Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

QUOTE(Martyna @ 2010 07 11, 09:50)
Mums irgi Vikinge maistas patiko, tik kainos didokos, bet porcijos tikrai nemazos  thumbup.gif

drinks_cheers.gif jau antri metai is eiles tik cia valgau, dar pernai apejom kelias kavinukes, siemet i miesteli issiruosdavau retai, bet tai buvo vienintele vieta kur susutodavau uzkasti, kitur jau ir nebandziau 4u.gif

maciau diskutuota apie kainas ir patogumus, tai as dar pridursiu, kad auksta kaina apsprendzia ir kontingenta, prabuvom su vaikais beveik savaite poilsineje pas Vytauta, na kaina uz 4 vietu nameli 15o lt, man nameliai atvaziavus pasirode bicki baisoki, nors ir su tualetu, ir dusu, tv, bet na isties tai skurdoki (virtuvele lauko bendra su kitais namukais), bet uztat kaimynai kiek bepasikeite buvo superiniai, visi su vaikais, jokio triuksmo, jokiu baliu, jokios sklindancios garsios muzikos, pietu dazno vaikai miegojo, tai tokia ramybes valanda, nieks nei savo, nei kitu vaikams trukdo 4u.gif
Atsakyti
Tiek daug diskusiju...mes ilgaji paskutiniji savaitgali ilsejimes 20-30 metru nuo juros....privaciame mini kempinge,kuris isikures kopose,su palapine,su vaikais....kainos ir kokybes atzvilgiu laabai buvau patenkinta.(uz 2 paras 4 asmenu seima mokejome 50lt....nusiprause,pavalge ne ka maziau nei nameliuose tongue.gif komforto irgi turejome thumbup.gif )Kai noriu prabangos kasmet vykstu i siltus krastus,kai noriu lietuvisku mini atostogu stai taip atostogaujame.
Daug kas pabrezia,kad su vaikais reikia patogumu.....pirma karta isvykome turistauti su nei puses metu neturinciu vaikuciu palapinese..nenusigaskite buvo viskas thumbup.gif kai norejome komforto,siltos juros,puikaus aptarnavimo isvykome kitur,bet turistavimas vistiek mane zavi,nes taim kainuoja mazai,o pojuciu,energijos,geru emociju
gauname thumbup.gif
FLIGHT mes irgi ta diena pardeje buvome,net duonos nebuvo,dar kaip tik demesi atkreipiau doh.gif gerai,kad viska savo turejome,vaziavome tik ledu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erpa @ 2010 07 13, 12:50)
karavanai 150 lt,o kotedziuku ivairios kainos
vanduo tai siltas bet nelabai svarus, priklauso nuo kranto

šiandien grįžome iš Šventosios...
kas dėl vandens.. ne visur jis purvinas, mes eidavome tolėliau, bet būdavo bent smėlis padorus (aišku kai žmonių paliktas šiūkšles apsienki, bet be pagalių, akmenų ir ne žvyras) ir vanduo švarus... Čia prie bažnyčios netoli, kur tas takas pagrindinis....
Pirmą dieną nuvažiavę nuėjome prie energetiko, tai smarvė nereali buvo, dumblių kažkokių pilnas krantas...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 13, 22:56)
Daug kas pabrezia,kad su vaikais reikia patogumu.....pirma karta isvykome turistauti su nei puses metu neturinciu vaikuciu palapinese..nenusigaskite buvo viskas  thumbup.gif

Viskas puiku, tik jūs buvote kiek dienų, tris? O jei pvz. savaitę be patogumų, be dušo, su mažais vaikais palapinėje, lietui lyjant? wink.gif
Mes poilsiavom tokiu būdu Neringos kempinge (palapinėje), sūnui tada buvo du metai. Na ką, paturistavom taip pora dienų, maistelį viriau lauke, o paskui susisėmėm šmutkes ir išsinuomavom kambarį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 liepos 2010 - 22:35
tiesa, ieškojom ir radom Žemaičių alką... miela vietelė... tik nesimato jos einant paplūdimiu, intuicija paku-ždėjo užlipti ant kopų pasižvalgyti ir tik tada pamatėme ją... taip pat buvome ežiukų take irgi labai patiko, tik jau ten skruzdėlių... doh.gif
matau verda diskusijos apie poilsį su patogumais ir be... aš tik už patogumus... kol neturėjom dukrytės važiuodavom į namelius be patogumų, niu man rekdavo kelių dienų ten adaptuotis... prie tos sovietinės aplinkos, apie wc ir dušus jau nekalbu... dabar 4 metus iš eilės buvcome viloje Ingoje, kambaryje su patogumais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2010 07 09, 09:21)
Sveikos  smile.gif
Sakykit o Viloj Inga, kambariai su bendru vonios kambariu - tai čia visi patogumai bendri ar tik dušai? galvoju važiuot viena su dviem vaikais, tai kazkaip bent tualeto norėtųsi atskiro.

ten kur kambariai su patogumais, tai yra atskiras ir dušas ir wc.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 14, 00:10)
ten kur kambariai su patogumais, tai yra atskiras ir dušas ir wc.

