Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Rasasum @ 2010 09 17, 18:43)
Gal žinote, kur būtų galima pigiau įsigyti Xlander Xa 2010 metų? Ar Lenkijoje ar LT turguose? Gal kas domėjosi ir pasidalintų patirtimi?
Beje, domėjausi Gariūnuose, tai kaina siūle apie 1600 3 in 1 dalių. O parduotuvėje gali įsigyti už 1700 Lt. Tai nematau labai didelio skirtumo.

Skirtumas toks, kad garantine prieziura Gariunuose nebus labai kokybiska, o tiksliau - jos nebus! Veza jie is lenkijos. Gal urmu perkant ir pigiau butu, bet vieno is lenkijos neapsimoka - kaina ta pati, jei pirksit parduotuveje.
Man rodos Vilniuje Vaikutyje (kur laisves prospekte) kazkas apie 1550lt 3 dalys kainuoja, bet vaziuokle tai plati doh.gif O gal ir ne 2010 dar...
Atsakyti
Nesusilaikysiu ir as nepagyrus sito vezimuko smile.gif
Turim 2008 metu modeliuka su platesne vaziuokle bet liftu nesinaudojam tai minusu jokiu nepajutom tongue.gif
Lopsys mums visai tiktu ir dabar dar bet jau dukryte nori viska matyt thumbup.gif jis tikrai nera per siauras kaip kazkas cia rase wink.gif
Yra viena beda viena rata vis nuleidzia bet cia ne modelio trukuma stiesiog tongue.gif Na ir trys ratai nera labai praktiski turint omeny kad gali apvirsti tongue.gif
Sportine dalis labai patogi smile.gif
Kedute irgi nebloga tik jau baigiam isaugti doh.gif
Zodziu rinkausi sita vezimuka nes patiko isvaizda pirmiausia bet nesigailiu ir del tu keliu smulkmenisku trukumu wink.gif
Na sunkokas aisku ir amortizacija nera labai minksta bet stabilius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 23 rugsėjo 2010 - 12:46
QUOTE(ameliux @ 2010 09 22, 09:54)
Yra viena beda viena rata vis nuleidzia bet cia ne modelio trukuma stiesiog tongue.gif Na ir trys ratai nera labai praktiski turint omeny kad gali apvirsti tongue.gif

doh.gif o tai jus bent bandet apverst trirati ant sono kad skelidziat propagandas kad jis nepraktiskas ir kad jis virsta ant sono????
isvazinejau metus su triraciu ir ne karto nesugebejau apverst. nesuprantu per kuria puse jus isivaizduojat kad jis turetu virst? juk ten svorio centrai isskaiciuoti ir tikrai jis nuo maziausio pakrypimo nevirsta kaip isivazduojate.
esu tuscia vezima bandzius apverst bedraskydama specialiai ant sono tai reikejo gerokai pavargt ir ziauriai daug jegos idet
tai geribiamoji visu pirma balbatuodama kad jis greit virsta ir kad jis nepraktiskas pastumdykit ji, panaudokit o tik po to rasykit ka jis gali o ko ne
Atsakyti
QUOTE(Rasasum @ 2010 09 18, 04:43)
Gal žinote, kur būtų galima pigiau įsigyti Xlander Xa 2010 metų? Ar Lenkijoje ar LT turguose? Gal kas domėjosi ir pasidalintų patirtimi?
Beje, domėjausi Gariūnuose, tai kaina siūle apie 1600 3 in 1 dalių. O parduotuvėje gali įsigyti už 1700 Lt. Tai nematau labai didelio skirtumo.

www.vaikams.eu sio vezimo dvieju daliu kaina dar praita savaite buvo 1250 lt, dabar jau 1299 lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 23 rugsėjo 2010 - 09:10
QUOTE(inieska @ 2010 09 22, 21:15)
doh.gif  o tai jus bent bandet apverst trirati ant sono kad skelidziat propagandas kad jis nepraktiskas ir kad jis virsta ant sono????
isvazinejau metus su triraciu ir ne karto nesugebejau apverst. nesuprantu per kuria puse jus isivaizduojat kad jis turetu virst? juk ten svorio centrai isskaiciuoti ir tikrai jis nuo maziausio pakrypimo nevirsta kaip isivazduojate.
esu tuscia vezima bandzius apverst bedraskydama specialiai ant sono tai reikejo gerokai pavargt ir ziauriai daug jegos idet
tai geribiamoji visu pirma balbatuodama kad jis greit virsta ir kad jis nepraktiskas pastumdykit ji, panaudokit o tik po to rasykit ka jis gali o ko ne

