O dabar apsvieskit mane, kaip yra su tais giveaways, ten tiesiog reikia parasyti komentara, ir atsitiktinai isrenka gaveja? As daug kur uztinku, bet, aisku, niekur net nemeginu dalyvauti, nes i LT gi nieks nesius
....esu mačius nemažai tokių giveaway kuriuos siunčiama į užsienį, tik reikia pasitikslinti

Priklauso nuo blogo savininkės

. Kartais reikalauja kad tik paliktum komentarą, kartais prašo kad prisiregistruotum "follow"/sektum jos blogą. Tokie giveaway yra norma blogo įkūrimui, norint patraukti kuo daugiau lankytojų. Ir šiaip, kartais moteriškės turi per daug ir per kapitalinio SB sutvarkymo, surengia giveaway.
LINUTUKE: jau seniai čia matyta

skrebukai, mačiau forume. Draugės man l.l patiko

Man irgi kilo tokia mintis ar ant tagiukų ką nors rašysi? Esu mačius vienoj DW serijos knygoj LO kur viso lapo pagrindas buvo sudarytas iš tokių tagiukų ir ant kai kurių buvo kristaliukai...efektas

naudoti tagiukus kaip dizaino elementą o ne tik rašymui
"Purvo Vonios" puikiai pavaizduoja 'journaling' SB stilių.
Žmogiuke: pradedu nuo atvirukų. Pirmas klausimas: l. netipiškas vardas "Alessia" ar čia lietuviam atvirukas? kadangi man primenė tą Miss ir Mis sulietuvinimą, tad pagalvojau ar LT su dviem "ss" rašytų.
*Gražu...atvirukai man kžkp nesikomentuoja..neturiu užtektinai patikrites juos komentuoti

Nors esu pagaminus 2 atvirukus per 10 min. kol didčkis laukė mokyklos autobuso paskutinę dieną (pastebėjau kad mokytojom nenupirkau atvirukų tad žaibišku greičiu sumečiau

)
Mažoji sesutė man

Toks moteriškas, šiltas,...nuotrauka l.l graži (nors graži manekenė tai sunku būtų blogą nuotrauką padaryti)
Dar vienas puslapiukas i sodybos mini albuma
žiū dar tą BG Lemonade kankini.

kad sugebi priderinti ir rasti tiek skirtingų temų jį panaudoti...man su šiuo popieriuku būtų sunkoka.
Kuklus, minimalistinis...rodos kad viskas tinka, bet man dar trūksta kžkokių detalių ar dar kažko
atbėgu atlekiu visa atsinaujinusi ir dar su nauju skrebuku - konkursiniu.
Aš pirma pakomentavau

iki šiol dar žandikaulis ant grindų...be žodžių

Ar schemutę naudojai ar pačios toks fenomenalus dizainas
Ačiū Irmut, labai gražūs gromlets'ai, jau net turiu idėjų kur panaudoti (tik dar reiktų paprašyti tavo leidimo nuliftinti tavo skrebuką pavadinimu "A" )

smagu kad tave pasiekė, o dėl liftinimo tai nereikia manęs prašyti...man tik ego paglostymas jei kas pageidauja nuo manęs liftinti

Labai lauksiu pamatyti tavo interpretaciją.
P.S. kas čia darosi su mėnulio/saulės nickais: a Lua, mėnulio dukra, dabar net as Sol...ar aš gal nž apie kokį posrove rengiamą SB kultą