Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

QUOTE(*sunshine* @ 2010 07 07, 13:50)
sveikos smile.gif smilse sveikinu su metukais smile.gif o as va laukiu labai 15dienos, kai mano sypsena taps holivudu smile.gif 4u.gif

Man irgi 15d. vizitas.. 4u.gif Kartu žygiuosim.. smile.gif Tikriausiai keis vielą, nes jau 3mėn. pas mane nieko nedaryta, tai apstojo ir judėt viskas..
Kausiu, kada man juos "užleks" atgal.. Nes nervuoja, nieko atsikast negaliu, viskas per ta skylę išslysta.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va as po vizito smile.gif
Pakeite abi vielas. Sake ant virsutiniu jau viskas, storesnes nebedes, atseit jau paskutine viela. Apacioj dar du breketukus perklijavo. Liepe ateiti po 5 savaiciu, sake ziures kaip dantukai susieina ir jei bus kas nelabai gerai, galbut reikes kai kur viela palankstyti, arba koki breketuka perklijuoti.
man apacioj iltinukai ir ketvirtukai kazkaip nesimetriskai atrodo, vienoj pusej jie man auksciau, kitoj zeniau, bet gyd nieko nesako g.gif
siuo metu jauciu itampa, turbut vakare skaudes, vakar kaip zinodama sriubytes priviriau smile.gif

QUOTE(smilsee @ 2010 07 07, 09:44)
siandien mano breketams metai,reikes svest  alc.gif  biggrin.gif  po metu galiu pasakyt kad jau visai norm mano dantys atrodo ax.gif  bent kai sypsaus sonuose tarpu nesimato  lotuliukas.gif

Sveikinu sveikinu happybday.gif
manieji irgi po metu jau padoriai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 07, 16:31)
Na va as po vizito  smile.gif 
Pakeite abi vielas. Sake ant virsutiniu jau viskas, storesnes nebedes, atseit jau paskutine viela. Apacioj dar du breketukus perklijavo. Liepe ateiti po 5 savaiciu, sake ziures kaip dantukai susieina ir jei bus kas nelabai gerai, galbut reikes kai kur viela palankstyti, arba koki breketuka perklijuoti.
man apacioj iltinukai ir ketvirtukai kazkaip nesimetriskai atrodo, vienoj pusej jie man auksciau, kitoj zeniau, bet gyd nieko nesako  g.gif
siuo metu jauciu itampa, turbut vakare skaudes, vakar kaip zinodama sriubytes priviriau smile.gif
Sveikinu sveikinu  happybday.gif
manieji irgi po metu jau padoriai atrodo  biggrin.gif

na tai sakyk gal patvarkys auksty dantuku..kiek maciau an damonu su ta pacia vielute ant breketuko uzdeda ir stumiasi dantukas aukstyn arba zemyn:)
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 07 07, 10:32)
Sveika..  4u.gif 

natale, tu Ortodontijos Centre darai? Kelintadieniais ten daro? Man jau irgi higienos reikia.. O skambintis tuo paprastu numeriu, kaip ir dėl breketų? Ir sakyt, kad higienai užsirašyt?  4u.gif

Sveika, jo as ten darau higiena. as buvau treciadieni, tai nzn ar ten tik treciadieniais priima ar ir kt dienom g.gif skambinti gali paprastu tel i pati klinika, ten administratore uzregins tave mirksiukas.gif pasakyk kad nori higienai uzsirasytis ir vsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 07 07, 16:04)
na tai sakyk gal patvarkys auksty dantuku..kiek maciau an damonu su ta pacia vielute ant breketuko uzdeda ir stumiasi dantukas aukstyn arba zemyn:)

jo, tai galvoju, jei kita karta jis nieko neuzsimins, as paklausiu pati kaip jam mano apacia atrodo blush2.gif
keista, bet pastebejau kelis kartus kad jei as kazka pasakau, tai jis ir padaro. pvz kai breketus dejo, sako siandien tik virsu desim, apacia po poros men. o as nezinojau kad taip daro, nustebau labai, sakau, kodel, o kartu negalima? tas paziurejo paziurejo ir viska kartu sudejo rolleyes.gif
po to praeita vizita pasake, kad apacioj kelis breketus reiks preklijuoti, tai sakau as irgi pastebejau, kad tie du dantukai zemiau, tai jis vielute iseme is tu breketu ir po breketais uzkiso, kad pakeltu tuos du dantukus. o siandien jiem isvis perklijavo breketus. bet vistiek abu sonai nevienodi. na gal per tas 5 savaites susivienodins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 07, 20:32)
jo, tai galvoju, jei kita karta jis nieko neuzsimins, as paklausiu pati kaip jam mano apacia atrodo  blush2.gif 
keista, bet pastebejau kelis kartus kad jei as kazka pasakau, tai jis ir padaro. pvz kai breketus dejo, sako siandien tik virsu desim, apacia po poros men. o as nezinojau kad taip daro, nustebau labai, sakau, kodel, o kartu negalima? tas paziurejo paziurejo ir viska kartu sudejo  rolleyes.gif
po to praeita vizita pasake, kad apacioj kelis breketus reiks preklijuoti, tai sakau as irgi pastebejau, kad tie du dantukai zemiau, tai jis vielute iseme is tu breketu ir po breketais uzkiso, kad pakeltu tuos du dantukus. o siandien jiem isvis perklijavo breketus. bet vistiek abu sonai nevienodi. na gal per tas 5 savaites susivienodins  ax.gif

