Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai 25-ta tema :)

sveikos merginos biggrin.gif
tai vat, vakar paskutini kart pakeite man gumytes, kitakart jau nuims gelezinkelius (laukiu nesulaukiu). darys dvi ploksteles net, nelaukiu as ju doh.gif . o nuemimas + 2 ploksteles man kainuos 600lt. as jau maniau kad pakankamai daug, bet pasirodo kitur dvigubai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 07 20, 16:10)
sveikos merginos  biggrin.gif
tai vat, vakar paskutini kart pakeite man gumytes, kitakart jau nuims gelezinkelius  (laukiu nesulaukiu). darys dvi ploksteles net, nelaukiu as ju  doh.gif  . o nuemimas + 2 ploksteles man kainuos 600lt. as jau maniau kad pakankamai daug, bet pasirodo kitur dvigubai  blink.gif

kaip fainai, bus dar vienas holivudas smile.gif gal parodysi savo grazuolius dantukus?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 07 20, 07:39)
Planuojamas breketų nuėmimas 2010-08-12  clap.gif  yahoo.gif  ok.gif  good.gif  yu.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 20, 07:41)
Sveikinimai  4u.gif
O mano breketukams savaitės sukaktis  biggrin.gif  cool.gif

sveikinimai mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 20, 20:02)
kaip fainai, bus dar vienas holivudas smile.gif gal parodysi savo grazuolius dantukus??  bigsmile.gif

manau pasirodysiu 4u.gif . o nuotrauka su breketais jau esu dejus pries menesi kazkur, niekas nepasikeite po to laiko, bent jau man taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Čia visom tik nuima tuos breketus, o aš laukiu nesulaukiu rugpjūčio 31 kad uždėtų biggrin.gif per tiek laiko ir apsigalvot spėsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 07 21, 09:22)
Čia visom tik nuima tuos breketus, o aš laukiu nesulaukiu rugpjūčio 31 kad uždėtų biggrin.gif  per tiek laiko ir apsigalvot spėsiu doh.gif  lotuliukas.gif

atsimenu kaip as laukiau, vietoj nenustygdavau, visiem buvau ausis isuzus su tais savo breketais biggrin.gif
as pas savo gyd i konsultacija nuejau balandzio pradzioj, o breketus uzdejo birzelio gale. o siaip tai buvau planavus metu pradzioj pradeti dantis tvarkytis, nuejau i konsultacija pas pirma gydytoja sausio men, tai man jis dar kelis dantis pertvarke, bet pas ji nepasilikau. tai gali isivaizduoti kaip as laukiau ax.gif
bet laikas greitai bega, vasara jau antroj pusej, tuoj jau ir nebebus, nepastebesi o jau su gelezinkeliais varinesi
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Mano dukrytei parašė siuntimą ortodonto konsultacijai,dantukai labai kreivi,tikriausiaipaveldėtai.Aš pati vargau su tais dantukai,nors taip ir liko kreivi,per vėlai susigriebiau,o dabar žadam į Kauną važiuti konsultacijoms ir paskui tiesint kažkaip tuos dantukus,labai noriu, kad mano dukrytes dantukai būtų gražūs.Labai prašau jūsų pagalbos ,parekomenduokit gerą specelistą,gal KMUK,nes nežinau kur kreiptis.
Nuoširdžiai dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2010 07 21, 11:25)
Sveikos mergaitės.Mano dukrytei parašė siuntimą ortodonto konsultacijai,dantukai labai kreivi,tikriausiaipaveldėtai.Aš pati vargau  su tais dantukai,nors taip ir liko kreivi,per vėlai susigriebiau,o dabar žadam į Kauną važiuti konsultacijoms ir paskui tiesint kažkaip tuos dantukus,labai noriu, kad mano dukrytes dantukai būtų gražūs.Labai prašau jūsų pagalbos ,parekomenduokit gerą specelistą,gal KMUK,nes nežinau kur kreiptis.
Nuoširdžiai dėkoju.

Labukas 4u.gif musu visu gydytojai surasyti pirmam puslapy, bet nezinau ar tiks, nes cia visos breketus nesioja, o 9 metui vaikui breketai gerokai per anksti, tavo dukrytei turbut bandys plokstelem tiesinti dantukus, tad reikia susirasti gera ortodonta. na musu gydytojai irgi ortodontai, tad galbut ir tiks. Nors KMUK man atrodo nei viena nesilankom... unsure.gif
o kodel sakai tau paciai velu jau kazka su dantukais daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 21 liepos 2010 - 12:56
QUOTE(blaze @ 2010 07 21, 11:22)
Čia visom tik nuima tuos breketus, o aš laukiu nesulaukiu rugpjūčio 31 kad uždėtų biggrin.gif  per tiek laiko ir apsigalvot spėsiu doh.gif  lotuliukas.gif

aš irgi pasižiūriu į mergaičių liniuotes - metai, du.. smile.gif
o pas mane bliamba kiek g.gif biggrin.gif nu nieko, kada nors ir aš senbuve patapsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 21, 14:55)
Labukas  4u.gif musu visu gydytojai surasyti pirmam puslapy, bet nezinau ar tiks, nes cia visos breketus nesioja, o 9 metui vaikui breketai gerokai per anksti, tavo dukrytei turbut bandys plokstelem tiesinti dantukus, tad reikia susirasti gera ortodonta. na musu gydytojai irgi ortodontai, tad galbut ir tiks. Nors KMUK man atrodo nei viena nesilankom...  unsure.gif
o kodel sakai tau paciai velu jau kazka su dantukais daryti?

Mačiau tuos adresus,bet nei vienos nepažystu
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2010 07 21, 14:29)
Mačiau tuos adresus,bet nei vienos nepažystu

mes irgi jus nesupazindinsinsime
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 21, 12:39)
atsimenu kaip as laukiau, vietoj nenustygdavau, visiem buvau ausis isuzus su tais savo breketais  biggrin.gif
as pas savo gyd i konsultacija nuejau balandzio pradzioj, o breketus uzdejo birzelio gale. o siaip tai buvau planavus metu pradzioj pradeti dantis tvarkytis, nuejau i konsultacija pas pirma gydytoja sausio men, tai man jis dar kelis dantis pertvarke, bet pas ji nepasilikau. tai gali isivaizduoti kaip as laukiau  ax.gif
bet laikas greitai bega, vasara jau antroj pusej, tuoj jau ir nebebus, nepastebesi o jau su gelezinkeliais varinesi

Patikėk ant kiek aš ir išūžus, na bet kenčia dar visi biggrin.gif kažkaip norisi greičiau užsidėti, kad greičiau ir nuimtų tongue.gif ir šiaip kai uždės kelio atgal nebus, eisiu savo svajonės link smile.gif
Atsakyti