Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(olajju @ 2011 02 23, 14:57)
Niekur nerandu info apie tai kada pretendentams turi būti pranešta  apie tai kada įvyks konkursas?

Priduodant dokumentus tiesiogiai (nesiunciant registruotu pastu), duodamas rastas apie egzamino laika ir vieta.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 02 23, 14:21)
Priduodant dokumentus tiesiogiai (nesiunciant registruotu pastu), duodamas rastas apie egzamino laika ir vieta.

pirmą kartą apie tai girdžiu, kai pridavinėjau dok niekas jokio rašto nedavė
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2011 02 23, 15:47)
pirmą kartą apie tai girdžiu, kai pridavinėjau dok niekas jokio rašto nedavė

Man tikrai dave. Kadangi ji ismeciau, tai tiksliai nepamenu kas buvo parasyta. Tikrai buvo norodytas egzamino laikas, vieta, kad duotas literaturos (is ko ruostis egzaminui) sarasas ir kad tureti su savimi asmens dokumenta.
Paskambinkit sekretorei, kur pridavet dokumentus, ji pasakys kada bus egzaminas.
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2011 02 23, 13:57)
Niekur nerandu info apie tai kada pretendentams turi būti pranešta  apie tai kada įvyks konkursas?

Arba kaip minėjo La puie duoda raštą su konkurso data kai priduodi dokumentus, arba atsiunčia elektroniniu paštu pranešimą arba paskambina čia jau kaip susitari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2011 02 23, 13:57)

Kažkur buvau radus, kad turi pranešti ne vėliau negu 10 d. iki konkurso.
Atsakyti
QUOTE(Libre @ 2011 02 23, 10:47)
Nea, į VMI prie FM  smile.gif

JO.. supranama, juk reikia su es istatymais derint..

QUOTE(La pluie @ 2011 02 23, 14:21)

kartais duoda rasta su istatymu sarasu, o kartu jei data buna zinoma, tai raste buna parasyta, kai dokus priduodi.. o kartais atsiuncia registruotu laisku, apie data... o kad gali emailu, ar paskambinus - nebuvau girdejusi..
Atsakyti
QUOTE(Mammalia @ 2011 02 23, 21:17)
Kažkur buvau radus, kad turi pranešti ne vėliau negu 10 d. iki konkurso.

Ne, prieš kiek laiko iki konkurso dienos turi būti pranešama dalyvaujančiajam, nėra nustatyta. Prisimenu, registruotą laišką gavau šeštadienį, o konkursas buvo pirmadienį biggrin.gif

P.S. Gal kažkas jau ir minėjo, bet tikiuos nesupyksite, jei pasikartosiu ax.gif

Visa konkurso tvarka aprašyta čia:

LR Vyriausybės nutarime Dėl konkursų į valstybės tarnautojo pareigas organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo (Žin., 2002, 65-2564) su pakeitimais.
Atsakyti
QUOTE(Libre @ 2011 02 25, 15:18)

LR Vyriausybės nutarime Dėl konkursų į valstybės tarnautojo pareigas organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo (Žin., 2002, 65-2564) su pakeitimais.

Kiekviena institucija kaip sumąsto, taip ir praneša apie konkursą. Gali raštu, gali žodžiu, el. paštu, kaip tik patogiau.
Labiau ,,mylimi" raštai, kadangi tai jau savaime yra įrodymas apie pranešimo faktą. Tuo atveju, jei kiltų procedūrinis ginčas.
Jei institucija iškart priduodant dokumentus neinformavo apie konkurso laiką, visai gali būti, kad jis dar nėra konkrečiai nustatytas. Tai bus padaryta vėliau. Vėliau bus ir pranešta. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip manot, ar verta dalyvauti konkurse, jei neatitinki poros reikalavimų? Reikalauja magistro, o turiu tik reikiamos specialybės bakalaurą. Be to prašo tokios pat patirties bent metų, o aš tokios neturiu... Greičiausiai neverta? net dokumentų nepriims?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 11:48)
Sveikos. Kaip manot, ar verta dalyvauti konkurse, jei neatitinki poros reikalavimų? Reikalauja magistro, o turiu tik reikiamos specialybės bakalaurą. Be to prašo tokios pat patirties bent metų, o aš tokios neturiu... Greičiausiai neverta? net dokumentų nepriims?

manau kad nepriims
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 10:48)

Tikrai nepriims dokumentų, tai net ir norint sudalyvauti nepavyks.
Atsakyti
Dėkui, jau gavau iš konkursų rengėjų atsakymą, kad privalau atitikti visus reikalavimus smile.gif
Atsakyti