Kam cia tas pyktis???
As asmeniskai esu su ne vienu vezimeliu pardaveju kalbejusi del triraciu, tai jie man ta pati pasake, kad jie yra ne tokie stabilus kaip keturraciai. Jie patys pardavineja triracius, bet kazkodel isdrysta pasakyti, kad yra taip ir anaip. O Jus tiek isizeidet, atrodo, kad cia Jums asmeniskai tas postas butu skirtas. biggrin.gif
Pardavejai sake, kad trirati kur kas sunkiau uzkelti ant bortuku, nes tada svori laiko ne du, o vienas ratas, tai kur kas nestabiliau. Zodziu ir dar ivairiu niuansiu ten yra. Bet jei kam patinka triraciai, tai ir naudokit i sveikata, juk niekas neliepia keisti i keturrati vezima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 23, 11:12)
Kam cia tas pyktis???
As asmeniskai esu su ne vienu vezimeliu pardaveju kalbejusi del triraciu, tai jie man ta pati pasake, kad jie yra ne tokie stabilus kaip keturraciai. Jie patys pardavineja triracius, bet kazkodel isdrysta pasakyti, kad yra taip ir anaip. O Jus tiek isizeidet, atrodo, kad cia Jums asmeniskai tas postas butu skirtas.  biggrin.gif
Pardavejai sake, kad trirati kur kas sunkiau uzkelti ant bortuku, nes tada svori laiko ne du, o vienas ratas, tai kur kas nestabiliau. Zodziu ir dar ivairiu niuansiu ten yra. Bet jei kam patinka triraciai, tai ir naudokit i sveikata, juk niekas neliepia keisti i keturrati vezima.  smile.gif

pikta kai zmogus nenaudojes daigto apie ji raso kaip zinodamas viska
jau sakau naudojau ta vezima metus nebuvo bedu nei su uzlipimu nulipimu ant borto nei griuvimo kazkokio
o ka pardavejai sako cia ir vel paremta labiau simpatijomis - as pardavineciau vezimus sakyciau kad triratis milijona kart geresnis nei keturratis tongue.gif
o del patikimo ir naudojimo taip ir gaunasi kad zmogus (gi busimos mamos ir taip pilnos visokiu dvejoniu del daigteliu busimam kudikeliui) dvejoja pirkt ar ne toki vezima prisiskaito sapalioniu kad jie virsta ir persigalvoja - esu ne karta tokiu variantu girdejus.
ir dar karta paklausiu per kuria vieta jie nestabilus????? argumentuokite prasau savo pasakyma smile.gif
taip kad brangiosios nenaudojot vezimo apie ji ir nerasykit ir nekalidinkit su tokiais pasakymais kaip "girdejau kad jis nestabilus" girdet yra viena o vartot kas kita tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 09 23, 10:19)
pikta kai zmogus nenaudojes daigto apie ji raso kaip zinodamas viska
jau sakau naudojau ta vezima metus nebuvo bedu nei su uzlipimu nulipimu ant borto nei griuvimo kazkokio
o ka pardavejai sako cia ir vel paremta labiau simpatijomis - as pardavineciau vezimus sakyciau kad triratis milijona kart geresnis nei keturratis tongue.gif
o del patikimo ir naudojimo taip ir gaunasi kad zmogus (gi busimos mamos ir taip pilnos visokiu dvejoniu del daigteliu busimam kudikeliui) dvejoja pirkt ar ne toki vezima prisiskaito sapalioniu kad jie virsta ir persigalvoja - esu ne karta tokiu variantu girdejus.
ir dar karta paklausiu per kuria vieta jie nestabilus????? argumentuokite prasau savo pasakyma smile.gif
taip kad brangiosios nenaudojot vezimo apie ji ir nerasykit ir nekalidinkit su tokiais pasakymais kaip "girdejau kad jis nestabilus" girdet yra viena o vartot kas kita tongue.gif

