Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiausiom formom :)

QUOTE(LEEja @ 2013 02 04, 12:58)
grazu! kokie foto nustatymai?  ax.gif

Kad kazin ko nedarau. Pabandau su flash, be flash, micro, su sviesa, be sviesos. Tiesiog bandau kol pagaunu ar ta kadra, kad patiktu. Kartais is 100 gal patinka vienas, o gal nei vieno.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2013 02 04, 17:52)
Kad kazin ko nedarau. Pabandau su flash, be flash, micro, su sviesa, be sviesos. Tiesiog bandau kol pagaunu ar ta kadra, kad patiktu. Kartais is 100 gal patinka vienas, o gal nei vieno.

taip taip, zinau kaip buna..smile.gif o kartais is pirmo suvio gaunasi tobulai:)
as dabar mokausi White balansa nustatineti rankniu budu
Atsakyti
kadangi pardaviau as juos, tai kol laukiau pirkejo, dar atsiminimui kelis portretus padariau biggrin.gif

Serge Lutens Fleurs d'Oranger
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 07 vasario 2013 - 09:51
Leeja, labai grazu.
Atsakyti
Antroji nuotrauka labai pavykusi!
Atsakyti
Man gražiausia pirmoji thumbup.gif
Atsakyti
O man - 4 biggrin.gif
Atsakyti
Ketvirta patinka, tik užrašą apačioje išklonuočiau ir būtų perfekt.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Su meiles diena. O meile man kvepia Carnal Flower. Absoliuciai svaiginantys, grazus, sviesus, gyvybingi kvepalai.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ikelsiu keleta nuotraukyciu, kurios darytos ne sio skyrelio tikslu, o tiesiog skelbimu lentai, bet mano akiai visai grazios blush2.gif

Peizazas...
user posted image

sita man taip pat visai ziurisi, tik maisosi ta vaza sone, o apkarpius nelieka tos zalums fone g.gif
user posted image

Dvynukai..
user posted image

Prancuziska draugyste
user posted image
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 02 07, 08:50)

Serge Lutens Fleurs d'Oranger

2 ir 4 super
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2013 01 10, 11:30)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2013 02 14, 11:44)
Su meiles diena. O meile man kvepia Carnal Flower. Absoliuciai svaiginantys, grazus, sviesus, gyvybingi kvepalai.

Gražu smile.gif Man patinka ryški, dominuojanti raudona, kuri lyg pabrėžia Carnal Flower svaigulingumą ir magiją. Kvepalai - fantastiški...

mimi88, antroji nuotrauka su Climat - puiki. Ir apskritai Climat pamatymas man kelia sentimentus smile.gif
Atsakyti