Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 23 tema

Zmogiuke: paskutinis mano darbelis su Distress crackle buvo sitas "A".
Dazai l.l tirsti...prie kamscio pritvirtintas teptukas. Atrodo kad uzsitepa grubokai, bet issilygina. Kuo didesnis sluoksnis dazu, tuo labiau gilesnis iskilinejimas.

Nepatarciau deti akriliniu dazu po crackle kadangi nesimatys pradinis sluoksnis. Turbut turi omeny kad per suskilinejimo gysleles matytusi antra spalva...taip tipiskai daroma su ivairiais krekelio mediumais, bet Distress yra kitas padaras mirksiukas.gif Jam nereikia jokio mediumo, patys dazai suskilineja.
Jei noretum gauti dvieju spalvu efekta, patariu naudoti rasala (man labai pasiseka naudoti pigmentinius rasalus, pavyz. Colorbox gelyte petal point).
Uztepu su pirstais ir istrinu aplink krastus...pirstai geriausias sendinimo irankis man biggrin.gif

Taip pat man l. sekasi naudoti kreminius dazus. Turiu metalo atspalvio "metallic rub-on paint"...panausus i akiu seselius/kosmetika. Tokius taip pat pirstais uztepu ir itrinu i iskilinejimus.
Manau galetum ir akrilinius dazus isbandyti jei pageidauji to dvispalvio efekto. Tik akriliniai labai greitai dziusta (ypac jei plonas sluoksnis). Tai uztepus ir patrynus, iskart nuvalyciau pavirsiu su merlium kad liktu dazai tik tose vietose kur suskile dazai.
Atsakyti
marikana, tu šaunuolė! Po tavo pataisymų pamačiau dar 2 žuvytes ir virųuje ir man pasidarė smalsu, ar visumoj jų nepadaugėjo. biggrin.gif Suskaičiavau - lygiai 8, kaip ir pirmame variante. biggrin.gif Šaunuolė, kad taip gerai pataisei. lotuliukas.gif
Kadangi visi vertingi patarimai jau išdalinti, aš norėiau tik pridurti, kad man (kaip visuomet) neprošal būtų nuotraukos, istorijos aprašymas. Jis kaip tik užimtų tą laisvą plotą ant žalio pagrindo.

Skrebukas fainas. Man patiko bangelės ir pavadinimas.

Ir dar - geriau nenorėk, kad tas žvejys sutiktų undinėlę.... mirksiukas.gif Juokauju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, rodausi su iškankintu skrebuku, kurį dariau praeitam Irmos konkursui, bet, deja, laiku nespėjau. Tik šiandien užbaigiau. blush2.gif
LO toks iš pažiūros paprastas, jokios sudėtingos technikos. Tačiau truputį privertė mane paplušėti: snaigę susiradau per google, atsispausdinau ir išsikirpau, tada jos kraštus patepiau struktūrine pasta, suteikiančia sniego arba šerkšno efektą. Dar kažko trūko, tad išsikirpau tokią pat snaigę iš permatomo storesnio popieriaus su žydrais paraizgymais - snaigė iš karto pasidarė gyvesnė ir išraiškingesnė.

Šakeles su elniu ir apskritimais iškirpau iš kalėdinio popieriaus. Kadangi jos buvo pernelyg tamsios žalios spalvos, išblukinau su paprastu trintuku, patepiau pieštukiniai klijais ir pabarsčiau blizgiomis sidabro dulkelėmis. Nuotraukoj nekaip atrodo, bet gyvai gražiai blizga - atrodo šventiškai. Taip pat blizgučiais pabarsčiau ir snaigę.

Pagrindas - iš kalėdinio rinkinio Glitzmas. Viršų ir apačią taip pat sutepiau struktūrine pasta ir apibarsčiau rožiniais apskritimukais (tų apskritimukų man nereikėjo, bet jų labai pageidavo mano sesė biggrin.gif ).

Mažesnę snaigę, į kurią įkomponavau dukrytės nuotrauką, taip pat karpiau žirklėmis.

Juostelė su kalėdinėm dovanom byloja apie tai, kad nuotrauka daryta per kalėdinę šventę. Juostelės su muzikos natom simbolizuoja šokį ir pačią muziką. smile.gif Nes nuotraukoj mažylė šoka per savo pirmąją kalėdinę šventę darželyje. Šoka atsipalaidavusi, be jokių griežtų taisyklių, todėl skrebuką pavadinau "kalėdinis fokstrotas". smile.gif

Raidžių viduriukus palikau specialiai panelei Irmai tongue.gif Nes ji juos labai mėgsta. biggrin.gif

Didesnę nuotrauką įdedu į SiSTv (paraše), nes į SM didelių negalima.

