Labas rytas, dekui uz geras emocijas ispat ryto
QUOTE(marikana @ 2010 08 24, 14:33)
taigi, kol cia taip tylu, pristatau savo pirmaji skrebuka, kuriam pavadinimo dar nepadariau, bet jis vadinsis
More than words...
Vakar prisirinkau atsakyti ir siandien ziuriu kad taip ir neparasiau

Grazu ir isradinga, as tik atlasine keisciau organza ar kuo pan.
QUOTE(marikana @ 2010 08 25, 09:05)
labas rytas

lekiau is pat ryto pasiimt siuntinuko... kokie grazus popieriukai

idomu, kiek milijonu kartu as dar juos perziurinesiu

kas geresnio? kas ka kepat?
**labai grazus skrebukas

ir nuotrauka super... cia turbut tik man vienai kazko lyg apacioj truksta toj sviesioj zonoj

kazin, kada as perprasiu visas tas skrebinimo subtilybes, kad nebutu nei per daug, nei per mazai
tiesiog esu dirbusi mokytoja, taigi, galima sakyti - profesine liga
Kaip as suprantu tavo dziugesi pasiimant siuntini
As tai net nezinau ar man cia atostogos ar kas, valgyti darau po pora kartu per diena kiekviena diena ir ne tai kad sumustinius sutepti, rimtus patiekalus

Prisisaldziau kalna petrazoliu, dar noriu keliata koncervu pasidaryti. Kazko mane i gamta, i kaima traukia
Dekui del pastabos

turiu problema, va nematau klaidu kartais nors tu ka, nebereikalo nuo mazu dienu matematike is manes
QUOTE(Scrap8 @ 2010 08 25, 09:44)
ne tau vienai. man truputeli patobulintu jei isstrizai dadetu kokia viena oranzine/rudies spalvos detale (pavyz. gele so kotu, saka, arba koki kringeli) kuris prasidetu kairej ties nuplesto BG popieriaus (vidury tarp sujungimo linijos tarp BG ir juodo pagrindo), toliau keliautu ir uzliptu ant apatinio kairio nuotraukos kampucio, ir baigtusi ties pirmu teksto zodziu.
Darbelis visvien liktu minimalistinis, bet dabar jis toks tvarkingas ir statiskas, simetriskas...tiesiog norisi labiau 'papurtyti' kad nors viena detale nebutu taip tiksliai preciziskai isdestyta.
(P.S. anksciau nerasiau patarimu kadangi pilnai neperskaiciau kad priduodi "jusu teismui"

pagalvojau kad ikeli tik pasidziaugti)
Soriukas nesusilaikiau. man primene
Marikanos profesine liga .
Scapuke, na ir prajuokinai
As visada laukiu kritikos, ir pastabu ir pastebejimu

man labai idomu kaip kiti mato ta pati daikta galutiniam variante. Sutinku, kazkas subtilaus butu pagyvine skrebuka, bet tuo paciu jis ir tuscias man labai mielas. Dekui uz issakyta nuomone