Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

Mano vaikas neuzmiega pietu pliaze ir ji nesiot pirmyn atgal tris kartus,tai kazkaip nelabai jau noriu schmoll.gif Mes i pliaza einam 2 kartus per diena,nebuna taip,kad iseini is ryto ir pareini vakare.O einam mes i ta pliaza kur kitam gale Sventosios.prie Volunges(jei neklystu),nes per bezdzioniu tilta mano vaikas bijo eit.
Taip kad kiekvienas pagal savo seimos poreikius prisiderina visus niuansus.Geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
mes preita vasara buvom Energetiko mediniuose nameliuose, tai smagu buvo lb, viskas atri..
Atsakyti
Dar mamytes gal kas cia bovote "Kursiu takas" (kursiu takas 20). Kaip ten, ar nera labai dideles trinties kotedziukuose. Niekaip neapsisprenziu blush2.gif .

http://www.kursiutakas.lt/
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 25, 09:55)
mes preita vasara buvom Energetiko mediniuose nameliuose, tai smagu buvo lb, viskas atri..


O nameliai su patogumais, ar be? Ir kokios kainos ten? Gal turite kontaktus?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2011 03 18, 20:36)
Sveiki  4u.gif
Mes irgi jau suplanavome atostogas vasarai  ax.gif uzsisakeme dvivieti nameli cia 4u.gif  gal kas turite atsiliepimu?


O man patiko...atrodo,kiemas mazokas, bet jei nedaug zmoniu- gal nebutu trinties.
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2011 05 22, 09:12)
Sveiki,

Gal kam teko atostogauti Vyto sodyboje Sventojoje http://www.vytosodyba.lt?
Rezevavau rastini kotedzo tipo rastini namuka? Gal zinote kaip ten atrodo realybeje?



QUOTE(mama_gulbe @ 2011 05 24, 09:31)
bigsmile.gif
mane irgi domina apie sia sodyba atsiliepimai, taip pat mastau ten rezervuotis  thumbup.gif


buvom pernai, man patiko, ramybė, jūrą vietoj, savo pusantrų pyplį parnešdavau pamiegot pietų (nereikia nei vežimo, nei jokių daiktų imt, bet kada gali kas iš artimų parlėkt iki namuko), renkasi daugiausia šeimos su vaikais, tad nieks netrukdo ramybės, vaikai arba žaidžia kartu, arba sutartinai kartu pietų miega, nameliuose tuose mediniuose, gal kiek asketiška, bet yra viskas ko reikia, bendra virtuvėlė ir niekad nebuvo sausakimša.

Gal kam ir patinka pasivaikšiot, bet aš buvau tik kartą iškišus nosį į Šventąją, nes atvažiuoju pabūt prie jūros, pailsėt, o ne save parodyt ir kitus apžiūrėt, kitiems tai įdomu - valio, aš asmeniškai renkuosi poilsį kuo toliau nuo miesto šurmulio. Visi renkamės atostogų tipą tokį, kokį norim. O ir dėl vaikų, ypač mažų, tai itin patogu.
Atsakyti

Gal kas birželio 7 d., antradienį, iš Šventosios į Kauną? Važiuosiu aš su vaiku.
Galimai variantai ir pirmadienį, birželio 6 d, arba trečiadienį, anksti ryte (9:30 reik būt Kaune).

Labai lauksiu až su jūsų tel.nr. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2011 05 24, 09:32)
Ar lankosi čia Šventojoj gyvenančios? Būsim netrumpai, tai būt didelis patogumas išskalbt vaikų drabužius su skalb.mašina bent kartą  ax.gif Gal kas sutiktų padėti?  ax.gif  4u.gif Labai laukčiau až.
Kažkaip nelabai realu, kad būtų kokia vieša skalbykla?  unsure.gif


Na, manau, jei nuomotis privaciuose sektoriuose, tai seimininkai mielai sutiktu pagelbet wink.gif p.s. tuo labiau apsistojus ilgesniam laikui.
Atsakyti
As taip pat domejausi sia sodyba www.vytosodyba.lt, taciau kiekvienas renkasi pagal savo kriterijus. Parasysiu kodel atsisakiau sios ir pasirinkau tiesiai jiems uz tvoros esancia "Kursiu takas". Mamyciu klausiau nuomones, nes pirma syki vykstame i sita Sventosios gala ir mokame ne maza jau suma. Is tiesu suma nera didele smile.gif, kas renkasi Vyto sodyba, kainos vienodos daug mas. Atsirado viena mamyte kuri prisiunte kruva nuotrauku is 2 - ju poilsio metu su vaikuciais, ir siemet birzeli vaziuoja. Apsistoja net menesiui, todel nuomone labai padejo pasirinkti. Ji pasiule kaimynus "Kursiu takas".
Del ko atsisakiau sumanymo Vyto sodyboje:
Kiemas nera didelis, apkrautas pastatais, nera daug zalios vejos - viskas is cemento, namukai visiskai salia vienas kito, patogumai bendri, uz tvoros jau nebe ju teritorija, o tiesiog laukas, tad vaikai tikrai ten negales zaisti, nera daug pavesiniu, gelynu. Ant asfalto salia namu statomos masinos. Paskaiciuokite kiek numeriu yra, ir suprasit kiek bus masinu kieme. Suprantu, kad dauguma juk busit prie juros, taciau esant vejuotai dienai ar tiesiog pavargus nuo saules noresis butie kieme, tacciau jo beveik nera. Kaina sakyciau neatitinka pasiulos kokybes. Uz tokia suma galima rasti neblogu variantu. Is tiesu ieskodama isnarsiau visa Sventaja. Vienas is kriteriju buvo - arti jura del mazylio pietu miego, kiemas su zolyte, pavesines ir pattogumai - virtuvyte, siltas vanduo, kad nupraust bent vaikuti po smeletu zaidimu, wc....radau to ko reikia nuo visu indu TW, mikrobangiu ir virduliu. Nereikes kaip kupranugariui vaziuoti, nes speju 10 - ciai dienu nebutume tilpe su visa savo manta. Juk 4 zmones. Tai va uzsisakiau liepos 10 - 21 Kursiu take, nuotraukoje siek tiek matosi sios sodybos kampas su zalias stogais namukai ( is vyto sodybos foto). Tad ka domina galiu pasidalinti tomis nuotraukomis kur atsiunte mamyte, dekinga labai jei uz nuomone  thumbup.gif

http://www.vytosodyb...trauku-galerija
[/quote]
o cia www.kursiutakas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 29 gegužės 2011 - 23:06
Gal turite atsiliepimų apie Kuršių kaimą?
Ačiū.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti