Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(rasabraske @ 2010 07 14, 14:52)
Ok perklausiu si sekmadieni turetumem vel vaziuoti, tai butinai issiklausinesiu smulkiai 4u.gif  siaip atrode kad siaura vaziuokle, o spalvas reikia uzsisakyti ir atves kokia noresite 4u.gif

gal jie kokius kontaktus duotu, nes vaziuoti i turgu tam kad uzsisakyt spalva lievokai tiek km rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 07 14, 15:06)
gal jie kokius kontaktus duotu, nes vaziuoti i turgu tam kad uzsisakyt spalva lievokai tiek km  rolleyes.gif

ok paklausiu, bet man atrodo kad cia tie patys kur jus minejote, nes jie sake kad pardavineja ir klp 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Di8 @ 2010 07 14, 13:40)
Sveikutės  4u.gif

susidomėjau ir aš šiuo vežimuku  bigsmile.gif , norėčiau paklausti koks vidinis plotis ir ilgis lopšiuko? Natūroje vežimuko nemačiau ir nečiupinėjau  blush2.gif , ar minkštai važiuoja? Ar užtektų lopšiuko pusei metų  g.gif , mano mažylis turėtų gimti prieš pat žiemą ax.gif

Mano irgi bus gruodinukas, nusprendziau kad sitas vezimukas mums bus pats paciausias, drauge turi tai as apsiziurejau, apsiciupinejau 4u.gif
Papildyta:
Dar ka pagalvojau, kitose temose maciau mergaites kooperuojasi ir perka vezimus kartu, nes imant didesni kieki, pardavejai pritaiko didesne nuolaida, gal ir mes ka nors susiorganizuotume g.gif ?
Atsakyti
Idomu, o kaip turguj su garantija?... Neklausete? Siaip, kaip pirkom lenkiska Anmar pries kelis metus, tai dave metus laiko garantija.
Atsakyti
QUOTE(Jenta7 @ 2010 07 15, 13:25)
Idomu, o kaip turguj su garantija?... Neklausete? Siaip, kaip pirkom lenkiska Anmar pries kelis metus, tai dave metus laiko garantija.

Nepaklausiau, bet man rodos duoda g.gif na mergaites surasykit visus klausimus, vaziuosim sekmadieni i rietava, viska isklausinesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 07 15, 13:32)
Nepaklausiau, bet man rodos duoda g.gif  na mergaites surasykit visus klausimus, vaziuosim sekmadieni i rietava, viska isklausinesiu thumbup.gif

* kokia kaina uz 3 dalis XA 2010 metu laidos?
** ar yra siauru vaziuokliu?
***ar suteikia garantija, jei taip, kuriam laikui?
****kokiomis spalvomis prekiauja?
***** pardaveju kontaktai

mano turbut tiek 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 07 15, 13:32)
Nepaklausiau, bet man rodos duoda g.gif  na mergaites surasykit visus klausimus, vaziuosim sekmadieni i rietava, viska isklausinesiu thumbup.gif

Kokia kaina už 2 dalis XA 2010 metų ( lopšiuko ir sportinės dalies) ar duoda priedus (užvalkaliukas kojytėms ir tašytė) ar reikia pirkti papildomai ax.gif Tiesa lopšiuko vidinius išmatavimus ilgį kaip ir žinau, bet pločio niekas neparašė g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di8: 15 liepos 2010 - 12:57
Ok paklausiu, sekmadieni bus atsakymai 4u.gif kad tik ko nepamirsciau ax.gif
Atsakyti
o kuom toks zymus Rietavo turgus? Ten pigiau?

Kazin, kei Gariunuose kainuoja X landeris, gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 07 15, 20:00)
o kuom toks zymus Rietavo turgus? Ten pigiau?

Kazin, kei Gariunuose kainuoja  X landeris, gal kas zino?

Niekuom neizymus, turgus ir tiek 4u.gif Tiesiog pvz. man iki jo tik 30km, o iki gariunu kokie 300km, tad as renkuosi rietava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 07 16, 09:16)
Niekuom neizymus, turgus ir tiek 4u.gif  Tiesiog pvz. man iki jo tik 30km, o iki gariunu kokie 300km, tad as renkuosi rietava ax.gif

Supratau.... As pagalvojau, kad tik Rietavo turguj X landeriai pigiau mirksiukas.gif Jau maniau, kad jei sugalvociau pirkti X landeri, reiktu i Rietava vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 07 16, 09:28)
Supratau.... As pagalvojau, kad tik Rietavo turguj X landeriai pigiau  mirksiukas.gif Jau maniau, kad jei sugalvociau pirkti X landeri, reiktu i Rietava vaziuoti  biggrin.gif

Ne ne manau, kad ir gariunuose panasi kaina turetu buti, tad jums tikrai neverta i rietava vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
Gariūnuose 1600 Lt trijų dalių ir kai aš žiūrinėjau, tai tik vieni prekeiviai buvo, ir jau tooookia pardavėja, kad padėk jai D... doh.gif blink.gif
Atsakyti