Sveikinu su leliuko gimimu
Mano mazylis taip zemai,kad visiskai nesijauciu besilaukianti,kai guliu
Ir labai retai pasimuisto,bet stipriai
Visa nakti nugara suiminejo ir toks slegis,tempimas...O dabar guliu ant sofos ir truputeli klijai tokie tepa...
Penktadieni eisiu pas gydytoja,jei anksciau neteks vaziuot
dabar ,kai jauciuosi taip lengvai,kai jokiu pykinimu ir zinojimas,kad mazylis pakankamai suauges pilvuke,tai visai lengvas tas nestumas ir galvoju,jog butu geriau po visu karsciu gimdyt,nei dabar,kai virs 30laisniu
O dar prie savaitele,taip norejosi,kad greiciau vaikutis ateitu

Nava, šiandien pradėjau kraujuoti, tiksliau tokios tirštos tamsiai rūžavos išskyros jau nuo 5.30h bėga, bet skausmo nejaučiu, tik biški laikas nuo laiko pamaudžia kaip per mėnesines, įdomu kada prasidės gimdymas

QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 12, 08:34)
Nava, šiandien pradėjau kraujuoti, tiksliau tokios tirštos tamsiai rūžavos išskyros jau nuo 5.30h bėga, bet skausmo nejaučiu, tik biški laikas nuo laiko pamaudžia kaip per mėnesines, įdomu kada prasidės gimdymas 

Kaip pagal grafika

QUOTE(mitiene @ 2010 07 11, 19:58)

QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 12, 09:09)

paprasyk,gal susitarsit

QUOTE(mitiene @ 2010 07 12, 10:20)
Sveikinu su leliuko gimimu
Mano mazylis taip zemai,kad visiskai nesijauciu besilaukianti,kai guliu
Ir labai retai pasimuisto,bet stipriai
Visa nakti nugara suiminejo ir toks slegis,tempimas...O dabar guliu ant sofos ir truputeli klijai tokie tepa...
Penktadieni eisiu pas gydytoja,jei anksciau neteks vaziuot
dabar ,kai jauciuosi taip lengvai,kai jokiu pykinimu ir zinojimas,kad mazylis pakankamai suauges pilvuke,tai visai lengvas tas nestumas ir galvoju,jog butu geriau po visu karsciu gimdyt,nei dabar,kai virs 30laisniu
O dar prie savaitele,taip norejosi,kad greiciau vaikutis ateitu 

O visai realu, kad po karščių gimdysi

O man šiandien pradėjo skaudėti galvą, pykina, atrodo tuoj vemsiu. Plius dar erzina visokie kvapai. Na visai kaip neštumo pradžia.
O kada tau leliukas nusileido žemyn?
Šiandien dar pradėjau namučius gražinti

Tik toks juokas suėmė, kad bus mano antra panelė ant žirnio. Jei ateiti, tai ateiti į gražius namučius

QUOTE(jolanty @ 2010 07 12, 10:37)
O visai realu, kad po karščių gimdysi
. Pranašauja audras, per kurias kinta slėgiai ir provokuojasi gimdymai
O man šiandien pradėjo skaudėti galvą, pykina, atrodo tuoj vemsiu. Plius dar erzina visokie kvapai. Na visai kaip neštumo pradžia.
Pirmiausiai nuraviu gėlynus, daržus, paskui mesiuos į namučius. Kelias savaites save saugojau, nes gydytojas buvo komandiruotėje.O dabar leidžiu sau daugiau judėti. Gamta su savo gravitacinėmis jėgomis irgi savo daro
.
Tik toks juokas suėmė, kad bus mano antra panelė ant žirnio. Jei ateiti, tai ateiti į gražius namučius

Apie trisdesimtos sav.pradzioje nusileido,bet vat kad sitaip zemai zemai butu,tai pajauciau pries gera savaitele.O jau kelias paskutinias dienas tai atrodo tarp koju laikosi

Papildyta:
Tikiu,kad tvarkytis tau patinka,ruosti aplinka leliuko sutikimui

QUOTE(traske @ 2010 07 12, 00:25)
vakare kazkaip jauciau kad tikriausiai gimdysiu, maziukas gan ramus buvo ir taip anksti miegot norejosi, miegojau kelias val, nes pilve uraganas buvo, po to truputi vyras sunervino ir prasidejo saremiai

Papildyta:
QUOTE(fily @ 2010 07 12, 00:47)
jauciames nekaip, dare cezari nes nuo 5 ryto iki 9vakaro atsidare tik 4cm, o jau buvo ir vandenys 3val nuleisti ir skatinamieji leisti

QUOTE(tagir @ 2010 07 12, 14:26)
vakare kazkaip jauciau kad tikriausiai gimdysiu, maziukas gan ramus buvo ir taip anksti miegot norejosi, miegojau kelias val, nes pilve uraganas buvo, po to truputi vyras sunervino ir prasidejo saremiai 
Papildyta:
jauciames nekaip, dare cezari nes nuo 5 ryto iki 9vakaro atsidare tik 4cm, o jau buvo ir vandenys 3val nuleisti ir skatinamieji leisti
bet as prasiau cezario jau iskart atvaziavus nes skausmai buvo nezmoniski
bet 21.21val jau turejau savo berniuka, isvis nesigailiu kad dare cezari nes skausmu tikrai nebuciau iskentusi
mazylis sveikas, daug valgo, o man dar su krutim problemos, daug pieno, reik nutraukinet, istino limfmazgiai, labai skauda 

Papildyta:

patys didžiausi sveikinimai.

Nežinau kaip su tuo pieno nutraukinėjimu. Gal atsargiai. Nes jei jį nutraukinėji, duodi smegenims žinią, kad jo dar reikia. Gal pabandyk po drugnu dušu pasimaudyti. Jeigu įmanoma, išsikviesk gydytoją, kad pažiūrėtų tuos limfazgius. Kažkaip įdomiai su jais

QUOTE(jolanty @ 2010 07 12, 15:06)
patys didžiausi sveikinimai.
Svarbiausiai, kad sūnukas operacijos pagalba laiku ir sveikas atėjęs.
O toliau kas vyksta dabar, turi pabaigą.
Nežinau kaip su tuo pieno nutraukinėjimu. Gal atsargiai. Nes jei jį nutraukinėji, duodi smegenims žinią, kad jo dar reikia. Gal pabandyk po drugnu dušu pasimaudyti. Jeigu įmanoma, išsikviesk gydytoją, kad pažiūrėtų tuos limfazgius. Kažkaip įdomiai su jais
.

aciu

QUOTE(tagir @ 2010 07 12, 14:01)
aciu
jei nenutrauki, ir vaikas tiek nenutraukia, pradeda degti ir kieteti
, jausmelis nekoks 

Man su pirma dukryte buvo mastitas