėtės hihihi.gif

O jei į temą, tai pamenu, kad aš LT užsimaniau tokios keptuvės, tai labai atsitiktinai radau Kauno Aleksoto turguje prie sendaikčių. Kainavo juokingai kelis litus.

Jei gyvenate šalyje netoli LT, tai tikrai geriau ieškoti LT, nors ir ten nėra lengva rasti.

O, pvz, Amerikoje, tai tokio tipo keptuves jau dažniausiai laiko antikvarinėmis.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 07 20, 15:28)
1. Net nuėjau dar kartą MichGirl žinutes paskaityti ir nieko nesupratau iš kur tas asmeniškumas kylo. Nebent kažkada anksčiau dėl kažko pešėtės hihihi.gif

2. O, pvz, Amerikoje, tai tokio tipo keptuves jau dažniausiai laiko antikvarinėmis.

1. anksciau nemacius akyse to nick'o - nebent pasikeite, o nuoskaudos kokios liko, nzn smile.gif

2. taip, kazkada antikvariate rankine mesmale, tokia kaip mama mano naudoja maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 07 19, 11:53)
Kokio bieso cia ilindau  g.gif prireike dabar man cirviniu blynu keptuves  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Asa irgi nzn ka cia veikiu doh.gif lotuliukas.gif . Sirdeline keptuve turiu. Ir visai ne blynus kepam, o sirdeles beee.gif . Tesla vafliams darau. Su migdolais wub.gif .
Betgi dabar sapnuosiu ta plonu vafliu keptuve doh.gif . O yr tai tik amerikoniskoj amazonej. Uk tiek amazonej, tiek ebejuj cirviniu pilna. Ir belgiskiem kept.
Atsakyti