Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (6 tema)

QUOTE(Jolka20 @ 2010 07 01, 19:46)
Na baltos patalynės tikrai neprireiks nes važiuosiu ten tik vienai dienai biggrin.gif

Tai dar pinigu biski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2010 07 01, 13:04)
o ten tam namelyje dusas yra?kiek zmoniu gali asistosti?p

na dėl dušo tai yra, tik va tiksliai nežinau ar bendras ar ne. Manau už tokią kainą bus bendras, bet jei brangesnį imti namuką tai bus atskiras. Dėl žmonių - tai mes busime 5-iese, bet užsisakėme keturvietį. Tiksliai žinokite nelabai ką ir žinau. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

nežinau ar jau buvo tokia nuoroda, liepos pabaigoj mes važiuosime čia.
http://www_alio_lt/l...ID14550613.html

Beje nuo rugpjūčio ten bus akcija, namelis -95Lt. thumbup.gif

man atrodo, jog nėra brangu....
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinote konkreciu kempingu adresiuku Sventojoje? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Kas buvote "Paulinoje"?Parasykit kaip ten?Kuriam aukste geriau uzsisakyti kambari?Labai mazai atsiliepimu radau apie siuos poilsio namus.
Atsakyti
QUOTE(Undinele 31 @ 2010 07 01, 10:38)
Kal kas galite pasiulyti nameli sventojoje 6 suaugusiems , 2 vaikams 7-11 metu ir maziausiam poilsiautojui 5men. nes jau nusivariau beieskodama. pasiulykite prasu ka nors, nes taip norisi pabegti is miesto, o kad visi tilptume sunku rasti nes vietu maza, norime isvykti nuo liepos 25.

Siemet vaziuoju cia poilsis pas Vytauta, as ir du vaikai, mazajam tik pusantru, o va didziajai jau 11 ant nosies, tai suzavejo atrakcijos kieme, na kiemas labai svarbu su vaikais, nes gi nesitrinsi visas dienas pliaze arba mieste, maniskius nors jau reikia ir pamaitint zmoniskai, ne kavinej, ir miegelis mazajam svarbu, o man tai svarbiausia ramybe 4u.gif

Pernai apsisitojome va sicia rastiniai nameliai Sventojoje, tai tikrai labai viskas liuks ir buvo, namukai nauji, svaru, grazu, virtuvele, indai, dusas, viskas vietoje, tam paciam namely, kieme supynes vaikams, tai ir didesni vaikai turejo uzsiemimo, tik gal iki pagrindinio pliazo tolokai, man buvo aktualu, nes ten geriausias nuvaziavimas su vezimu, ilgiausias tas takelis, nes pacios zinot vezima gana sunku tempt per kopas, tad siemet rinkomes arteliau juros is karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 02 liepos 2010 - 14:02
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 07 02, 08:22)
Sveiki,

O kokioje cia vietoje, kokia gatve?
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2010 07 02, 08:22)
Sveiki,

Tikrai nera brangu ir gana tvarkinga thumbup.gif Taciau ,manau,gana toli iki juros,jei su dviraciu 15min g.gif Cia tikriausiai arciau Latvijos,Liepojos pl?
Atsakyti
Na aš tai ir radau tą vieną minusą, jog truputį tolokai nuo jūros. Tik kas labai patiko, jeigu netyčia oras nenusisektų, tai butų kom užsiimti ir čia, ypatingai kai važiuoji su vaikais. O kaip mano draugė sako, pasivaikščiuoti sveika, o blogiausiu atveju ir mašina pavažiuosim...
Be to norėjosi man ramesnės vietelės, kur butų mažiau žmonių. Važiuosim mes liepos pab. Tai gryžusi parašysiu kaip ten kas ir kaip. Juk nuotraukos visada geriausios sudėtos, natūroj tik nuvažiavęs pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(AusrineR @ 2010 06 30, 20:44)
Šį savaitgalį rezervavau 4 vietas šioje vietoje
http://www.skelbkime...oje-966364.html . Gal kas buvote? Iš nuotraukų atrodo pakankamai gražiai, kai už tokią kainą, bet įdomu ar realybėje taip? Pasidalinkite savo patirtimi. smile.gif

čia dvi stovyklavietės.
tos kur melsvos spalvos tai kaip čia pasakius - maža virtuvytė ir vanduo - lauke, bet nameliai - normalūs, nesulūžę bent devil.gif: tualetas - biotualetai, tai jeigu 'kolegos" pasitaikys normalūs, tai viskas tvarkoje.
kiemo viduje dar yra treileriai. kiemas žvyruotas, bet mažokas. mumi pasitaikė porą dienų "šeimyninės dienos", tai trys kompanijos vaikų sunkiai sutilpo - vyriausieji - badmintonas, vidurinėliai - kvadratas, mažėliai - su smėlio kastuvėliais ir mažais kamuoliukais. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na vat ir mes vakar grįžome iš Šventosios wub.gif wub.gif buvome visą savaitę, oras fantastinis wub.gif vacation4.gif vacation1.gif net nesitikėjo kad lietuvoje prie jūros esame bigsmile.gif Kaip jau minėjau, apsistojome ten pat kaip ir pernai "Limetoje" Buvome trys suaugę ir vaikas(13m.), kambaryje buvo dvi viengulės lovos ir viena sofa-lova, mokėjome 80lt parai 4u.gif kaip jau rašiau viskas ten tvarkinga ir svarbiausia arti jūra, tik santechnika senoka. Bet kiekviename kambaryje yra šaldytuvas, ir tualetas su dušu. Taip pat yra bendra virtuvėlė(bet iki jos mes taip ir nenuėjome doh.gif nes kažkaip nereikėjo g.gif ) Palyginimui pasakysiu, kad per šias šventines dienas viena pora su vaiku (8metų) už kambarį mokėjo 90lt... Tad kas liečia kainas reikia skambintis ir kalbėti 4u.gif
foto kambario įkelsiu vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dabar Sventojoje, kol kas silta, zmoniu daaaaug. Prie ivaziavimo i Palanga buvo kokie keturi siulantys nuomotis, prie Sventosios - ne vieno, panasu, kad viskas uzkista. Kavinese eiles, Cento parduotuvej viskas ispirkta (duonos JOKIOS nebuvo doh.gif ), musu pakrastely kaip visada ramu, tyku wub.gif , o centre - triuksmas, spustys grustys...Na, tikiuosi, po keliu dienu surmulys bent kiek aprims...
Atsakyti