Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

gal kuri gali aiskiau parasyti,kur randasi tas eziuku takas vaikams?gal dar kokiu pramogu radote vaikams?
Atsakyti
"eziuku" takas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regyte: 28 liepos 2010 - 19:47
Sveikos mergaitės, nu va gryžom ir mes su šeimyna sekmadienį iš Šventosios. Buvo super thumbup.gif Gyvenom Elektrono namukuose,tulikai,dušas ir virtuvė renovuoti,viskas gerai,namukas irgi padorus,ėmėm trivieti,nes dar važiavo sesuo,tik po antradienio pasideginimo teko klotis ant žemės lovą,nes negalėjau net prisiliesti,dar dabar visą odą niežti. Kas dėl namukų,tai nusprendėm jei dar tektų važiuoti tai tikrai rinkčiausi šiuos namukus. Su vaikais šeimų pilna buvo ir su lėliukais ir su didesniais,namuke praktiškai nebųdavome,atsivežėme stalą kelioninį kėdžių žvejybinių ir tiesiog gyvenom lauke,vakarais taip smagu būdavo nes iš Galeros puikiai muzika girdėjosi,kad net niekur eiti nereikėjo. Savaitė tai superinė buvo ir visai nereikėjo jokių patogumų,teliko nei kiek nepasiilgau. Valgėm London bistro valgykloje,maistas normalus ir kaina gera,ragavom bebro blyninės blynus(labai patiko),šeštadienį žmonių tai eina sau,girdėjau,kad daugiau nei Palangoje,pirmą kartą tiek mačiau žmonių Šventojoje. Nu vienu žodžiu pailsėjau smagiai...
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 07 29, 12:44)
Sveikos mergaitės, nu va gryžom ir mes su šeimyna sekmadienį iš Šventosios. Buvo super thumbup.gif  Gyvenom Elektrono namukuose,tulikai,dušas ir virtuvė renovuoti,viskas gerai,namukas irgi padorus,ėmėm trivieti,nes dar važiavo sesuo,tik po antradienio pasideginimo teko klotis ant žemės lovą,nes negalėjau net prisiliesti,dar dabar visą odą niežti. Kas dėl namukų,tai nusprendėm jei dar tektų važiuoti tai tikrai rinkčiausi šiuos namukus. Su vaikais šeimų pilna buvo ir su lėliukais ir su didesniais,namuke praktiškai nebųdavome,atsivežėme stalą kelioninį kėdžių žvejybinių ir tiesiog gyvenom lauke,vakarais taip smagu būdavo nes iš Galeros puikiai muzika girdėjosi,kad net niekur eiti nereikėjo. Savaitė tai superinė buvo ir visai nereikėjo jokių patogumų,teliko nei kiek nepasiilgau. Valgėm London bistro valgykloje,maistas normalus ir kaina gera,ragavom bebro blyninės blynus(labai patiko),šeštadienį žmonių tai eina sau,girdėjau,kad daugiau nei Palangoje,pirmą kartą tiek mačiau žmonių Šventojoje. Nu vienu žodžiu pailsėjau smagiai...

O kiek mokejote uz para Elektrono nameliuose? Man jie irgi patiko kai vaikstinejom ax.gif O viduje indai, saldytuvas, dar kas nors yra? Papasakokite placiau 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, Emilyte, skaityti apie šaunias atostogas, o tai jau vienu metu buvau išsigandusi.....
Aš jau esu užsisakiusi kambarį, bet draugė paprašė padėti susirasti, tai domina kaina to namuko arba 1 asmeniui, kur jūs gyvenote. Tualetas ir virtuvė bendri, kažkur toliau eiti reikia?
Atsakyti
Elektrone tai keturviečiai namukai toliau,bet va mums papuolė labai arti to bendro pastato.
Matot gal aš nesu labai išranki ir gal dėl to man atostogos praėjo gerai,man nei tie žmonės trukdė ir maistas papuolė iškepęs ir prie jūros jokie vabalai nepuolė,tik vakarais prie namuko šiek tiek uodai erzino. Gerą vietą susiradom pležintis,vaikui labai geras krantas ir žmonių grūsties labai didelės nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 07 29, 13:59)
O kiek mokejote uz para Elektrono nameliuose? Man jie irgi patiko kai vaikstinejom ax.gif O viduje indai, saldytuvas, dar kas nors yra? Papasakokite placiau 4u.gif

Už trivietį 60lt parai,norėjo 85lt,bet ten reikia derėtis,nes kaina priklauso nuo laiko kiek būsit. Buvo šaldytuvas,beje naujas o ne tarybinis,trys lekštės paprastos,keturios šakutės,trys stiklinės. Bet mes vežėmės viską savo,tai naudojom tik jų stiklines ir šakutes,nes pritrūkom kai turėjom svečių.
Papildyta:
Nu šiaip ir aš pasinervinu dėl smulkmenu,bet kažkaip šį kartą buvau gerai nusiteikus,tai niekas man baisiai neatrodė,nors aišku neatrodė tas namuko vidus kaip liuksiškos klasės viešbučio kambarys,bet pagalvojom kiek mes jame būsim,tai neėmėm į galvą dėl niekniekių. Viskas yra gerai,svarbiausias atostogų receptas gera nuotaika+ geras oras-tada išeina nuostabios atostogos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 07 29, 14:13)
Elektrone tai keturviečiai namukai toliau,bet va mums papuolė labai arti to bendro pastato.
Matot gal aš nesu labai išranki ir gal dėl to man atostogos praėjo gerai,man nei tie žmonės trukdė ir maistas papuolė iškepęs ir prie jūros jokie vabalai nepuolė,tik vakarais prie namuko šiek tiek uodai erzino. Gerą vietą susiradom pležintis,vaikui labai geras krantas ir žmonių grūsties labai didelės nebuvo.

Vakarojant prisiskinkit berzo saku,uodai nepuola,isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
Mes atostogavome Kursiu kaime ,labai faini poilsio namai,bet pati Sventoji tai nuvyle.Kaip buvo pries 10 metu taip ir liko tik dar labaiu viskas nutriuse.
Atsakyti
Na ir mes savaitgalį buvom Šventojoje, nors nesu labai išranki, bet labai nusivyliau namuku, už kurį beje ryškiai permokėjom (150Lt)vienai parai (4suaugę ir du maži vaikai). Nors ir arti buvo jūros (jūros gatvėje prie vandens bokšto) Nusiprauti tik lauke ir tai pruskretusios kriauklės, o į lauko toletą net kojos nekelk, nes toks kvapelis.... Na dar kartą įsitikinau kad lietuvia moka tik pinigus nulupt, o kad suteikt normalias gyvenimo sąlygas tai . Bet šią kelionę atpirko poilsis Ventspilio kempinge kur viskas blizga, ir kur pasirūpinta poilsiatojais. Ne veltui lietuviai būriais ten plaukia sumoki mažesnius pinigėlius, o gyvenimo sąlygos tai superinės. Visur švaru, tvarkinga
Atsakyti
Na mes irgi jau po atostogų pajūryje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tik visoki vabalai puolė , ypač važinėjant dviračių taku . Šeštadienį , kaip tyčia , naktį nuėjom prie jūros pasigrožėti bangomis , tai pataikėm tuo laiku , kai šaudė fejerverkai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik kitą dieną sužinojom , kad buvo žvejų šventė blush2.gif .Gal todėl ir žmonių tiek daug buvo....
Atsakyti
Sveikutės, gal kas žinot ka nors apie poilsio namus Mokyklos g. 28. Pasidalinkit įspūdžiais.
Atsakyti