Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

O mano kiek kitokia patirtis del tu vandenu.. kai gimdziau pirmaja.. i ligonine jau atvaziavau be vandenu..nors net nesupratau,kada jie nubego.. doh.gif

Atsakyti
Sveikinu su leliuko gimimu thumbup.gif wub.gif Mano mazylis taip zemai,kad visiskai nesijauciu besilaukianti,kai guliu blush2.gif Ir labai retai pasimuisto,bet stipriai nestuke.gif Visa nakti nugara suiminejo ir toks slegis,tempimas...O dabar guliu ant sofos ir truputeli klijai tokie tepa... unsure.gif Penktadieni eisiu pas gydytoja,jei anksciau neteks vaziuot ax.gif dabar ,kai jauciuosi taip lengvai,kai jokiu pykinimu ir zinojimas,kad mazylis pakankamai suauges pilvuke,tai visai lengvas tas nestumas ir galvoju,jog butu geriau po visu karsciu gimdyt,nei dabar,kai virs 30laisniu doh.gif O dar prie savaitele,taip norejosi,kad greiciau vaikutis ateitu rolleyes.gif
Atsakyti
Nava, šiandien pradėjau kraujuoti, tiksliau tokios tirštos tamsiai rūžavos išskyros jau nuo 5.30h bėga, bet skausmo nejaučiu, tik biški laikas nuo laiko pamaudžia kaip per mėnesines, įdomu kada prasidės gimdymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 12, 08:34)
Nava, šiandien pradėjau kraujuoti, tiksliau tokios tirštos tamsiai rūžavos išskyros jau nuo 5.30h bėga, bet skausmo nejaučiu, tik biški laikas nuo laiko pamaudžia kaip per mėnesines, įdomu kada prasidės gimdymas g.gif

Kaip pagal grafika mirksiukas.gif ziuriu i tavo liniuote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 11, 19:58)
Kaip pagal grafika mirksiukas.gif ziuriu i tavo liniuote thumbup.gif

smile.gif tai jau tikrai. Bet leliukas galėtų dar palaukti bent iki rytojaus 12 val. Turiu dar nebaigtų reikalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 12, 09:09)
smile.gif tai jau tikrai. Bet leliukas galėtų dar palaukti bent iki rytojaus 12 val.  Turiu dar nebaigtų reikalų lotuliukas.gif

paprasyk,gal susitarsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 12, 10:20)
Sveikinu su leliuko gimimu  thumbup.gif  wub.gif   Mano mazylis taip zemai,kad visiskai nesijauciu besilaukianti,kai guliu blush2.gif  Ir labai retai pasimuisto,bet stipriai  nestuke.gif  Visa nakti nugara suiminejo ir toks slegis,tempimas...O dabar  guliu ant sofos ir truputeli klijai tokie tepa... unsure.gif Penktadieni eisiu pas gydytoja,jei anksciau neteks vaziuot  ax.gif  dabar ,kai jauciuosi taip lengvai,kai jokiu pykinimu ir zinojimas,kad mazylis pakankamai suauges pilvuke,tai visai lengvas tas nestumas ir galvoju,jog butu geriau po visu karsciu gimdyt,nei dabar,kai virs 30laisniu doh.gif O dar prie savaitele,taip norejosi,kad greiciau vaikutis ateitu  rolleyes.gif

O visai realu, kad po karščių gimdysi wink.gif. Pranašauja audras, per kurias kinta slėgiai ir provokuojasi gimdymai thumbup.gif
O man šiandien pradėjo skaudėti galvą, pykina, atrodo tuoj vemsiu. Plius dar erzina visokie kvapai. Na visai kaip neštumo pradžia.
O kada tau leliukas nusileido žemyn?
Šiandien dar pradėjau namučius gražinti ax.gif Pirmiausiai nuraviu gėlynus, daržus, paskui mesiuos į namučius. Kelias savaites save saugojau, nes gydytojas buvo komandiruotėje.O dabar leidžiu sau daugiau judėti. Gamta su savo gravitacinėmis jėgomis irgi savo daro wink.gif.
Tik toks juokas suėmė, kad bus mano antra panelė ant žirnio. Jei ateiti, tai ateiti į gražius namučius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 12 liepos 2010 - 10:44
QUOTE(jolanty @ 2010 07 12, 10:37)
O visai realu, kad po karščių gimdysi wink.gif. Pranašauja audras, per kurias kinta slėgiai ir provokuojasi gimdymai  thumbup.gif
O man šiandien pradėjo skaudėti galvą, pykina, atrodo tuoj vemsiu. Plius dar erzina visokie kvapai. Na visai kaip neštumo pradžia.
O kada tau leliukas nusileido žemyn?
Šiandien dar pradėjau namučius gražinti  ax.gif Pirmiausiai nuraviu gėlynus, daržus, paskui mesiuos į namučius. Kelias savaites save saugojau, nes gydytojas buvo komandiruotėje.O dabar leidžiu sau daugiau judėti. Gamta su savo gravitacinėmis jėgomis irgi savo daro wink.gif.
Tik toks juokas suėmė, kad bus mano antra panelė ant žirnio. Jei ateiti, tai ateiti į gražius namučius  4u.gif