ajaja, tu gal ortodonte? hihihi.gif
Atsakyti
Labuka,
gal priimsite i savo buri,siandien ir as pazenklinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 07 07, 19:47)
ajaja, tu gal ortodonte?  hihihi.gif

nu, gal turiu koki uzslepta talenta hihihi.gif

QUOTE(kenguryte25 @ 2010 07 07, 20:02)
Labuka,

butinai priimsim 4u.gif
papasakok kas pas tave per situacija, kokius breketukus uzdejo, pas kokia gyd, kokiam mieste, kiek kainavo, kaip jautiesi ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguryte25 @ 2010 07 07, 22:02)
Labuka,

Sveika prisijungusi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguryte25 @ 2010 07 07, 22:02)
Labuka,

Labas, priimsim priimsim 4u.gif klok viska
sveikinu su breketukais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
vis paskaitineju ir tyngiu jungtis, bet siandien turiu daugiau laisvo laiko, tai nusprendziau ka nors apie save parasyti. Nuotaikos jau geresnes, daugiau matyti tik centru kreivumas, o su stalciumi kazka matyt ana karta padare, kad jis kazkiek pagerejo ir jau vaizdas svelnesnis. Dantu neskauda kaip ir anksciau, tik prie kelias dienas jutau pora kruminiu, siandien irgi jau taip stipriau kruminius pora ar viena, net nezinau kiek smile.gif jauciu. Praejo jau 4 men, negaliu pasakyti, kad greit, kad nepastebejau, gal taip butu, jei ne tas stalcius. Su dantenom situacija kol kas rami, kiek jau tada pablogejo tiek, daugiau atrodo nieko nesidaro, nors skalauju tiek pat ir topmis paciomis priemonemis, nes nezinau ka daryti. Sedziu kaime, tai nei pas ka kreiptis, vos istaikau ta diena i vizita pas ortodonte nuvykti, o kai ji "labai kalbi", tai ka ir padarysi. Idomu ar butu galima skalauti su vandeniu ir soda, ar nekenktu, gal kiek pabalintu daugiau, nes labai kaupiasi apnasos, pilkeja, gelsta dantys. D.L. aisku vel skambiais sukiais - i higiena. Tik kad skaiciau pas jus, kad buna po jos ir breketu nukrenta, o kai pas mane keramikos yra, tai nelinksma, nes ir taip manau, kad i jos pasakytus 6000 lt as niekaip neitilpsiu. Teks jai kenteti mano apsinesusia burna, nes pati ir kalta, pamenate kai rasiau, kad net neispejo uzdejus breketus, kad nevalgyciau 3-4 val. ir as pavalgiau lygiai po pusvalandzio. Tai ir taip man paranoja, kad breketai neatlaikys poros metu. tai tokios ir tokeles siai dienai pas mane. O pas kitas tai matau irgi gyvenimas vyksta, kiek daugeja gelezinkelieciu, jezau, kokia konkurencija del vyru bus kai tiek graziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 07, 21:32)
jo, tai galvoju, jei kita karta jis nieko neuzsimins, as paklausiu pati kaip jam mano apacia atrodo  blush2.gif 
keista, bet pastebejau kelis kartus kad jei as kazka pasakau, tai jis ir padaro. pvz kai breketus dejo, sako siandien tik virsu desim, apacia po poros men. o as nezinojau kad taip daro, nustebau labai, sakau, kodel, o kartu negalima? tas paziurejo paziurejo ir viska kartu sudejo  rolleyes.gif
po to praeita vizita pasake, kad apacioj kelis breketus reiks preklijuoti, tai sakau as irgi pastebejau, kad tie du dantukai zemiau, tai jis vielute iseme is tu breketu ir po breketais uzkiso, kad pakeltu tuos du dantukus. o siandien jiem isvis perklijavo breketus. bet vistiek abu sonai nevienodi. na gal per tas 5 savaites susivienodins  ax.gif

na tikekimes 4u.gif as jau manau kad tau jau nebedaug liko:D
QUOTE(kenguryte25 @ 2010 07 07, 23:02)
Labuka,

zinoma, sveika prisijungusi!;)papasakok apie save ir savo dantukus..smile.gif
Atsakyti