Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiausiom formom :)

jvana ir marokiete, kokios saunuoles, kaip grazu! viskas labai patiko, bet ypatingai - lutens'o matymas. puikios nuotaikos, o jau kaip baltakailei pasiseke! biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2013 02 18, 22:22)
puiki baltakaile smile.gif jei buteliukas butu ne centruotas, butu dar geriau (trecdaliu taisykle biggrin.gif ), o perlai nukreipia demesi nuo buteliuko, man regis be ju dar geriau butu  4u.gif

perlai kaip tik yra tas akcentas, kuris "sloksniuoja" visa vaizda, rodo jo daugialypuma, perduoda kvapo viena esminiu poziciju bei nukreipia perspektyvos taska arciau auksinio skersmens (trecdaliu taisykle biggrin.gif ). brava, marokiete! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 18 vasario 2013 - 21:58
QUOTE(LEEja @ 2013 02 18, 23:22)
puiki baltakaile smile.gif jei buteliukas butu ne centruotas, butu dar geriau (trecdaliu taisykle biggrin.gif ), o perlai nukreipia demesi nuo buteliuko, man regis be ju dar geriau butu  4u.gif

Būtinai sukomponuosiu ir pagal šią taisyklę thumb_yello.gif Iš pradžių turėjau triptiko sumanymą, bet persigalvojau biggrin.gif

By ki, Vilkė laukė Jūsų čia wink.gif

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 18 vasario 2013 - 22:17
QUOTE(by ki @ 2013 02 18, 21:57)
perlai kaip tik yra tas akcentas, kuris "sloksniuoja" visa vaizda, rodo jo daugialypuma, perduoda kvapo viena esminiu poziciju bei nukreipia perspektyvos taska arciau auksinio skersmens (trecdaliu taisykle biggrin.gif ). brava, marokiete!  thumbup.gif

nei pridurti, nei atimti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Ech, Taueris wub.gif YVana, gražu... Nors paskutinės GRAŽIA nepavadinsi- žiūrint atskirai, atrodo tokia deformuota , net turi kažkokio kraupumo. Netradicinę nuotaiką pavyko sukurti 4u.gif Beje , o Taueris vis dar pasirašinėja buteliukus, ar čia Copy-Paste? g.gif
Atsakyti
Kooookios fotkėėės bigsmile.gif swoon.gif

Sakykit, o kiek laiko brandinate minty iki rezultato, tpsakant blush2.gif
Atsakyti
Nebrandinu. Mintis arba noras ateina arba ne smile.gif

Manieji su originaliu parasu. Pirkti VDK, bet rodos, kad is tu paskutiniu, kuriuos Tauer pasirases buvo.
Atsakyti
Man šios JVana nuotraukos kvepia naujiena. Rodos, ką tik gautas, ką tik pirktas, ką tik apsigyvenęs esamuose namuose, ką tik iš dėželės išlipęs - ir gana svarbus, išskirtinis, pažymėtas. Patiko. Gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 05 kovo 2013 - 12:42
paskutiniosios foto ispudingos!!
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 03 05, 13:41)
Man šios JVana nuotraukos kvepia naujiena. Rodos, ką tik gautas, ką tik pirktas, ką tik apsigyvenęs esamuose namuose, ką tik iš dėželės išlipęs - ir gana svarbus, išskirtinis, pažymėtas. Patiko. Gražu.

Bet kaip taikliai, Marokiete! bigsmile.gif Visiškai drinks_cheers.gif

Atsakyti
JVana, visuomet labai įdomu žiūrėti į Tavo fotografines interpretacijas. Man labai patinka paskutinės, ačiū už rodymąsi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti