Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 27, 11:12)
Neostrata Oil-Free Lotion SPF15 labai lengvas, losjono pavidalo kremas. Purškiamas, su 4 proc rūgšties ir apsauga. Aš pati dabar šiltuoju sezonu dienai jį naudoju, man labai patinka thumbup.gif
Beje, parekomenduosiu, ką pati spuogams džiovinti naudoju, jei tie bjaurybės užklumpa. Anna Lotan Herbal Drying Lotion. Jis su spalva, tai aš pati, kadangi nenaudoju krempudros, juo pasitepu spuogus tik nakčiai. Būtų geriau, žinoma, ir keliskart dienoje pasitaškuoti, jei yra tokia galimybė. Tikrai padeda thumbup.gif
Tačiau pati jo dėl vieno spuogelio netraukiu blush2.gif , prisimenu, kai daugiau jų išlenda.

Aciu 4u.gif Pasizymejau ax.gif
QUOTE(Meskala @ 2010 07 27, 11:29)
niu tai reikėtų jau ir gydyti, dezinfekuoti odelę.
Pamėgink Rasa probleminei odai liniją (prausiklis, kremas-gelis (labai geras dalykėlis! tik reikia tepti kremu su SPF jei ketini eiti i saulėtą lauką), gelis nuo spuogų - tepamas tiesiai ant spuogiukų).
Nusipirk benzoilo peroksido preparatą vaistinėje, žiūrėk, kad būtų be alkoholio. Akne BP5 pvz. Gali sausinti, pleiskanotis oda pradžioje, tad rečiau vartok, kol pripras, tarkim kas dvi dienas.

tai su rasa apgydytu truputi,ane?
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 27, 10:29)
užpavydėjau tokios odos biggrin.gif nieko maskuot nereikia...uch! 4u.gif

Radai, ko pavydėti, gyvai nemačiusi tongue.gif Patikėk, nėra tikrai ko pavydėti mirksiukas.gif
Tiesiog apsieinu aš kol kas be krempudrų. Bet jei norėčiau atrodyti glancinė, žinoma, turėčiau jas naudoti.
Atsakyti
Kazi ar bus nuolaida rasos antispuoginiems preparatams - geliui-kremui, ir prausikliui ir geliui nuo spuogu Droge..
vakar uzejau, tai dar akcijines kainos iskabintos nebuvo,,ale sake, kad atskiriem produktam tik bus nuolaida, ne visai rasos linijai.....
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 07 27, 11:53)
Kazi ar bus nuolaida rasos antispuoginiems preparatams - geliui-kremui, ir prausikliui ir geliui nuo spuogu Droge.. vakar uzejau, tai dar akcijines kainos iskabintos nebuvo,,ale sake, kad atskiriem produktam tik bus nuolaida, ne visai rasos  linijai.....

nevaryk dievo į medį. Labai pigi produkcija, kaip už tokią kokybę smile.gif jų internetiniame puslapyje kremas-gelis 50 ml kainuoja 15,25 LT. Rask kitą gerą rūgštinį kremą už tokią kainą tokiu kiekiu smile.gif kas iš to, kad laimėsi kokius tris litus, jei akcija pasitaikė.
Atsakyti
Kas gi sako kad varau dieva i medi?smile.gif
zinau kad bus nuolaidos Rasai Droge, ir negi nesmagu nusipirkti bent keliais litukais maziau?smile.gif ypac kai ir taip ruosiausi ta produkcija isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 26, 20:54)
*. Avene Cleanance K- neblogas AHA produktas. Paula Begoun rašo, kad salicilio jame per mažai, kad jis eksfolijuotų, o AHA yra apie 5%.
*. Patikslinsiu- ingredientų sąraše tokio dalyko, kaip BHA (butylated hydroxyanisole) būti negali, nes tai yra kancerogeninio antioksidanto abreviatūra ir jo reiktų vengti. BHA, apie kurią mes šnekam- beta hydroxy acid ingredientų sąraše žymima kaip salycylic acid. BHA gali būti parašyta ant pakuotės, būti pavadinime, bet sudėtyje bus tik salycylic acid arba beta hydroxy acid.

vava, ačiū, kad patikslinai apie BHA. Rašiau toms, kurios gali nežinoti lygybės ženklo tarp salicylic acid ir BHA, ir visai nesusiprotėjau, kad ingredientų sąraše tai "butilatas" smile.gif)

