Aciu visoms uz pagyrimus

Smagu, kad jums patiko darbelis
QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 14:17)
Man tik vienintelis dalykėlis su tekstu

, kiekvienoj eilutėj kur po du žodžius, tarp jų paliktas laaaabai didelis tarpas, ypaž paskutinė eilutė. Turėti akrilinius štampukus šiuo atveju tikrai praverstų
Anas konkursinis buvo su medžiais žiemą, šis su medžiais vasarą, tad lauksim tęsinio su rudens ir pavasario medeliais

man tie tarpai irgi

Viskas kaip tik ir prasidejo nuo paskutines eilutes (stampavau nuo galo, kad teisingai nutaikyciau pabaiga), bet kazkaip ta KAD atitraukiau per toli... O paskui jau ir kitus tarpelius nemazus dariau, kad butu daugmaz vienodai.
Chi chi, pavasario medziu turiu, bet jau nebedarysiu
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 07 06, 15:00)
O popierius

- aš jį įsimylėjau (greit pasakok iš kur tokio gauti).
Kritikos?! Kokios kritikos? Neturiu ką kritikuoti

Baltai pavydžiu tokio darbelio

Neandartaliete, nereikia tiek liaupsiu, nes paskui dar ispuiksiu
Is tiesu, tai as ne nusiziurineju dizainus, ne pati sugalvoju. Pvz., desiniam puslapiui ideja pasiskolinau is Ali Edwards knygos Designer's Eye2 (p. 81 - Skrapuke galetu patvirtinti, ji irgi turi sita knyga). Siaip man dvigubi LO dar nera iprasti, todel irgi varciau ta pacia knyga, ir uzmaciau, kad graziai ziurisi, kai spalvos/rastai kartojasi per abu puslapius - ir pati taip pat padariau. Todel galiu patvirtinti, kad tikrai sita knyga yra NUOSTABI

Esu kelis LO savo mini albumui padariusi, kur visiskai copy-paste. Ju net ir nepublikavau, nes gal butu per daug naglai
Apie popieriu - cia Basic Grey Origins
kolekcija. Siaip, tame popieriuje man per daug tamsios spalvos lapu, nes as sunkiai moku pritaikyti juoda spalva. Bet siuo atveju, kai darau albuma apie sodyba, gamta, medzius visi tie zali atspalviai yra super variantas.
Papildyta:QUOTE(Scrap8 @ 2010 07 06, 17:57)
Zmogiuk...tikrai kazks su blogger kadangi jau antra karta bandau ikelti tavo konkursini...gaunu email kad ikeltas o paciam bloge nerodo komentaruose...bet galbut blogger veliau "suvirskins" mano pastangas

Jauciu paskui kai sudes, tai visus variantus - mano du, ir tavo du
Jei taip nutiktu, tai pratrink, ar gerai?
Papildyta:Skrapuke, gal tu zinotum, kokios firmos akriliniai tradicinio srifto (Times new romans, arba dar geriau Bookman old style) yra nedidukai - pvz., mazoji a raide ~4mm. aukscio?