QUOTE(flight @ 2010 07 20, 18:40)
Man asmeniskai butu smagu ir gera ilsetis pvz. Sventosios pakrasty ant juros kranto rastiniame name tik mano seimai, su aptvertu sklypu, suoleliais, supynem tik sau, vaizdais pro antro auksto langus tiesiai i jura ir tusciu tyliu papludimiu..As niekada to negaleciau palyginit su turistu pergrusta Turkija ir visom jos pop pramogelem, ir man nebutu gaila 300lt/para (jei tiek galeciau tam skirti), nes man istabu buti vienai, ne maseje, buti visiskai privaciai ir t.t..(net pasvajoju kada nors isigyti koki maza namuka toje vietoje, arba kokioje Pervalkoje..

)
O kazkam gal nusispjaut i tuos tuscius pajurius ir rastu trobas, o kazkam gal norisi triuksmo ir zmoniuu, o kazkas gal neisivaizduoja atostogu be 'veiksmo, pramogu' ar all included serviso - viskas labai individualu...

butent viskas laaabai individualu ir visoms linkiu siais sunkesniais laikais paatostogauti taip kaip troksta ir isivaizduoja

TO IR LINKIU VISOMS

palilseti graziai ir turiningai.
Man toks variantas su nameliu ant juros kranto irgi butu

bet neilgam

(nors gal ir visai patiktu ilgiau

)mano budas toks nenuoramiskas

man reikia ir to
All inclusive,kai nebereikia galvoti apie buiti,nebereikia daryti valgyti,nebereikia kloti lovu,kai vaikai uzimti ir gauna tai ko troksta ir kalniuku ir siltos juros,baseinu ir dienines ir vakarines programos skirtas vaikuciams,kai vakare galime su MB iseiti cia pat viesbutyje pasisokti ar tiesiog parymoti ant juros kranto,kol vaikai saugiai miega ir tuo paciu kazka svecioje salyje pamatyti ir vaikams aisku parodyti(istorines ar izymias vietas)nors i kelias ekskurijas nuvykti ar paciam savarankiskai pakeliauti
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2010 07 20, 17:06)
1.Viskas iskaiciuota, ar tik pusryciai plius vakariene?
Sventojoje plius maistas kainuotu kokie 45oo (ir maziau, jei nuomojamas bustas su virtuvele), taigi, skirtumas yra...
2.Beje, kazkodel manau, kad tie, kurie gali sau leisti moketi 300 lt ir daugiau uz para kokioje Sventojoje, tikrai speja papoilsiauti ir turkijose, kretose, kanaruose ir t.t.
1.taip siai dienai su AI yra pasiulymu uz 3000lt 4 iems(2 vaikai 2 saugue) i Egipta,Turkija,Kreta ir Ispanija maciau 3 zv ir maciau viena pasiulyma 4 zv.Bet cia dar ne paskutines minutes ir dabar pats sezono ikarstis sezono pradzioje ar einant i pabaiga galima gauti geresniu viesbuciu pigiau,nei per sezona

aerbapagaudyti last minute
2.deja..per didele prabanga butu atostogauti ir LT ir uzsienyje

bent jau musu seimai