SENA TEMA
| i | Prašau rašyti temų pavadinimus lietuviškomis raidėmis ir į pirmąją žinutę įkelti nuorodą į senąją temą. Šįkart pavadinimą ištaisiau, kitą kartą tema bus šalinama. |
Bittute.. Kiek ilgai tau tai tesiasi?
Skausmui esu gan patvari,bet bijau tiesiog nesuprasti kada uzeis tikrieji saremiai
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 14:08)
Skausmui esu gan patvari,bet bijau tiesiog nesuprasti kada uzeis tikrieji saremiai 
Nebijokit, tikrai suprasit tikruosius sąrėmius
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 27, 13:10)
Labai tikiuosi laiku pastebeti,nes nesinoretu pagimdyti dar namie...
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 16:17)
Labai tikiuosi laiku pastebeti,nes nesinoretu pagimdyti dar namie...
O siaip sia nakti ir miegojau ramiai,pilvukas minkstas,vakutis spardosi,tai rytoj kaip tik turiu vizita pas daktara,pasiklausinesiu visko issamiau 
man ryt terminas, o tikrai galvojau kad pagimdysiu anksciau su tais skausmais, bet cia tik ruosiasi viskas
QUOTE(tagir @ 2010 06 27, 13:26)
man ryt terminas, o tikrai galvojau kad pagimdysiu anksciau su tais skausmais, bet cia tik ruosiasi viskas
, vakar vel buvo uzklupe nemalonus skausmiukai, bet vel viskas gerai
ir toliau laukiam savo mazucio, iki treciadienio dar turi laiko

Na taip,niekad nezinosi kada lialius nuspres islysti
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 16:31)
Na taip,niekad nezinosi kada lialius nuspres islysti
O tau gleiviu gumulas jau isejo,ar dar lauki? 
neisejo, bet man sake kad nevisom buna, gydytoja sake kad vaziuociau i ligonine, jei ilgai skaudes galva, kokias 3val jausiuos blogai arba nubegs vandenys
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 15:08)
man zinok taip pilvukas skausmingai susitraukineja jau senokai, pas mane jau nuo 16 savaites lovos rezimas buvo paskirtas, nes prognozavo kad persileisiu ar pagimdysiu pries laika, bet va kaip gavosi
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 27, 16:35)
man zinok taip pilvukas skausmingai susitraukineja jau senokai, pas mane jau nuo 16 savaites lovos rezimas buvo paskirtas, nes prognozavo kad persileisiu ar pagimdysiu pries laika, bet va kaip gavosi
as zinok taip pat baiminuosi del to, kad jei prasides lengvi saremiai tai as zinau tikrai nesuprasiu, nes pilva skauda kasdien. todel as tuos susitraukimus skaiciuoju, ziuriu laika tarp ju, jei nepastoviai skauda, pagulint praeina tai vadinas ne saremis.. o kaip kitaip ??

Pas mane visas nestumas labai lengvas,nei vemimu,nei koju tinimu,nei sunkumo jokio
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 19:12)
Pas mane visas nestumas labai lengvas,nei vemimu,nei koju tinimu,nei sunkumo jokio
dar iki dabar gan aktyvi esu,tik vat kai skausmu visai iki tol nebuvo,tai paskutines 3 savaites tiesiog mane zudo...
Man geriausiai tikrint paruosiamuosius,tai yra pasivaiksciojimas arba drungna vonia...
nu tai taip ir tikrinkit
Papildyta:
FROSTED kur tu dingus???? gal kas ja mate??????