Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

QUOTE(jjolanta @ 2010 07 19, 21:16)
Idomu butu suzinoti kokios kainos? Man iejus nieko nerodo  verysad.gif

uz nameli prase 100 lt,bet kai pasakem kad busim 6 paras tai isnuomavo uz 80 lt,,mano nuomone nedaug
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 07 20, 11:31)
Kodel neirengus vaikisku ciuozyklu, supyniu, karstykliu. Kaip graziai tvarkosi Venspilis.

biggrin.gif ventspilis savo laiku gavo riiiebiu finansiniu iplauku serija, tai buvo susije su tam tikrais niuansais, tai jie ne tik aiksteles vaikams irenge, bet ir prabangiausiom trinkelem visas gatves issigrinde cool.gif
O Sventoji ka - ar jus uz savo lesas tas supynes, karstykles pirksit? O gal savivaldybes darbuotojams pasiulysit? bigsmile.gif

O beje, kazkada buvom pakabine tokias paprastas supynes viesoje vaiku zaidimo aiksteleje Sventojoje, spekit, ar radom po menesio? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 20 liepos 2010 - 15:47
QUOTE(flight @ 2010 07 19, 23:17)
Keturiu-penkiu asmenu seimai 10 dienu su viskas iskaiciuota, bendra suma 3000 lt?  bigsmile.gif
Manau, uz tokia kaina nelabai iseitu ka rasti smile.gif

Juk 3000Lt būtų vien nuoma. O kur maistas, pramogos? Palyginimui: 10 dienų Turkijoje 2 suaugę + 1 aštuoniolikinė panelė (taigi, irgi suaugusi) + 2 pirmokai bachūrėliai birželio 13 - 22 d. kainavo 6500Lt. Niekuo rūpintis nereikėjo, tereikėjo šiek tiek pinigų suvenyrams.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 07 20, 18:15)
Juk 3000Lt būtų vien nuoma. O kur maistas, pramogos? Palyginimui: 10 dienų Turkijoje 2 suaugę + 1 aštuoniolikinė panelė (taigi, irgi suaugusi) + 2 pirmokai bachūrėliai birželio 13 - 22 d. kainavo 6500Lt. Niekuo rūpintis nereikėjo, tereikėjo šiek tiek pinigų suvenyrams.

Viskas iskaiciuota, ar tik pusryciai plius vakariene? g.gif
Sventojoje plius maistas kainuotu kokie 45oo (ir maziau, jei nuomojamas bustas su virtuvele), taigi, skirtumas yra...

Beje, kazkodel manau, kad tie, kurie gali sau leisti moketi 300 lt ir daugiau uz para kokioje Sventojoje, tikrai speja papoilsiauti ir turkijose, kretose, kanaruose ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 07 20, 19:06)
Sventojoje plius maistas kainuotu kokie 45oo (ir maziau, jei nuomojamas bustas su virtuvele), taigi, skirtumas yra...

Beje, kazkodel manau, kad tie, kurie gali sau leisti moketi 300 lt ir daugiau uz para kokioje Sventojoje, tikrai speja papoilsiauti ir turkijose, kretose, kanaruose ir t.t.  tongue.gif

Man tai Turkija ir Šventoji nelyginami dalykai.
Ką galima dar pamatyti Šventojoje be griuvėsių? Koks paslaugų ir pramogų lygis? tongue.gif
Atsakyti
Riebiu finansiniu iplauku gauna ir LT, tik lietuviai jas kitaip panaudoja. Gal ir idomu nusiprausti dviese po dusu ar is bliudo, laukti eileje prie lauko tualeto,sedeti ant sukezusios kedes prie fanerinio stalo, lietui lyjant, pastatyti puoda ,nes varva per stoga. Tokia atrakcija kainuoja 60 Lt. parai. Galima ir VICI poilsiavieteje ir be lovu miegoti(ant ciuziniu) uz solidzia kaina. O zole nupjauti ir geliu pasodinti, irengti vaikams zaidimu aikstele, bent elementaria tvarka padaryti nereikia dideliu investiciju. Idomu,kodel Palangoje Tiskeviciaus parko niekas nenuniokioja,neislupa plyteliu J.Basanaviciaus gatveje? Tarp kitko Sventojoje nesu maciusi patruliuojancios policijos. Turbut suvokia, kad sitokio ,,turto,, niekas neims. Tol kol bus mokanciu pinigus uz laukines salygas, tol niekas nebus tvarkomasi. Bankomatu isskyrus viena nera. Sakysit viena pavoge. Greitai ir sita islups. Kodel Palangoje ju nepavagia, juk ivairaus plauko vagisiu ten zymiai daugiau. Uztat policijos tikrai nemazai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 07 20, 19:06)