QUOTE(Vitulka @ 2010 07 26, 22:12)
Nesandari  schmoll.gif visi kremai indeliuose, kuriuoe kremai kabinami pirštais. Todėl kai pradėjau paieškas, O.D.A atkrito, nes labai akcentuojama šitoj temoj, kad indeliai turi būt sandarūs  ax.gif
bandysiu žiūrėt  drinks_cheers.gif
nors Zeniac LP būtų lengviausia įsigyt  ax.gif
ačiū už konsultaciją  4u.gif

aš žinok, susirūpinau. Tavo odelė nėra tokia itin riebi, Zeniac LP gali būti pernelyg sausinantis. Gal geriau pamėgink Avene Cleanance K? nebus toks sausinantis... Nebent jei prižadi Zeniac LP naudoti su kokiu geru drėkikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 27, 13:04)
aš žinok, susirūpinau. Tavo odelė nėra tokia itin riebi, Zeniac LP gali būti pernelyg sausinantis. Gal geriau pamėgink Avene Cleanance K? nebus toks sausinantis... Nebent jei prižadi Zeniac LP naudoti su kokiu geru drėkikliu smile.gif

Mano oda irgi nėra itin riebi, mišri. Bet pvz. man Zeniac LP idealiai tiko. Siūlyčiau pabandyti pasieškoti jų mėginuko. Jei LT, tai aš mėginuką išsiprašiau Šeimos vaistinėje.
O va Avene Cleanance K pati esu bandžiusi prieš pora metų, man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 27, 14:11)
Mano oda irgi nėra itin riebi, mišri. Bet pvz. man Zeniac LP  idealiai tiko. Siūlyčiau pabandyti pasieškoti jų mėginuko. Jei LT, tai aš mėginuką išsiprašiau Šeimos vaistinėje.
O va Avene Cleanance K pati esu bandžiusi prieš pora metų, man nepatiko schmoll.gif

vo specas smile.gif gerai, kad pakomentavai, aš avene K nesu bandžiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 07 27, 13:13)
vo specas smile.gif gerai, kad pakomentavai, aš avene K nesu bandžiusi smile.gif

Aš jau nepamenu, kad būtent tame Avene man netiko. Bet berods iš tikrųjų jis kažkiek riebalinantis man pasirodė, jei gerai pamenu. Ar sunkiai įsigėrė. Žodžiu, turėjau pora nemažų mėginukų po 5 ml, bet nurašiau tą kremą kaip man netinkantį. Avene mėginukų juk irgi tikrai būna.
Atsakyti
Sveikutes, prisidariau sau problema.. pries M buvo keletas spuogiuku o as nesuvaldziau savo pirstu ir juos paspaudinejau doh.gif ir jau antra savaite kaip pilna kakta spuogu ir jie niekiap neisnyksta, nezinau net ka daryti verysad.gif dar plius sestadieni vestuves verysad.gif tai visai nieko nesinori.....
gal ka patartumete.. as galvoju gal bandyti ka is sebamed seroijos..merginos patrakite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 27, 04:38)
Kad dermatologė nepastebėjo rožinės nelabai stebina- sunku ją pradinėse stadijose aptikti, juolab, kad simptomai paprastai nesiskiria nuo aknės, riebios odos.
Tikėsimės, kad lazeris jums padės- daug kam padeda bent jau kuriam laikui simptomus pašalnti. Kitiems ir visam laikui oda susitvarko.

Jei norit, galiu parašyti, kokią kosmetiką Paula Begoun rekomenduoja rožinei, labai jautrios odos savininkėms. Bet jos remokenduojamą kosmetiką greičiausiai reiktų siųstis iš užsienio.
Papildyta:
Nemanau, kad jums tiktų dauguma Chanel pudrų- pagal sudėtį jos nelabai skiriasi nuo kitų. Pudros tinkamumas jautriai odai ne tik nuo skystumo priklauso. Aišku, pabandyti visada verta- gal ir tiks. Jei bandysit- atkreipkit dėmesį į Mat Lumiere- geriausia Chanel pudra riebiaodėms, turėtų neblogai matiškumą išlaikyt ir gerai dengti.

Dekui uz informacija, jau skaiciau SM temas apie rozine. Tik kad kazkaip neatsigaunu as po tu naujienu su ta rozine, nes bandau isivaizduoti kokia oda bus po daugiau nei 10 metu... verysad.gif na, nesvarbu...
Jeigu nesunku, buciau dekinga, jei kazka parekomenduosite is Paulos Begoun. O beje, kokiu budu galima isigyti/atsisiusti kosmetikos is uzsienio? Nesu to niekada dariusi... ax.gif
O del stadijos, tai mane pacia nustebino kaip dermatologe jos nenustate anksciau (ji tikrai labai gera gydytoja). Kazkokia keista ta rozine pas mane susipynusi su akne - nera taip, kad veidas, pvz. zandai butu raudoni priburokinti kleckai ant veido. Bet ziauriai issipletusios nosies poros, plaunant galima uzciuopti, kad oda nelygi, tarsi is gumbeliu, neveltui pastaruoju metu iki vizito pas gyd. sakiau, kad nosis kaip is daug krateriu sudaryta. verysad.gif Is to sprendziu, kad jau ne pradine pas mane rozines stadija. Vel gi, kadangi nezinau koks mano veidas turi buti be aknes (sita geri turejau tik vaikysteje, panasu i tai), tai nezinau ar rozine labai isismarkavusi... bet manau, kad labai, nes nosies sparneliuose matosi siek tiek melyno atspalvio turincios kraujagysles...
Del pudros manau ir toliau zaliuosiu - siek tiek noriu apraminti veida su vaistais, o tada meginti eiti i Kristiana ir bandyti kazka. Gal konsultantes patars (?) - kuo labai abejoju, nes visiskai abejoju ju kompetencija. O vel bandyti, bandyti... jau ir pavargau, o ir pinigine jau nebenesa tu bandymu... aisku, yra kaip yra, ir nepabandzius nesuzinosiu...

