Sena tema
QUOTE(gelytean @ 2010 04 24, 12:22)
Smagu...nauja temule
As siandien kazkaip zvali jauciuosi,ilgai gan neblogai miegojau,ir tiek...nieko naujo nejauciu
as ir pradejau megt pamiegot
tokia tinginuke pasidarius
na reikia reikia mums pasilepint, laukia bemieges naktys neuzilgo juk
QUOTE(gelytean @ 2010 04 24, 13:44)
as ir pradejau megt pamiegot
tokia tinginuke pasidarius
na reikia reikia mums pasilepint, laukia bemieges naktys neuzilgo juk 
Na idomu,kuri pirma pagimdysim
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 24, 15:30)
Na idomu,kuri pirma pagimdysim
nes man daktare sake laukt,o geguzes 3d. jau kazka galvosim...Bet manau,kad sulauksiu anksciau maziuko 
aga idomu kuri pirma
tai sekmes tau jai jau prasides
o man vis dar niekas nevyksta
jau pirmadieni vaziuojam gultis i ligonine, tai krapstys per prievarta lauk... laukiau laukiau tu zenklu, atrodo ju buvo daug ir visokiu, o gimdymo veikla kaip nevyksta taip nevyksta
QUOTE(saldutea @ 2010 04 24, 18:11)
o man vis dar niekas nevyksta
jau pirmadieni vaziuojam gultis i ligonine, tai krapstys per prievarta lauk... laukiau laukiau tu zenklu, atrodo ju buvo daug ir visokiu, o gimdymo veikla kaip nevyksta taip nevyksta 
Nepergyvenk viskas bus gerai
na va, mes jau isvaziuojam i ligonine
deja teks krapstyti per prievarta mano mergina
sekmes jums visoms laukiancioms! sulaukit savo leliuku laimingai ir laiku
QUOTE(saldutea @ 2010 04 26, 08:30)
na va, mes jau isvaziuojam i ligonine
deja teks krapstyti per prievarta mano mergina
sekmes jums visoms laukiancioms! sulaukit savo leliuku laimingai ir laiku 
sekmes dideliausios tau
Man paskutinem dienom isvis prasidejo keisti reiskiniai,kuriu per visa nestuma nebuvo.Viena nakty atsikeliau su baisiais nugaros skausmais, kita diena labai silpna buvo,pykino,miegas visa diena eme,o vakar vakare prasidejo spazmai pilvo apacioje,bet gan nesilpni verciantis surekt kai prasidedavo...o vaikelis labaj aktyvus pasidares kaip niekada,vartosi taip kad atrodo jog pilva suplesys,tai nemanau kad cia artejantis gimdymas...
gal kam yra buve tokiu keistenybiu?
QUOTE(kriste85 @ 2010 04 27, 07:51)
Man paskutinem dienom isvis prasidejo keisti reiskiniai,kuriu per visa nestuma nebuvo.Viena nakty atsikeliau su baisiais nugaros skausmais, kita diena labai silpna buvo,pykino,miegas visa diena eme,o vakar vakare prasidejo spazmai pilvo apacioje,bet gan nesilpni verciantis surekt kai prasidedavo...o vaikelis labaj aktyvus pasidares kaip niekada,vartosi taip kad atrodo jog pilva suplesys,tai nemanau kad cia artejantis gimdymas...
gal kam yra buve tokiu keistenybiu? 
Ir man atrodo,kad nuo judesiu pilva suplesys maziukas