Apie trisdesimtos sav.pradzioje nusileido,bet vat kad sitaip zemai zemai butu,tai pajauciau pries gera savaitele.O jau kelias paskutinias dienas tai atrodo tarp koju laikosi blink.gif lotuliukas.gif Praeita treciadieni kaklelis buvo pusantro cm prasidares,dabar jauciu,kad ohoho...,nes jau su paketeliais esu,slapimo nebelaikau blush2.gif vyras juokiasi,kaip "graziai" vaikstau-pingviniskai doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Tikiu,kad tvarkytis tau patinka,ruosti aplinka leliuko sutikimui smile.gif As taip pat lovyte vakar pataleliais papuosiau,dulkelias vis pavalau-malonu ruosti namucius naujam gyventojui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2010 07 12, 00:25)
sveikinimai jums dideliausi 4u.gif  wub.gif

o ka jautet gimdymo diena pozymiai? nuojautos?

vakare kazkaip jauciau kad tikriausiai gimdysiu, maziukas gan ramus buvo ir taip anksti miegot norejosi, miegojau kelias val, nes pilve uraganas buvo, po to truputi vyras sunervino ir prasidejo saremiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(fily @ 2010 07 12, 00:47)
Sveikinimai didziausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip jauciames?Kaip supratau,gan skausmingai viskas praejo? blink.gif

jauciames nekaip, dare cezari nes nuo 5 ryto iki 9vakaro atsidare tik 4cm, o jau buvo ir vandenys 3val nuleisti ir skatinamieji leisti verysad.gif bet as prasiau cezario jau iskart atvaziavus nes skausmai buvo nezmoniski cray.gif bet 21.21val jau turejau savo berniuka, isvis nesigailiu kad dare cezari nes skausmu tikrai nebuciau iskentusi schmoll.gif mazylis sveikas, daug valgo, o man dar su krutim problemos, daug pieno, reik nutraukinet, istino limfmazgiai, labai skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 07 12, 14:26)
vakare kazkaip jauciau kad tikriausiai gimdysiu, maziukas gan ramus buvo ir taip anksti miegot norejosi, miegojau kelias val, nes pilve uraganas buvo, po to truputi vyras sunervino ir prasidejo saremiai doh.gif
Papildyta:

jauciames nekaip, dare cezari nes nuo 5 ryto iki 9vakaro atsidare tik 4cm, o jau buvo ir vandenys 3val nuleisti ir skatinamieji leisti verysad.gif  bet as prasiau cezario jau iskart atvaziavus nes skausmai buvo nezmoniski cray.gif bet 21.21val jau turejau savo berniuka, isvis nesigailiu kad dare cezari nes skausmu tikrai nebuciau iskentusi schmoll.gif mazylis sveikas, daug valgo, o man dar su krutim problemos, daug pieno, reik nutraukinet, istino limfmazgiai, labai skauda doh.gif

patys didžiausi sveikinimai. 4u.gif Svarbiausiai, kad sūnukas operacijos pagalba laiku ir sveikas atėjęs. thumbup.gif O toliau kas vyksta dabar, turi pabaigą.
Nežinau kaip su tuo pieno nutraukinėjimu. Gal atsargiai. Nes jei jį nutraukinėji, duodi smegenims žinią, kad jo dar reikia. Gal pabandyk po drugnu dušu pasimaudyti. Jeigu įmanoma, išsikviesk gydytoją, kad pažiūrėtų tuos limfazgius. Kažkaip įdomiai su jais g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 12 liepos 2010 - 13:07
QUOTE(jolanty @ 2010 07 12, 15:06)
patys didžiausi sveikinimai.  4u.gif Svarbiausiai, kad sūnukas operacijos pagalba laiku ir sveikas atėjęs.  thumbup.gif  O toliau kas vyksta dabar, turi pabaigą.
Nežinau kaip su tuo pieno nutraukinėjimu. Gal atsargiai. Nes jei jį nutraukinėji, duodi smegenims žinią, kad jo dar reikia. Gal pabandyk po drugnu dušu pasimaudyti. Jeigu įmanoma, išsikviesk gydytoją, kad pažiūrėtų tuos limfazgius. Kažkaip įdomiai su jais  g.gif .

aciu wub.gif jei nenutrauki, ir vaikas tiek nenutraukia, pradeda degti ir kieteti doh.gif , jausmelis nekoks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 07 12, 14:01)
aciu wub.gif  jei nenutrauki, ir vaikas tiek nenutraukia, pradeda degti ir kieteti doh.gif , jausmelis nekoks verysad.gif

Man su pirma dukryte buvo mastitas verysad.gif Gime birzelio pabaigoje,taip pat labai karsta vasara ir pieno tiek daug,o as uzmigau pavargusi ir prispaudziau netycia krutine bemiegodama doh.gif Tai temperatura ,skausmas didelis unsure.gif Kad neperkaistu pienukas,tai senukas daktaras sake,pamaitinus vaikeli dar paciai istustint kruti ir salta kompresiuka uzdet smile.gif Bet nieko nedaryk nepasitarus su daktare mirksiukas.gif Sveikinu su mazyliu ir uzuojauta del skausmingo maitinimo 4u.gif
Atsakyti