Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiausiom formom :)

Aciu!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2010 11 14, 15:54)
JVana, fantastiška. Už galimybę pasižiūrėt į tokius meno kūrinius jau reiktų pradėt imti nekuklų atlygį biggrin.gif

Sutinku, nuotraukos grazios ir kokybiskos, bet ideja daugumoje kartojasi. ax.gif Noretusi daugiau fantazijos. 4u.gif
Atsakyti
tas idėjas ne taip lengva sugeneruoti. neveltui gyvenime už tai tikrai nekuklūs atlygiai mokami biggrin.gif

JVana, man labai gražu 4u.gif paskutinėse Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais, taip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 14 lapkričio 2010 - 16:35
JVana, oi superinės tavo paskutinės nuotraukos, oi superinės! Visai kaip ir šis Goutal kvapas. cool.gif
Atsakyti
Pamenu universitete profesorius pasake, kad gali kritikuoti, jei sugebi padaryti geriau ar ismanai dalyka. Issisokti visi gali, tik sukritikuoti tinkamai retas.

As nesu profesionale, nei fotografija yra mano profesija, nei esu lankius kokius kursus. Tiesiog uzsiemimas, kai turiu per daug laiko. Tai mano skonis ir supratimas, zaidimas su buteliuku kampais, spalvomis, daiktais.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2010 11 14, 18:26)
Pamenu universitete profesorius pasake, kad gali kritikuoti, jei sugebi padaryti geriau ar ismanai dalyka. Issisokti visi gali, tik sukritikuoti tinkamai retas.

Va cia as su tamsta visiskai nesutinku. As neesu paveikslu dydele zinove, bet galiu pasakyti kad man jis nepatinka ar patinka, as neesu dainininke bet galiu pasakyti patinka man daina ar ne. Ir as neesu drabuziu dizainere bet tikrai galiu pasakyti patinka man rubas ar ne. Ir t.t.

O dar man tikrai nepatinka, kai zmogui kuris pasake kad jam kazkas ten nelabai tarkim nuotraukoje, ISKATR siulo paridyti savo nuotraukas. Kaip vaiku darzelis kazkoks. biggrin.gif Net juokas ima. biggrin.gif

Atsakyti
JVana, na jus tikrai per skaudziai suregavot ,ziurint is salies tai tikrai neatrode jokia kritika o tik paprastas pastebejimas .is tikruju jusu nuotraukos turi savo braiza ir tai nera blogai, aciu uz jusu visu grazias vizijas ,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2010 11 14, 17:12)

tobulas koliazas, nors spausdink ir isiremink, tiek spalvomis, tiek kompozicija. tiesiog suzavejo kaip trys elementai dera tarpusavyje. thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad turbūt niekam su fantazaija ne marios- Gaultier antrą dešimtmetį nei kvepalų formuose nei reklamuose neišlenda iš savo korsetų , Lempicka- iš užburtų miškų/marių su stebuklingais obuoliais, YSL namai turbūt niekada fantazijos iš viso neturėjo, nes ten nuolatos kartojasi Paryžius ir paryžietės arba nuo opijaus apsvaigusi žvaigždė lotuliukas.gif Tačiau kai kalbama apie mados namus ir jiems kuriančius profesionalus, tai vadinama savitu jų braižu , iš kurio atpažįstamas kūrėjas, o kai kalbama apie mėgėjus- fantazijos trūkumu 2.gif Bet jei jau kokia dešimtis vien tam dirbančių žmonių su visom įmanomom techninėm galimybėm negali sugalvoti kaip kvepalus galima pateikti dešimčia skirtingų pavidalų ir idėjų( o ir nelabai turbūt mato reikalą, nes tada jie nebebus su niekuo tapatinami), tai kaip iš vienintelio neprofesionalo žmogaus su vienu paprastu fotoaparatu galima norėti, kad jis susidvejintų ar susitrejintų ir įžiūrėtų penkias to paties daikto versijas doh.gif Aš irgi nemėgstu abstrakčios kritikos : prie bet ko galima pridėti prierašą ,,buvo galima ir geriau",bet tada bent reiktų pasakyti, kaip tą geriau konkrečiai pasiekti.
O man asmeniškai labiausiai patiko pačios paskutinės nuotraukos : prisiminiau jausmą, ką reiška pakuoti kalėdines dovanas ir išpakuoti gautus dovanų kvepalus wub.gif
Papildyta:

Oje, čia žiūriu buvo ir dingo didžiulė diskusija apie fantazijos trūkumą, tai dabar mano žinutė nei iš šio nei iš to ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 14 lapkričio 2010 - 21:58
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 14, 21:56)
dabar mano žinutė nei iš šio nei iš to ....

manau, kad labai geras pastebėjimas. su paaiškinimais ir pagrindimais. lauksim daugiau tokių. ir nuotraukų, be abejo, lauksim naujų 4u.gif

ačiū Vitulkai 4u.gif
Atsakyti
nieks neįdeda, tai aš įdėsiu biggrin.gif

Christian Lacroix C`est la Fete Patchouli

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 gruodžio 2010 - 13:24