Viskas, mieloji mirksiukas.gif Net alkaguolis - kiek noriu, tiek geriu laugh.gif Poilsinė kelionė, ne pažintinė, bet čia ir kalbam apie poilsį mirksiukas.gif
O Šventojoj šią savaitę, kiek žinau, Raimundukas, tata ir Beausis su Steputė iš paskos vaidelensis.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 07 20, 19:32)
Riebiu finansiniu iplauku gauna ir LT, tik lietuviai jas kitaip panaudoja. Gal ir idomu nusiprausti dviese po dusu ar is bliudo, laukti eileje prie lauko tualeto,sedeti ant sukezusios kedes prie fanerinio stalo, lietui lyjant, pastatyti puoda ,nes varva per stoga. Tokia atrakcija kainuoja 60 Lt. parai. Galima ir VICI poilsiavieteje ir be lovu miegoti(ant ciuziniu) uz solidzia kaina. O zole nupjauti ir geliu pasodinti, irengti vaikams zaidimu aikstele, bent elementaria tvarka padaryti nereikia dideliu investiciju. Idomu,kodel Palangoje Tiskeviciaus parko niekas nenuniokioja,neislupa plyteliu J.Basanaviciaus gatveje? Tarp kitko Sventojoje nesu maciusi patruliuojancios policijos. Turbut suvokia, kad sitokio ,,turto,, niekas neims. Tol kol bus mokanciu pinigus uz laukines salygas, tol niekas nebus tvarkomasi. Bankomatu isskyrus viena nera. Sakysit viena pavoge. Greitai ir sita islups. Kodel Palangoje ju nepavagia, juk ivairaus plauko vagisiu ten zymiai daugiau. Uztat policijos tikrai nemazai.  verysad.gif

Sventoji priklauso Palangos savivaldybei, kuri visus gautus pinigus skiria Palangos tvarkymui. Sventoji negauna ne lito. schmoll.gif Palangos meras pareiske, kad geriau VIENAS miestas prestiziskai bus irengtas, nei du bet kaip doh.gif
Atsakyti
O sakykit gal kas zinot Monciskese kur butu imanoma nebrangiai apsistot g.gif norime laaabai ramaus poilsio blush2.gif Pernai buvom netoli invalidu draugijos tai zmoniu papludymyje labai daug buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2010 07 20, 19:23)
Man tai Turkija ir Šventoji nelyginami dalykai.
Ką galima dar pamatyti Šventojoje be griuvėsių? Koks paslaugų ir pramogų lygis? tongue.gif

Man asmeniskai butu smagu ir gera ilsetis pvz. Sventosios pakrasty ant juros kranto rastiniame name tik mano seimai, su aptvertu sklypu, suoleliais, supynem tik sau, vaizdais pro antro auksto langus tiesiai i jura ir tusciu tyliu papludimiu..As niekada to negaleciau palyginit su turistu pergrusta Turkija ir visom jos pop pramogelem, ir man nebutu gaila 300lt/para (jei tiek galeciau tam skirti), nes man istabu buti vienai, ne maseje, buti visiskai privaciai ir t.t..(net pasvajoju kada nors isigyti koki maza namuka toje vietoje, arba kokioje Pervalkoje.. wub.gif )

O kazkam gal nusispjaut i tuos tuscius pajurius ir rastu trobas, o kazkam gal norisi triuksmo ir zmoniuu, o kazkas gal neisivaizduoja atostogu be 'veiksmo, pramogu' ar all included serviso - viskas labai individualu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Donma @ 2010 07 20, 20:28)
O sakykit gal kas zinot Monciskese kur butu imanoma nebrangiai apsistot g.gif norime laaabai ramaus poilsio blush2.gif Pernai buvom netoli invalidu draugijos tai zmoniu papludymyje labai daug buvo doh.gif

Neigaliuju draugija ir yra Monciskese 4u.gif Ten gali buti zmoniu, nes yra keli kempingai aplinkui, bet vis tiek maziau nei Sventosios centre.Mes su dviraciais pavaziuojame dar toliau link Kunigiskiu puses, tai tuscia tuscia smile.gif Ramus poilsis, speju, galetu buti Kunigiskese....
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 07 20, 18:32)
Riebiu finansiniu iplauku gauna ir LT, tik lietuviai jas kitaip panaudoja. Gal ir idomu nusiprausti dviese po dusu ar is bliudo, laukti eileje prie lauko tualeto,sedeti ant sukezusios kedes prie fanerinio stalo, lietui lyjant, pastatyti puoda ,nes varva per stoga. Tokia atrakcija kainuoja 60 Lt. parai. Galima ir VICI poilsiavieteje ir be lovu miegoti(ant ciuziniu) uz solidzia kaina. O zole nupjauti ir geliu pasodinti, irengti vaikams zaidimu aikstele, bent elementaria tvarka padaryti nereikia dideliu investiciju. Idomu,kodel Palangoje Tiskeviciaus parko niekas nenuniokioja,neislupa plyteliu J.Basanaviciaus gatveje? Tarp kitko Sventojoje nesu maciusi patruliuojancios policijos. Turbut suvokia, kad sitokio ,,turto,, niekas neims. Tol kol bus mokanciu pinigus uz laukines salygas, tol niekas nebus tvarkomasi. Bankomatu isskyrus viena nera. Sakysit viena pavoge. Greitai ir sita islups. Kodel Palangoje ju nepavagia, juk ivairaus plauko vagisiu ten zymiai daugiau. Uztat policijos tikrai nemazai.  verysad.gif

