Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Liniuka @ 2010 07 29, 07:07)
O is kur toks noras? Del socialiniu garantiju (kurios beje ir cia jau nebeuztikrintos) ar dirbti tingite? smile.gif

smile.gif na dirbti as netingiu smile.gif Bet vt yra kiti pliusai, kad ir tie patys "mamdieniai" ar darbas IKI 5 !!!!!,o ne "privalomi "virvalandziai...
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2010 07 29, 16:02)
smile.gif  na dirbti as netingiu smile.gif  Bet vt yra kiti pliusai, kad ir tie patys "mamdieniai" ar darbas IKI 5 !!!!!,o ne "privalomi "virvalandziai...

esu dirbusi VT. tik personalo skyriuje dirbant darbas buvo iki 5 smile.gif
kur darbas idomesnis ir atsakingesnis, ten valandos nebeskaiciuojamos - drbi, kol viska padarai.
yra teke dirbti po 80 val./sav ir per atostogas ir t.t.
viskas priklauso nuo pozicijos ir budu, kuriais isitrinama i VT - kokio politiko dukrelei tikrai ilgiau 5 dirbti nereiks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vegas @ 2010 07 29, 10:06)
Dirbant VT soc garantijos tos pačios kaip ir dirbant ne VT, man didžiausiai pliusas dirbant VT tai kad alga po kolkas visada laiku,  darbas tikrai nuo 8 iki 5, pietų pertrauka kaip priklauso ir nieks akių neišpučia kai kartą per mėn pasiimu "mamadienį"

man alga ne karta velavo. darbo valandos - jau rasiau. pietu pertrauka - kaip pasiseks.
taigi taisykliu nera. dabar privaciame sektoriuje ir kavos isgeriu, ir delfi paskaitau ir daznaiusaii iki 5 tedirbu smile.gif isskyrus kai kuriuos periodus, kur gaunu papildomo darbo uz papildoma atlyginima mirksiukas.gif
Atsakyti
jei skelbime nenurodyta darbo patirtis, vis tiek reikia su savimi turet is Sodros apie darbo patirti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 08 10, 10:03)
jei skelbime nenurodyta darbo patirtis, vis tiek reikia su savimi turet is Sodros apie darbo patirti  g.gif .

O kam? Jei neprašo, vadinasi nereikia. Ko reikia, tikrai pasiprašo.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 08 10, 10:03)
jei skelbime nenurodyta darbo patirtis, vis tiek reikia su savimi turet is Sodros apie darbo patirti  g.gif .
Ne, nereikia. Valstybes tarnyboje dirba biurokratai - ka parase, to ir reikia. Ko neparase, to nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, nereikejo jokios Sodros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 08 22, 19:58)
taip, nereikejo jokios Sodros biggrin.gif

hihihi.gif
Kaip pasisekė?
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2010 08 24, 10:02)
hihihi.gif
Kaip pasisekė?

tik dokumentus nunesiau, konkursai rugsejo pirma savaite biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na ką, man jau ketviras kursas MRU, specialybė- viešasis administravimas. Planuose yra ir tos pačios specialybės, veiklos audito arba švietimo įstaigų administravimo specializacijos magistras. Nežinia, kaip gyvenimas sudėstys, tačiau sieksiu darbo VT. Bet.... patirties šioje srityje kolkas nėra, o, kaip žinia, daugelyje organizuojamų konkursų reikalaujma patirtis bent jau metai viešojo administravimo srityje. Čia ir gaunasi užburtas ratas- kaip tą patirtį įgyti? Vienas iš atsakymų- galbūt dirbti pakaitiniu? Bet šioje vietoje vėlgi- pažįstami, pažįstami, pažįstami smile.gif Taigi nuo ko pradėti? Ir kaip prasimušti sekėsi Jums? Įdomu išgirsti būtų mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš keletą metų buvo kita situacija, tada net konkursai kartais neįvykdavo , taigi ir patekti į VT buvo lengviau , bet gal kol jūs baigsite magistrą, reikalai vėl pasitaisys 4u.gif O į pakaitinius esu kelis kartus mačiusi skelbimų tiesiog internete , aišku, jie retai pasitaiko , bet visais laikais visko būna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 28, 13:49)
Čia gal senais/gerais laikais buvo? smile.gif

parašyta dabar dirbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 28, 19:37)
parašyta dabar dirbu 4u.gif

Tai kas kad parašyta, galėjo gi ir prieš kelis metus įsidarbinti, už tai ir paklausiau mirksiukas.gif
Atsakyti