Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(inieska @ 2010 07 18, 10:53)
cia ne beda o neismanymas  doh.gif  uzfiksuoji priekini rata vieno mygtuko numygimu ir jis vaziuoja tik i prieki ir atgal - triracio priekinis ratas zymiai paprasciau fiksuojasi nei keturacio tongue.gif

Taip, užfiksuoji.... Bet kaskart norint jį užfiksuoti, reikia tūpti priekyje, po to vėl eiti į priekį atfiksuoti. O jei tik minutėlei sustojai paplepėti su drauge? "Palauk, aš tuoj užfiksuosiu ratą ir galėsim kalbėti" lotuliukas.gif
Aš neturiu nieko prieš triratį, jie tikrai geroooookai manevringesni už tos pačios klasės ir kainos keturračius (sakau iš patirties ir lyginu būtent panašios kokybės vežimus), tiesiog prieš perkant reikėtų pasiteirauti ar yra kai kurios funkcijos, skirtos mamyčių patogumui.
Atsakyti
QUOTE(_simfa_ @ 2010 07 16, 16:19)
MINUSAS: nueimant kaskart losi ir norint vaziuokle suskleisti reikia kaskart nuiminet adapterius doh.gif  nu cia jau gamintojas galejo kazka isgalvoti ir gudriau padaryti doh.gif  bet gal nieko tokio g.gif

o mes nenuiminėjam adapterių mirksiukas.gif nebent tik kai prisikraunam bagažinę daiktų, tai tada nuimam ir adapterius ir ratus, ir tada rėmas labai mažai vietos užima thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(_simfa_ @ 2010 07 18, 09:12)
Dabar mastau koki geriau pirkti ar XA10 ar XT10 g.gif  Gal patartumet???? siaip man triraciai patinka,bet ar patogu toki valdyti g.gif

triračiai linksta į šoną kai lipi ant bordiūro ar nuo jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 19 liepos 2010 - 09:31
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 19, 09:41)
Taip, užfiksuoji.... Bet kaskart norint jį užfiksuoti, reikia tūpti priekyje, po to vėl eiti į priekį atfiksuoti. O jei tik minutėlei sustojai paplepėti su drauge? "Palauk, aš tuoj užfiksuosiu ratą ir galėsim kalbėti"  lotuliukas.gif
Aš neturiu nieko prieš triratį, jie tikrai geroooookai manevringesni už tos pačios klasės ir kainos keturračius (sakau iš patirties ir lyginu būtent panašios kokybės vežimus), tiesiog prieš perkant reikėtų pasiteirauti ar yra kai kurios funkcijos, skirtos mamyčių patogumui.

nezinau ar is ties jus apie xt kalbat bet priekinio rato fiksavimui nebutina tuptis biggrin.gif galima ir su koja spustelt ta mygtuka tiek uzfiksavimui tiek atfiksavimui - ka ir darydavau su koja tongue.gif o ir jai tik trumpam sustojate kaip jau sakote tiek triratis tiek keturatis sukiojasi i visas puses ant laisvo stumdymo kaip sakote smile.gif ir tikrai tam neturi itakos ar yra 3 ar 4 ratai ) cia itakoja tai jog tie ratai sukasi aplink savo asi - jai tai jusu akiai minusas manau tada reik ieskotis vezimo kuri norint pasukt reikia pakelt biggrin.gif ( su nesisukanciais ratais apink savo asi
del lopsio - mano panele gime birzeli, nera is mazuju o visa ziema sekmingai tilpom i lopsi ir vazinejom per salciausias dienas prie -15 su storu kombinezonu ir dviem pledais ir nieko itilpo vaikas
jis vizualiai gal ir atrodo nedidelis bet istikro normalus tas lopsys - aisku jai monstriukas gimsta tai jokiam lopsi jis netipls
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inieska: 19 liepos 2010 - 09:50
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 19, 09:41)
Taip, užfiksuoji.... Bet kaskart norint jį užfiksuoti, reikia tūpti priekyje, po to vėl eiti į priekį atfiksuoti. O jei tik minutėlei sustojai paplepėti su drauge? "Palauk, aš tuoj užfiksuosiu ratą ir galėsim kalbėti"  lotuliukas.gif

o kam tūptis? juk su koja vieną ratą užfiksuoji ir kito jau nereikia, nes pavažiavus automatiškai kitas užsifiksuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 07 19, 10:41)
triračiai linksta į šoną kai lipi ant bordiūro ar nuo jo mirksiukas.gif

tikrai niekas niekur nelinksta lotuliukas.gif reikia tiesiog pakelus priekini rata toliau pavaziuot ir tada kelt galinius ratus - o ne tik uzkelus priekini rata iskart kelt galinius - zo turbut nelabai aiskiai parasiau bet jai normaliai naudojiesi nei kas griuva nei ka
Atsakyti
sveikos mamytes, gal turite vezimeli-sketuka x-lander XS? ar gal girdejote atsiliepimu apie juos? ar matete gyvai juos?
labai noreciau jo, jis man grazus savo dizainu, primena mamas and papas beat vezimuka, bet turi buomeli ir uzklotuka kojytems? stai cia nuorodele kaip jis atrodo.
http://www.mazyliora...m,;galPicId,449
Atsakyti
Merginos,man kai parode vezimeli xlander xa 2010m rode kaip ji sulankstyti-tai sake kad reikia adapterius nuimti kaskarta sulankstan bigsmile.gif o va cia ziurekite vyriskis demonstruoja viska ir sulankstant vezimaiti adapteriu nenuima g.gif g.gif g.gif kaip cia yra???????
http://www.youtube.c...h?v=brIoUjKUPHY
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 07 19, 07:22)
Mačiau, čiupinėjau Xlanderį, lopšiukas man irgi sukėlė dvejonių, labai siaurutis pasirodė, o kadangi mums žiemą važinėtis tai  dabar mąstau g.gif

Na dviejus vaikus išauginau su x-landeriu, ir į lopšiuką tilpdavo,
Nesuprantu, pagal ka nusprendėt kad netelpą. g.gif Mano vaikai ne iš mažuju ir drasiai tipdavo ,
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 07 20, 09:06)
Na dviejus vaikus išauginau su x-landeriu, ir į lopšiuką tilpdavo,
Nesuprantu, pagal ka nusprendėt kad netelpą. g.gif Mano vaikai ne iš mažuju ir drasiai tipdavo ,

Iki keliu menesiu tilpo berniukas jusu i lopsi?
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 07 20, 08:29)
Iki keliu menesiu tilpo berniukas jusu i lopsi?

jis ir dabar telpa, bet va reikalas tame, kad mano vaikai "nevežiminei", na jie daugiau "rankiniai"
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 07 20, 11:10)
jis ir dabar telpa, bet va reikalas tame, kad mano vaikai "nevežiminei", na jie daugiau "rankiniai"

aisku 4u.gif na gal jums gerai kad vaikai kova gime, o as galvoju jei mano gruodinukas tai gal pavasari jau man nebetilps i lopsiuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 20 liepos 2010 - 12:45
QUOTE(rasabraske @ 2010 07 20, 12:44)
aisku 4u.gif  na gal jums gerai kad vaikai kova gime, o as galvoju jei mano gruodinukas tai gal pavasari jau man nebetilps i lopsiuka ax.gif

Na tiesa sakan, manau kad pavasari jus jo jau ir nebenorėsit guldyti, nes vaikai 4 mėn jau bando sėstis, to labiau jiems jau nelabai patinka gulinėti, aišku čia tik lopšį gerai jai grinai miegui, o taip jai eti pasivaiksčiuoti, tai jie jau norri buti negulimoj padieti, tam geriausia tinka x-car kedutę, arba sportinukas, pusiau gulomis.

Mano manymu lopšis reiklaingas iki 4 mėn, nes po to jis na nežinau toki didesnį vaika versti gulieti kai jam jau įdomų aplinka stebėti.
na čia tik mano nuomonė
Atsakyti