Dazai l.l tirsti...prie kamscio pritvirtintas teptukas. Atrodo kad uzsitepa grubokai, bet issilygina. Kuo didesnis sluoksnis dazu, tuo labiau gilesnis iskilinejimas.
Nepatarciau deti akriliniu dazu po crackle kadangi nesimatys pradinis sluoksnis. Turbut turi omeny kad per suskilinejimo gysleles matytusi antra spalva...taip tipiskai daroma su ivairiais krekelio mediumais, bet Distress yra kitas padaras

Jei noretum gauti dvieju spalvu efekta, patariu naudoti rasala (man labai pasiseka naudoti pigmentinius rasalus, pavyz. Colorbox gelyte petal point).
Uztepu su pirstais ir istrinu aplink krastus...pirstai geriausias sendinimo irankis man

Taip pat man l. sekasi naudoti kreminius dazus. Turiu metalo atspalvio "metallic rub-on paint"...panausus i akiu seselius/kosmetika. Tokius taip pat pirstais uztepu ir itrinu i iskilinejimus.
Manau galetum ir akrilinius dazus isbandyti jei pageidauji to dvispalvio efekto. Tik akriliniai labai greitai dziusta (ypac jei plonas sluoksnis). Tai uztepus ir patrynus, iskart nuvalyciau pavirsiu su merlium kad liktu dazai tik tose vietose kur suskile dazai.