Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 08 30, 13:54)
aha, diržiukai man nepatiko. o manevringumas ir kt. labai patiko, dabar vėl mąstau apie x-landerį

o man kaip tik patinka,kad su dirziukais reguliuojasi,galima padaryti kiek reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 30, 22:43)
o man kaip tik patinka,kad su dirziukais reguliuojasi,galima padaryti kiek reikia thumbup.gif

drinks_cheers.gif

o del buomelio, tai jei jis zemiau butu, manau, vaikas persiverstu unsure.gif tada dar tikrai reiketu dirzus papildomai sekti, o dabar mes ju nenaudojom ir nenaudojam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 08 31, 13:12)
drinks_cheers.gif

o del buomelio, tai jei jis zemiau butu, manau, vaikas persiverstu  unsure.gif tada dar tikrai reiketu dirzus papildomai sekti, o dabar mes ju nenaudojom ir nenaudojam cool.gif

Bet manau, ar taip ar taip, dirzus vistiek reikia segti, nes tada vaikas pro apacia isslys lauk. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 31, 18:34)
Bet manau, ar taip ar taip, dirzus vistiek reikia segti, nes tada vaikas pro apacia isslys lauk.  g.gif

taigi yra per tarpkoji prisegimas prie buomelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 08 31, 20:28)
taigi yra per tarpkoji prisegimas prie buomelio  mirksiukas.gif

Tai tas "skirtukas" yra, kur prisisega prie buomelio ir tarp kojyciu? g.gif As kazkaip jo nepastebejau, maniau, kad tik dirzai yra ir tiek. g.gif
Uzsisakem mes nauja X-LANDER XA'10 matysim, kokie pirmi ispudziai kai atves. ax.gif Jei nepatiks, sakiau, grazinsiu atgal. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 02, 17:12)
Tai tas "skirtukas" yra, kur prisisega prie buomelio ir tarp kojyciu?  g.gif  As kazkaip jo nepastebejau, maniau, kad tik dirzai yra ir tiek.  g.gif

yra yra mirksiukas.gif uz tai dirzais ir netvarstau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 09 02, 22:35)
yra yra  mirksiukas.gif uz tai dirzais ir netvarstau  cool.gif

aaa, na tada kitas reikalas...aisku, tada dirzu nereikia segti. irnesakyk.gif Taip mano mazyliui kur kas labiau patinka sedeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 02, 17:12)
Tai tas "skirtukas" yra, kur prisisega prie buomelio ir tarp kojyciu?  g.gif  As kazkaip jo nepastebejau, maniau, kad tik dirzai yra ir tiek.  g.gif
Uzsisakem mes nauja X-LANDER XA'10 matysim, kokie pirmi ispudziai kai atves.  ax.gif  Jei nepatiks, sakiau, grazinsiu atgal.   cool.gif

Jei ne paslaptis is kur uzsisakete, kokia kaina? ax.gif as vis renkuosi renkuosi, jau pasimetusi nuo tu vezimu gausybes, bet visgi manau liksiu prie x landerio, man jis atrodo geras ir drauges giria g.gif O jus maciau turejote ir Tako jumper vezimuka ar ne? kaip jis jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 03 rugsėjo 2010 - 09:40
QUOTE(rasabraske @ 2010 09 03, 09:38)
Jei ne paslaptis is kur uzsisakete, kokia kaina? ax.gif  as vis renkuosi renkuosi, jau pasimetusi nuo tu vezimu gausybes, bet visgi manau liksiu prie x landerio, man jis atrodo geras ir drauges giria g.gif O jus maciau turejote ir Tako jumper vezimuka ar ne? kaip jis jums?

Mes uzsisakem tik sportine dali su rankine, tai gavosi 1029lt. Rinkausi rinkausi, niekaip negaliu issirinkti, tai tas negerai, tai anas negerai...X-landerio ne labai norejau, nes nei sportine dali dedasi i abi puses, nei rankena verciasi, bet ka darysi, kad kiekvienam vezime vis kas nors man nepatinka, tai ir pasilikau ties X-landeriu. ax.gif Matysim, kai ji pristatysi, kokie tie ispudziai bus, ar galesiu girti, ar ne. biggrin.gif
Taip, turejom ir Tako Jumper X. Man sis vezimelis liuksiskas buvo, ypac ziema. Minkstai vaziuoja, nekrato, gera amortizacija ir pan. Bet laikas buvo pereiti prie sportinuko, o lopsi be "darbo" buvo gaila laikyt, manem apdulkes ir kur padeti reiks galvoti, todel ir pardavem.
Atsakyti
va pas mane kambary jau kuri laika stovi xlander xa10 bet visdar neisbandytas,bet jau greit bandysim thumbup.gif del lopsio,tai jis man neatrodo mazas schmoll.gif 75cm viduj manau normaliai,bbc windoo mazesnis ir isvezioja mamos g.gif su pirmu turejau 77 cm lipsi tai 7 men isveziojau nors didzkis mano sunus buvo thumbup.gif na ziuresim kaip cia bus... kolkas patenkita as juo-na isvaizda ir kiek namie stumdziau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos x landeriu vairuotojos biggrin.gif

norejau paklausti gal jau kalbejot tad nesupykit ax.gif ar XA`09 telpa i sena lifta? jei netelpa tai gal nuemus viena rata telpa? ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat issirinkom x-landeri. Bet su Maxi Cosi kedute. Reikia adapteriu. Patarkit, kur ju ieskot?
Atsakyti