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, rodausi su iškankintu skrebuku, kurį dariau praeitam Irmos konkursui, bet, deja, laiku nespėjau. Tik šiandien užbaigiau. 

Niu, neatrodo toks iskankintas...turbut kankinai su wub.gif biggrin.gif
Taaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiip dziugu matyti tavo skrebukus vel, tikiuosi nenustosi vel tokiom ilgom pauzem.
O viduriukai, ak, esu taip pamalointa...tebegyvuoja viduriukai lithuania.gif
O su kokia programa uzdejai nuotraukos efekta? ar cia Corel yra toks pasirinkimas ar internete sumedziojai?
Atsakyti
a Lua, menulio dukra: dar pamirsau paprasyti, ar galetum si savo konkursini visvien ikelti i konkurso komentarus cia.
Yra galimybe kad jei kas uztiks sia tema, tavo LO galbut kam suteiks ideju kaip nestandartiskai iskarpyti nuotraukas...puikus pavyz. thumbup.gif
Atsakyti
a lua (ne per ilgas man tavo naujas vardas, nepyk smile.gif) kaip neiprasta vasaros vidury matyt kaledini skrebuka. Labai spalvingas, svelnus mergaitiskas. grazuoliukas smile.gif
Atsakyti
Nu jo, visas internetas dabar mirga nuo Kalediniu screbuku... newyear.gif

Noriu pasakyti kad kaip smagu ziureti ir skaityti tavo darbus, paaiskini detales, minties eiga, kas ir kodel... reiketu mokytis taip pat destyti, atrodo kai darai savo, lyg, viskas aisku, nera ka ir aiskinti...
ziauriai smagu skaityti smile.gif truksta, matyt, dar tos informacijos.
Atsakyti
Nu jo, visas internetas dabar mirga nuo Kalediniu screbuku... 

todel kad dauguma kurios pretenduoja savais LO i SB spauda, butent dabar priima Kaledinius, ziemos skrebukus (visad JAV spauda dirba 6 men. i prieki) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 04, 22:20)
Zmogiuke: paskutinis mano darbelis su Distress crackle buvo sitas "A".

Aciu uz info apie Distress. Vis tik man dar neaisku, ar tie suskilimai matytusi, jeigu nedazytas daiktas tokios pat spalvos, kaip ir uzdazytas? Pvz., balta lentele patepus baltu Distress Crackle? Ar jau tuo atveju reiketu naudoti itrynima?

A Lua
(man kazkodel sitas nikas labai patiko) nu koks fainas skrebukas!!! Labai labai wub.gif Ir ta pudra a la serksnas kaip fainiai ziurisi. Ir beje, tie ruzavi skrituliukai thumbup.gif Gerai, ka seses paklausei smile.gif Beje, pritariu Lejai, kad labai idomu skaityti issamu aprasyma. Liuks pasidarbavai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 05 rugpjūčio 2010 - 21:39
Aciu uz info apie Distress. Vis tik man dar neaisku, ar tie suskilimai matytusi, jeigu nedazytas daiktas tokios pat spalvos, kaip ir uzdazytas? Pvz., balta lentele patepus baltu Distress Crackle? Ar jau tuo atveju reiketu naudoti itrynima?

Matosi, bet...su rasalo/dazu itrinimais labiau kontrastinga ir daaaaug geriau matosi tie suskilimai.
Uztepk kelias Distress demes ant juodrascio ir ismegink su ir be itrinimu...pati ismeginus aiskesnis rezultatas bus 4u.gif
Atsakyti
Oi, merginos, matyt, reiks man niką atgal atsikeist. biggrin.gif

Aš nemačiau, kad netas mirga nuo kalėdinių LO, bo vasarą visai neturiu kada naršyt po netą. Bet gerai, nes galvojau, kad viena čia ne į temą būsiu su žieminiu LO. Nors remini irgi vieną padarius kalėdinį, mačiau. wink.gif Netyčia pasirinkau skrebinti Kalėdas.

O rėmelis ant nuotraukos ne mano uždėtas. Tokias nuotraukas gavau pirkti vaikų darželyje - spec. fotografas savo nuožiūra nuotraukas "paskrebino". hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 08 02, 12:20)
Sveikos!Nesuos atviruka. Skirtas vaikelio gimimui. Su vokeliu pinigamsuser posted image
Daugiau nuotrauku - bloge  4u.gif

Taaaaip graziai wub.gif
Atsakyti