QUOTE(Meskala @ 2010 07 27, 09:20)
Undinelle, tik nenukabink nosiukės. Pakliuvai į kompaniją čia su daugiau ar mažiau vargstančiomis su akne, rožine ir kitais velniais, tu nesi viena mūšio lauke smile.gif) Jatau, apskritai pasisekė, kad pradinėje stadijoje rado, o ne kokioje antroje ar paskutinėje :/
Dėl kreminės pudros: nepirk iš karto, imk kokį indelį, pvz linzių dėklą ir reikalauk pavyzdėlių. Man pavyzdžiui, Chanel Mat Lumiere nepatiko, sunki tokia, riebino veidą, išryškino išsiplėtusias poras. Kiekvienam individualiai sad.gif Iš tų brangesnių man patiko tik ELDWL (Estee Lauder Double Wear light), bet tai irgi rekomenduočiau žiemai. Dar mačiau, yra Clinique AntiBlemish solution kreminė pudra, aš pati visai norėčiau išbandyti. Juolab Estee Lauder ir Clinique - tos pačios kompanijos padaliniai, o Clinique pigesnė.
Kalbant apie konsistenciją, labai patiko Exuviance kreminė pudra, tačiau nesiryžtu teigti, kad visai nekemša. Kitaip merginos čia nerašytų tokių atsiliepimų. Ką gi, bent mano draugei nekemša, apie save negaliu to teigti, nes ir taip man be pudrų kemšasi smile.gif
Noreva LED Actipur Creme Teintee Claire labai geras pasirinkimas. Matizuoja puikiai, yra gydomasis, bet spalva spalva... aš esu šviesaus gymio, tad žiemą jis man netinka, tik vasarą, kai įdegu. Gal Tavo odelė tamsesnė, tiktų.

Agam, jusu jaunatviskas optimizmas mane labai zavi. mirksiukas.gif Tik jei taip ir toliau eisis, tai man reikes ne tik dermatologo, bet ir psichologo konsultacijos biggrin.gif nes mano oda mane varo is proto... verysad.gif
Ne, mano oda sviesi, ir nuo dabar tokia liks ant visam, nes turiu vengti saules spinduliu.
Kreminei ir presuotai pudrai tikra nepagaileciau pinigu, jei tik rasciau sau tinkama. Tik va prasilenkia du dalykai - riebiaodems siuloma matiskuma islaikancios, o tai reiskia sunkesnes kr. pudros. O del rozines - teoriskai reiketu labai lengvos ir nedirginancios. Labai lengva isisvaizduoju visiskai nieko nemaskuos, bus tokia "vandens" pagrindu, paliks blizgi ant veido ir vel tas pats sh... nu karoce.... uzburtas ratas, arba as kazko nebesuprantu...
Atsakyti
Klausykit, merginos, o produktai su AHA, BHA neskatina dar didesnio odos riebalavimosi šiltu metu g.gif
Dabar naudoju Zeniac LP nakčiai, tai dieną varvu riebalais, kremų drėkinančių tiesiog neina tepti, oda nepriima , išmuša smulkiais lašeliais. Tai šiandien nusipirkau Gatineau hidromineralinį koncentratą dehidratuotai odai žele pavidalo, tai lyg vaizdelis geresnis rolleyes.gif

O Bioderma Sebium AI labiau nuo inkštirų ar spuogų, ar tepti visą veidą, ar tik spuogus, gal kas žinote g.gif Štai čia sudėtis: ( Gal gali Himalaya pakomentuoti ax.gif )
Ingredients
WATER (AQUA), DI-C12-13 ALKYL MALATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ZINC GLUCONATE, ISODODECANE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SALICYLIC ACID, GLYCYRRHETINIC ACID, CANDIDA BOMBICOLA/GLUCOSE/METHYL RAPESEEDATE FERMENT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SQUALANE, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, DODECYL GALLATE, FRAGRANCE (PARFUM).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 27 liepos 2010 - 14:43