Na, manau, pardavejas ant savo parduodamos prekes tikrai nesakytu, kad jis ne stabilus, juk jam tai nenaudinga Kiekvienas nori parduoti savo prekes. Bet va, pasako ir jokiu "agoniju" nebuna. smile.gif
As triracio neturejau, bet stumdziau ne viena, bent jau man jis "nelipo". Priekyje vienas esantis ratas man nepatikimai atrodo. Todel ir X-landeri XA'10 uzsisakem butent keturrati. smile.gif Argumentas ir yra tas nestabilus, kadangi jau taip kalba net pardavejai, tai jau meginti su savo vaiku net nenoreciau. schmoll.gif O kam patinka, tas ir perka triracius ir su jais vazinejasi. Cia skonio ir supratimo reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pardavejai taip sako, visada paklauskit ar jis turi vaiku ir ar savo vaikus veziojo su triraciu. Pastumdyti po parduotuve ir nuspresti, kad nestabilu, tikra nesamone. O kiek "labai protingu " konsultantu tose parduotuvese dirba, kurie net nezino kaip ju preke vadinas ar kokias funkcijas turi, tai apie ka su jais ten is viso kalbet... doh.gif
Nesamone del nestabilumo, jei tai gerai padarytas vezimas. Aisku buna ir nestabiliu, kurie virsta, bet labai daug ir keturraciu verciasi atgal pakabinus ant rankenos nesunkia rankine, bet tai nereiskia, kad visi tokie.
Vezinau as savo vaika su triraciu (nors ir ne x-landeriu), isdrysau nusipirkti, nors irgi buvau prisiskaicius tokiu nesamoniu. Galiu pasakyt triraciai yra super vezimeliai, manevringi, lengvai valdomi ir nevirstantys biggrin.gif
Atsakyti
cia turbut daugiausia lemia skonio reikalas, nes jei daiktas labai patinka, tarsi ir uzmerkiamos akys pries minusiukus, trukumus ir t.t.. Aisku, nekalbu apie rimtus trukumus 4u.gif
Man asmeniskai triraciai - siaubingi vezimai, todel niekas manes neitikins, kad jie manevringesni, patikimesni, patogesni, nei musiskis XA ax.gif cool.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 09 23, 11:34)
Kai pardavejai taip sako, visada paklauskit ar jis turi vaiku ir ar savo vaikus veziojo su triraciu. Pastumdyti po parduotuve ir nuspresti, kad nestabilu, tikra nesamone. O kiek "labai protingu " konsultantu tose parduotuvese dirba, kurie net nezino kaip ju preke vadinas ar kokias funkcijas turi, tai apie ka su jais ten is viso kalbet... doh.gif 
Nesamone del nestabilumo, jei tai gerai padarytas vezimas. Aisku buna ir nestabiliu, kurie virsta, bet labai daug ir keturraciu verciasi atgal pakabinus ant rankenos nesunkia rankine, bet tai nereiskia, kad visi tokie.
Vezinau as savo vaika su triraciu (nors ir ne x-landeriu), isdrysau nusipirkti, nors irgi buvau prisiskaicius tokiu nesamoniu. Galiu pasakyt triraciai yra super vezimeliai, manevringi, lengvai valdomi ir nevirstantys  biggrin.gif

Na, kad butent ta seima, kuri uzsiima nauju ir devetu vezimeliu prekyba augina 2 princeses ir tikrai jie patys isbande tuos vezimelius. Todel man ta mama ir nepatare pirkti triracio vezimelio. tongue.gif Aisku, jei buciau "uzsigeidusi" ir butu labai man jie patike, tai buciau gal ir nekreipusi demesio i tas kalbas, bet kada dideliu simpatiju triraciams nejauciu, tai uzteko neigiamos nuomones ir is vis "atsokau" nuo triraciu.
Na, bet cia skonio reikalas, kam su kokiu vezimeliu vazinet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 23 rugsėjo 2010 - 20:13
QUOTE(vasarė @ 2010 08 31, 21:28)
taigi yra per tarpkoji prisegimas prie buomelio  mirksiukas.gif

Hmmm... g.gif o kuriu metu modeliuka turit? Mes naudojam `09 metu, tai tarpukojis tirkai prie buomo nesisega... Prie tarpukojo dirziuko segas "petnesu" dirzai, o buomas lieka laisvas... va kaip cia matosi http://www.0-3.lt/go...m,;galPicId,420
Atsakyti