Laas vakaras vixiuke mirksiukas.gif Ką tik parašiau emailą į VilaInga gal pavyks dar užsisakyti butuką. Noriu nuvažiuoti su vyresnėliu nuo rugpjūčio 2 dienos ,kaip manot ar dar bus lasvu vietu? g.gif O kur be patogumu,WC ir vonia vistiek yra tik bendrą? Bet tikiuosi ne lauke o patalpoje?
Papildyta:
Dar noriu paklausti kas ilsėjosi Šventojoje viloje Inga virtuveje visko yra,ar reikia su savim vežti? Kai busiu tik su vyresnėliu man tikrai gaminti nebereikės daug,bet vistiek kokius koldunus ar ryte košę išvirt norėtusi biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 13, 22:56)
Tiek daug diskusiju...mes ilgaji paskutiniji savaitgali ilsejimes 20-30 metru nuo juros....privaciame mini kempinge,kuris isikures kopose,su palapine,su vaikais....kainos ir kokybes atzvilgiu laabai buvau patenkinta.(uz 2 paras 4 asmenu seima mokejome 50lt....nusiprause,pavalge ne ka maziau nei nameliuose tongue.gif komforto irgi turejome thumbup.gif )...

Gal galima tiksliau kur yra tas mini kempingas. Internete kai ieškojau kempingo Šventojoj, tai vieną radau, kuris parai mums 3 asmenų šeimai būtų kainavęs apie 60 Lt, o važiuojam dažniausiai 6, tai iš vis 120 Lt būtų kainavę doh.gif . Automobilis 15 Lt, palapinė 15 Lt, ir dar nuo žmogaus po 10 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erke: 14 liepos 2010 - 08:00
QUOTE(Tėtsi @ 2010 07 13, 23:23)
Laas vakaras vixiuke mirksiukas.gif Ką tik parašiau emailą į VilaInga gal pavyks dar užsisakyti butuką. Noriu nuvažiuoti su vyresnėliu nuo rugpjūčio 2 dienos ,kaip manot ar dar bus lasvu vietu? g.gif O kur be patogumu,WC ir vonia vistiek yra tik bendrą? Bet tikiuosi ne lauke o patalpoje?
Papildyta:
Dar noriu paklausti kas ilsėjosi Šventojoje viloje Inga virtuveje visko yra,ar reikia su savim vežti? Kai busiu tik su vyresnėliu man tikrai gaminti nebereikės daug,bet vistiek kokius koldunus ar ryte košę išvirt norėtusi biggrin.gif ?

dėl vietų sunku pasakyti, mes buvome savaitę, tai pradžioj buvo laisvų vietų po ilgojo savaitgalio, po poros dienų užsipildė visiškai poilsio namai... na bet paskambinsit ir sužinosit smile.gif
Kur kambariai be patogumų, tai dušas ir wc patalpoje, lauke wc ir dušas tik nameliams priklauso (jie turi ir namelių), bet ir ten labai švaru ir visiškai ne kaip lauke, tik kad per lauką reik eiti...
Virtuvėje yra visko, tik arbatinuką mes vežamės savo, nes yra keli, o kai žmonės išsinešioja po kambarius tai ir eilė susidaro... o šiaip nuo šaukštelio iki keptuvės viso yra...
Atsakyti
praeitais metais buvom Viloj Ingoj -bendroj virtuvėlėj visko sočiai buvo - puodų , peilių , lėkščių. Ir kas geriausia net skalbimo mašina buvo thumbup.gif .Kaip siemet nežinau , bet nemanau kad kas pasikeitė. Man ten viena iš geriausių vietų , o jei vienai su vaikais tai išvis thumbup.gif , saugu ramu thumbup.gif Šeimininkė tikrai labai geranoriška. Patinka man ten...
Atsakyti
Mes porai naktų į Tomkuvą važiuosim ax.gif
Atsakyti
Erke , ar apie kempingą 'osupis ' kalbat? Jei taip , tai neapsigaukit kainuos tikrai brangiau - mes buvom ten.Už 1pernakvotą naktį sumonėjom 90lt , buvom 4 žmonės mašina ir palapinė . Lauko baldus palūžusius gavom , tik po ilgo ieškojimo doh.gif .Daugiau ten nevažiuosim schmoll.gif .
Atsakyti