buvom savaitėlę, beveik kasdien matydavau patruliuojančius policininkus...
o jei merginos jums ten TAIP NEPATINKA - nevažiuokit... kam važiuoti ir poto keikti???? jei jau Palanga gražiai sutvarkyta ar Turkija prie širdies - tai prašom... kaip jau kažkas rašė, pramogų mums apstu gimtajame mieste - kinai, teatrai, koncertai ir t.t. važiuojame pabūti prie jūros... o ir ne visur tie šiukšlynai, jei važiuojat pažiūrėti į šiukšles ar ieškot jūroje plaukiojančio š... tai tik tai ir matysit... niu gerai, ateinam į palūdimį, susirenkam "kancarus" ir sau pležinamės... pasikartosiu - yra daug kitų vietų kur galima poilsiauti jei Šventoji netenkina mirksiukas.gif o aš turiu ten nuvažiuoti į metus bent kartą, nes nuo vaikystės ten kasmet važiuojam... ir man mielas, savitas tas miestelis su visom savo šiukšlėm, aplūžusiais nameliais ir t.t. (o kur gyventi išsirenkame padoriau, nei sukežę nameliai, tikrai yra kur ir už priimtiną kainą).
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 07 20, 18:40)
Man asmeniskai butu smagu ir gera ilsetis pvz. Sventosios pakrasty ant juros kranto rastiniame name tik mano seimai, su aptvertu sklypu, suoleliais, supynem tik sau, vaizdais pro antro auksto langus tiesiai i jura ir tusciu tyliu papludimiu..As niekada to negaleciau palyginit su turistu pergrusta Turkija ir visom jos pop pramogelem,  ir man nebutu gaila 300lt/para (jei tiek galeciau tam skirti), nes man istabu buti vienai, ne maseje, buti visiskai privaciai ir t.t..(net pasvajoju kada nors isigyti koki maza namuka toje vietoje, arba kokioje Pervalkoje.. wub.gif )
O kazkam gal nusispjaut i tuos tuscius pajurius ir rastu trobas, o kazkam gal norisi triuksmo ir zmoniuu, o kazkas gal neisivaizduoja atostogu be 'veiksmo, pramogu' ar all included serviso - viskas labai individualu... smile.gif

drinks_cheers.gif butent viskas laaabai individualu ir visoms linkiu siais sunkesniais laikais paatostogauti taip kaip troksta ir isivaizduoja drinks_cheers.gif TO IR LINKIU VISOMS wub.gif palilseti graziai ir turiningai.
Man toks variantas su nameliu ant juros kranto irgi butu wub.gif bet neilgam blush2.gif (nors gal ir visai patiktu ilgiau ax.gif )mano budas toks nenuoramiskas blush2.gif biggrin.gif man reikia ir to
All inclusive,kai nebereikia galvoti apie buiti,nebereikia daryti valgyti,nebereikia kloti lovu,kai vaikai uzimti ir gauna tai ko troksta ir kalniuku ir siltos juros,baseinu ir dienines ir vakarines programos skirtas vaikuciams,kai vakare galime su MB iseiti cia pat viesbutyje pasisokti ar tiesiog parymoti ant juros kranto,kol vaikai saugiai miega ir tuo paciu kazka svecioje salyje pamatyti ir vaikams aisku parodyti(istorines ar izymias vietas)nors i kelias ekskurijas nuvykti ar paciam savarankiskai pakeliauti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2010 07 20, 17:06)
1.Viskas iskaiciuota, ar tik pusryciai plius vakariene? g.gif

2.Beje, kazkodel manau, kad tie, kurie gali sau leisti moketi 300 lt ir daugiau uz para kokioje Sventojoje, tikrai speja papoilsiauti ir turkijose, kretose, kanaruose ir t.t.  tongue.gif

1.taip siai dienai su AI yra pasiulymu uz 3000lt 4 iems(2 vaikai 2 saugue) i Egipta,Turkija,Kreta ir Ispanija maciau 3 zv ir maciau viena pasiulyma 4 zv.Bet cia dar ne paskutines minutes ir dabar pats sezono ikarstis sezono pradzioje ar einant i pabaiga galima gauti geresniu viesbuciu pigiau,nei per sezona mirksiukas.gif aerbapagaudyti last minute mirksiukas.gif
2.deja..per didele prabanga butu atostogauti ir LT ir uzsienyje unsure.gif bent jau musu seimai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 liepos 2010 - 20:54