Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Shnekorka @ 2011 03 20, 16:04)
Mes nusipirkom XA, man jis grazesnis. XQ pliusas nes sportine dalis dedasi i abi puses, gali buti i kelia, ir i mama. XQ priekiniai ratai maziukai, XA vienodi su galiniais, mazesniais ratais sunkiau vaziuoti mishke, per sniega.

XA vezimo priekiniai ratai mazesni uz galinius ir visi pripuciami,o XQ priekiniai ratai nepripuciami schmoll.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes pradejom naudotis savo XA sportinuku. Pirmas ispudis labai geras, bet yra ir dalyku, kurie nepatiko. Pvz, dirzeliai ryskiai per trumpi. Savo 70 cm kleckui su kombinezonu vos uzsegam, nuo peciu jau smunka, nes per trumpi, o tai ka daryt su vyresniu vaiku? unsure.gif Ir atloso reguliavimas labai keistas. Reikia sustoti ir abiem rankom ten viska "priverzti". Anksciau turetame vezimelyje uztekdavo viena ranka ten paklibint ir uzsifiksuodavo, kiek reikia ax.gif Na ir po klasikines vaziuokles man sitas rieda i visas puses, dar nemoku vairuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 03 30, 12:20)
Pagaliau ir mes pradejom naudotis savo XA sportinuku. Pirmas ispudis labai geras, bet yra ir dalyku, kurie nepatiko. Pvz, dirzeliai ryskiai per trumpi. Savo 70 cm kleckui su kombinezonu vos uzsegam, nuo peciu jau smunka, nes per trumpi, o tai ka daryt su vyresniu vaiku? unsure.gif Ir atloso reguliavimas labai keistas. Reikia sustoti ir abiem rankom ten viska "priverzti". Anksciau turetame vezimelyje uztekdavo viena ranka ten paklibint ir uzsifiksuodavo, kiek reikia ax.gif Na ir po klasikines vaziuokles man sitas rieda i visas puses, dar nemoku vairuot lotuliukas.gif

mes tai saviske sekdavom tik per pilva nesekdavom per pecius niekada,tai nesusiduriau su ta problema smile.gif bet va dabar planuojam antram pirkti klasikini vezima tai mastau kaip prie jos reiks priprasti kai ratai nesisuka smile.gif ar jum labiau patiko kai ratai nesisukinejo to klasikinio vezimo ar xa kai sukinejasi?
Atsakyti
man tai dirzelis nugarelei visai super dalykas, nes kai ipranti, visai paprasta thumbup.gif o kai yra kokie nors fikstaoriai, tai jau tada abiem rankom is sonu tenka padirbeti - bent taip yra musu sketuke, tai man schmoll.gif

o del saugos dirzu negaliu nieko pakomentuot unsure.gif nes nesinaudojam, bet kiek ziurejau, tai musiskiai nemazai atsipalaiduoja pastumdzius ta ilginimo/trumpinimo plastmasiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 03 30, 10:20)

nežinau, kaip jūs ten segat vaiką, kad neužtenka diržų.. g.gif maniškė 14 mėn., apie 86cm ūgio, puikiausiai užtenka tų diržų, ir jų net iki galo neištempiam, yra sutrumpinti..Gal jūs segat ant pačio trumpiausio varianto, nepailginot jų? g.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki o kiek laiko duoda garantini naujam vezimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2011 03 30, 15:26)
4u.gif sveiki o kiek laiko duoda garantini naujam vezimui  g.gif

6 mėn
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 03 30, 17:49)

g.gif ar as kazka netaip isivaizdavau bet as manydavau kad 12 arba 24 men

as kalbu apie x landeri ar mes apie ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 03 30, 10:27)
ar jum labiau patiko kai ratai nesisukinejo to klasikinio vezimo ar xa kai sukinejasi?

Siaip, aisku, ziauriai faina, kai norint apsisukti, nereikia viso vezimo svorio perkeldineti. Bet vis tiek pasikartosiu, kad lopsini vezima pirkciau tik su supimo funkcija 4u.gif

QUOTE(Cansado @ 2011 03 30, 12:55)
nežinau, kaip jūs ten segat vaiką, kad neužtenka diržų..  :

Nu ziuresiu dar, bet ir mano, ir vyro supratimu siuo metu ten maksimumas padarytas g.gif biggrin.gif Dar plius man skylutes atrodo gerokai per zemai, galetu buti keli lygmenys pagal poreiki, nes dabar tie dirzai taip is apacios pakyla, norint prisegti. Na, zodziu, kol kas neisikirtom sistemos ir nepatogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2011 03 30, 17:03)
g.gif ar as kazka netaip isivaizdavau bet as manydavau kad 12 arba 24 men

as kalbu apie  x landeri ar mes apie ta pati mirksiukas.gif

atsiprašau, čia mane vyras suklaidino..iš tikrųjų, lyg dviems metams garantija.. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 03 30, 19:29)
Siaip, aisku, ziauriai faina, kai norint apsisukti, nereikia viso vezimo svorio perkeldineti. Bet vis tiek pasikartosiu, kad lopsini vezima pirkciau tik su supimo funkcija 4u.gif
Nu ziuresiu dar, bet ir mano, ir vyro supratimu siuo metu ten maksimumas padarytas g.gif  biggrin.gif Dar plius man skylutes atrodo gerokai per zemai, galetu buti keli lygmenys pagal poreiki, nes dabar tie dirzai taip is apacios pakyla, norint prisegti. Na, zodziu, kol kas neisikirtom sistemos ir nepatogu rolleyes.gif

mums diržai irgi per trumpi drinks_cheers.gif
tai paskutiniu metu nekisu rankyciu,isardziau "kilpas" segu tik per pilvuka tiesius dirzus, nes su kombiu netelpa doh.gif gal kas galit pamatuot savo dirzus musu nuo virsaus kuris eina dirzas 36cm is sono 27, tai gaunasi apvali kilpa viso 63cm, ar mes kazka ne taip darom? cia padarytas max dirzu ilgis g.gif
Atsakyti
Aš irgi gundausi šituo sportinuku g.gif , skaitau jūsų atsiliepimus.

QUOTE(Suomi @ 2011 03 30, 10:20)

Man tai būtinai reikia, kad prisisegtų normaliai, nes maniškiui tik 7 mėn., dar per mažas segimui tik per pilvuką g.gif

O dėl ratų į visas puses - jie ten neprisifiksuoja, kad nesisukinėtų g.gif ?

QUOTE(Suomi @ 2011 03 30, 18:29)

Bet tai šitas jau ne lopšinis skaitosi g.gif

O gal kuri matėt/žinot, ar kažkas iš sportinukų turi supimosi funkciją?
Atsakyti