Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 08, 21:14)
topsecret.gif  didesnis sancas laimeti kada dazniau dalyvauji...tikiuosi tai nebus tavo paskutinis konkursinis 4u.gif

pazadu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 08, 22:14)
kad tas priziukas toks kuklus kad man ax.gif  blush2.gif kad tokia svente paskelbei  lotuliukas.gif ...niu bent zinau kaip smagu buna ka nors paste gauti biggrin.gif

Cia ne esme dydis priziuko mirksiukas.gif Pats faktas labai fainas - gauti siuntinuka smile.gif
Atsakyti
Na štai baigiau ir aš savo konkursinį. Rytoi nufotkinsiu ir įkelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 07 08, 22:08)
Cia ne esme dydis priziuko  mirksiukas.gif Pats faktas labai fainas - gauti siuntinuka smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes su mergyte labiausiai megaujames siuntinio ispakavimu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 07 08, 15:30)
Na štai baigiau ir aš savo konkursinį. Rytoi nufotkinsiu ir įkelsiu 4u.gif

nekantriai lauksiu pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien uzsimaniau pasidaryti adatine, bet reikia grynos vilnos gabalo...nzn ar eiti i kokia labdaros parduotuve ir koki svarkuti nupirkti vilnai ( aplamai kur vilna pirkti? g.gif ),ir pati velti...bet niekad nebandzius...reiketu pirma ismokti kaip ta vilna velti lotuliukas.gif ....dar viena rankdarbi uzsitempsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Rodausi su konkursiniu darbuku
user posted image
http://mano-mazutis-.../pirstukai.html
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 07 09, 13:14)
Rodausi su konkursiniu darbuku

labai labai labai wub.gif
Atsakyti
Kristi, kaip grazu... wub.gif labai mielas ir siltas darbelis. Ir toks taiklus pavadinimas smile.gif
Atsakyti
Jei turite laiko ir noro, kviečiu pas save į blogą čia
Stampington & Comapny (leidyklos) Artful Blogging yra viena iš nuostabiausių "prie meno" spaudos leidinių.

Dažnai eidama į kavinę/knygyną mėgstu pavartyti šį žurnalą "Artful Blogging" --"Meninis bloginimas". Žurnalas tiesiog akim saldainukai; Žurnalo puslapiuose pristatomi ypatingi blogai ir jų savininkės, ar tai fotografės, poetai, siuvėjos, mezgėjos, dailininkės, skrebukės, ar aplamai giliai apie gyvenimą mąstantys žmonės.
Kadangi vaikai man neleidžia to malonumu kad ilgiau pasėdėt ir pasigrožėt Stampington žurnalais, dažniausiai surašau sąrašą visų pristatytų menininkų kad galėčiau panaršyti jų bloguose namie.
Šį kartą norėčiau pasidalinti šiuo sąrašu su mano blogo skaitytojais.
Kviečiu palikti komentarą kuris blogas(ai) yra Jūsų favoritai wink.gif
Lauksiu, ir smagaus naršymo!
Atsakyti
Zmogiuke - sveikinu gavus priziuka smile.gif tikra tiesa kad labai svarbiausia pats veiksmas - pati staigmena smile.gif

kristi - nuostabus skrebukas wub.gif wub.gif wub.gif

as irgi rodausi su asmenybes skrebuku - jy dariau draugei... jau kelinta karta bandau daryti asmenybes skrebukus, bet labai sunkiai einasi,,, ypac su tais zodziais,,, taip sunku isskirti ka parasyti... sy karta isissukau paparastesniu keliu , kuris vadintusi nuotraukos kalba pacios uz save smile.gif drauges charakterio savybes pavaizdavau nuotraukom is jos gyvenimo

user posted image

daugiau nuotrauku cia

lekiu migdyti maziuko ir bandysiu narsyti po tavo skrapuke pasiulytus tinklarascius wub.gif aciu kad dalinies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 09 liepos 2010 - 20:52
kristi13, labai mielas sb darbelis!! grazios detales.
Atsakyti