Puski Tai bent

dar viena pasislėpus skrebukė pretenduoja į naujokes

l.l.l gražu. Man dar gražiau būtu su kokia žydra juostele apaįioj ant to rudo pagrindo kuri būtų surišta į kaspinėlį. Bet tai subjektyvu, ir taip gražiai žiūrisi
Neandertaliete: spalvos l. gerai parinktos pagal nuotrauką. Tik man neaišku kodėl po viena nėra to džinsinio pagrindo? Kam akcentuoti būtent tą foto jei ji viena iš serijos ir nelabai kuo skiriasi?

manau dar iš arčiau pasižiūrėjus kad tai ta pati foto tik kitu atspalviu (?)
Scrap8- nuostabi adatine- man tokios reiktu tik zymiai zymiai didesnes.
O kodel dazant gesso dar reikia ir akriliniu ? Ar norint uzdeti gesso reikia dar kaip nors ruosti pagrinda ? Ir purskiant sealantu nieko nenutinka tam medziaginiam atspausdintam paveiksleliui? Paprastai nuotraukai jis ko gero jau netiktu purksti ?
oho, o aš galvojau kad ir čia jau per daug tų adatų turiu
Dažant ant gesso nereikia dar akrilinių dažų kad štampuoti, bet...gesso nedažytas akinančiai baltas. Kitaip neruošiau pagrindo, ant kanvos tiesiogiai uždažiau gesso. Taip dailininkai paruošia drobę tabybai su akriliniais ar aliejiniais dažais.
Tas akrilinis sealant nieko nekenkia nuotraukai spausdintai ant audinio, o grynai nuotraukai nebandžiau, bet nematau prasmės purkšti nuotrauką spausdintą ant foto popieriaus

. Tas pats sealant taip pat naudojamas purkšti piešinius pieštus biriom kreidutėm 'pastels" ir pieštukais kad nenusitrintų. Sealat pirkau dailės reikmenų skyriuj.
Dar kartą ačiū visom už liaupses...toks malonumas ryte pabusti ir matyti tiek komentarų bloge